- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Writz
tag
válasz
Adebayor #20289 üzenetére
Ezt tudom ajánlani.
TN Paneles, de abból a jobb fajta. Volt szerencsém élőben is látni, nem egy IPS de TN-ben jónak mondható. -
TaylorXIII
őstag
válasz
Adebayor #18347 üzenetére
nem feltétlen az ő hibájuk. Nem ez az első hibás Giga 7790 kártya szóval mit csináljanak? De véletlen is lehetett. Ki tudja. Egyik haverom 1 éve vett mindent onnan és még rendesen üzemel a gépe és nem volt semmi probléma. Másik haverom most vett több hardvert is pcxtől és neki s jól működik a gép. A8 5600k hűtője gyenge de arról nem a pcx tehet.
-
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Adebayor #18344 üzenetére
HOl lett véve a VGA? Csak, hogy képben legyünk a rendes bolttal. Nem kellett volna áram alatt lennie. Eleve mikor szerelsz húzd ki a tápkábelt tápból mindig. Gigabytenál az h nincs átalakító alap. Még 7950 mellé sem adtak pedig akkor még 90 ezres kártya volt. Az illető meg nem tudta majdnem 1 hétig használni a kártáyját mert addigra jött meg neki vagy mi volt. Érdekes a gigabyte ám. Ahogy én látom a Sapphire és MSI a legadakozóbb és utánuk jön az ASUS és utánuk a gigabyte. BÁr az ASUS meg molex pci-e átalakítót nem ad...
-
djculture
félisten
válasz
Adebayor #18341 üzenetére
Hát csoda lenne ha az átalakitó lenne rossz, évek alatt 1 ilyen rossz volt a kezemben. A másik vga megvan még azzal megy az alaplap tuti? Ha igen akkor viheted vissza a kártyát nem kell plusz költségekbe verned magadat ...
Taylor: Szerintem ez vga lesz, már ott hogy nem volt benne ez az átalakitó a dobozába gyanús hogy használtat adtak.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Adebayor #18338 üzenetére
Elvileg mindkét fajta ugyanarra jó. Elvileg
Bios reset volt már? Elem kivételes vagy jumperelős? Volt itt a közelmúltban 2 hasonló probléma is és akkor bios reset volt a megoldás. Elvégre neked nincs alaplapi vga-d szóval ilyen beállítási probléma nálad nem léphet fel.
-
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Adebayor #18292 üzenetére
Melyik alsót? Vagy csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem értem ha nem két dolog van egymás alatt és azt írják, hogy az alsó akkor nem tudom pontosan melyikről van szó? Biztos bennem van a hiba...
Neked csakis olyan átalakító jó aminek az egyik oldala olyan mint felülről a 3. csatlakozó és ezt kell beledugnod a képen lévő legalsó csatlakozóba ami van a videókaridon. Most nem néztem meg mi van a karidon de kizárt, hogy single link dvi-i lenne szóval 100%, hogy dual link dvi-i.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest