- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Kell a víz mert nem bírom a ventilátort, valamint át akarom rakni a mostani kártyáról, szóval ez nem kérdéses.
Igazából az a baj, hogy másik kártyáknál nem tudom megoldani a FET ek hűtését. Legalábbis nem találtam még ezen kívül olyan kártyát, amire tudnék barkácsolni passzív fet hűtőt.
Ezen csoportosítva vannak a fetek, és ráadásul van felettük meg alattuk szimmetrikusan furatok, ahova fel lehet fogatni bordát.
Ugyan ilyen a felépítése a mostani kártyámnak is, és erre én anno kreáltam egy olyan fet hűtő bordát, amivel passzívan is tökéletesen meg vannak hűtve.
Ugyan ezt szeretném elkövetni a következő kártyámon, mert így tudok használni univerzális blokkot. Mert ami van univerzális blokkom, azt minden kártyára fel tudom tenni, és annyira durván hűt, hogy bármit képes lehűteni, viszont csak a GPU -t fedi le. A kártyán levő fethűtő borda pedig olyan méretűre van tervezve, hogy csak megfelelő légmozgás esetén képes meghűteni.
Itt egy kép az anno készülő kártyámról, így működik most már mondhatni évek óta tökéletesen:
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged