- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Kell a víz mert nem bírom a ventilátort, valamint át akarom rakni a mostani kártyáról, szóval ez nem kérdéses.
Igazából az a baj, hogy másik kártyáknál nem tudom megoldani a FET ek hűtését. Legalábbis nem találtam még ezen kívül olyan kártyát, amire tudnék barkácsolni passzív fet hűtőt.
Ezen csoportosítva vannak a fetek, és ráadásul van felettük meg alattuk szimmetrikusan furatok, ahova fel lehet fogatni bordát.
Ugyan ilyen a felépítése a mostani kártyámnak is, és erre én anno kreáltam egy olyan fet hűtő bordát, amivel passzívan is tökéletesen meg vannak hűtve.
Ugyan ezt szeretném elkövetni a következő kártyámon, mert így tudok használni univerzális blokkot. Mert ami van univerzális blokkom, azt minden kártyára fel tudom tenni, és annyira durván hűt, hogy bármit képes lehűteni, viszont csak a GPU -t fedi le. A kártyán levő fethűtő borda pedig olyan méretűre van tervezve, hogy csak megfelelő légmozgás esetén képes meghűteni.
Itt egy kép az anno készülő kártyámról, így működik most már mondhatni évek óta tökéletesen:
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged