- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Ilyesmi kis átlátszó vízszintes csíkok, amik nagyon kicsit eltolják a képet nekem is szoktak lenni néha játékoknál, ha gyorsan forgatom a kamerát. De csinálta ugyanezt 6950-el, 6870-el és 4850-el is. Lehet, hogy megszoktam, vagy nem tudom, de már észre sem szoktam venni.
-
szasanyi
félisten
Elég jó monitorom van (DELL U2311H) és mint mondtam: szemüvegben, teljes képernyős 1080p felbontásban néztem.
DroiDMester: Ezek szerint mégsem az én szemem romlott meg ennyire.
Ez az "MSI bölcsesség" nagyon hiányzott! De most komolyan, ne tegyetek már ilyen óriási blőd kijelentéseket - ha hiteles szervizadatok nem állnak rendelkezésetekre - , mert lehet olyan aki komolyan veszi.
-
EvilSymbol
csendes tag
Kar volt ati radeont venni...ugy szeretem az ilyet. Vesz egy ATI kartyat - Murphy torvenye szerint termeszetesen pont kifog egy szart - es jon a topicba egy ilyen posttal. Figyu... Az itt levo 7xxx kartya tulajok 90%-a majd kiugrik a borebol, olyan jot mutatnak ezek a kis szornyek. Egy hibas kartya miatt ne irj le egy gyartot! (foleg ne 5-ot, 6-ot, mert ugye nem is azt irtad, hogy MSI-t soha, hanem, hogy ATI-t soha...) Garizd a kartyat es ennyi. Elofordul az ilyen. Amugy csak nekem tunt fel, hogy iponrol sok hibas kartya jon ki? Vagy ez ugyanaz, mint a sapphire hiba% es azert van, mert mindenki onnan rendel? :S
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest