- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Writz
tag
válasz
Adebayor #20289 üzenetére
Ezt tudom ajánlani.
TN Paneles, de abból a jobb fajta. Volt szerencsém élőben is látni, nem egy IPS de TN-ben jónak mondható. -
TaylorXIII
őstag
válasz
Adebayor #18347 üzenetére
nem feltétlen az ő hibájuk. Nem ez az első hibás Giga 7790 kártya szóval mit csináljanak? De véletlen is lehetett. Ki tudja. Egyik haverom 1 éve vett mindent onnan és még rendesen üzemel a gépe és nem volt semmi probléma. Másik haverom most vett több hardvert is pcxtől és neki s jól működik a gép. A8 5600k hűtője gyenge de arról nem a pcx tehet.
-
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Adebayor #18344 üzenetére
HOl lett véve a VGA? Csak, hogy képben legyünk a rendes bolttal. Nem kellett volna áram alatt lennie. Eleve mikor szerelsz húzd ki a tápkábelt tápból mindig. Gigabytenál az h nincs átalakító alap. Még 7950 mellé sem adtak pedig akkor még 90 ezres kártya volt. Az illető meg nem tudta majdnem 1 hétig használni a kártáyját mert addigra jött meg neki vagy mi volt. Érdekes a gigabyte ám. Ahogy én látom a Sapphire és MSI a legadakozóbb és utánuk jön az ASUS és utánuk a gigabyte. BÁr az ASUS meg molex pci-e átalakítót nem ad...
-
djculture
félisten
válasz
Adebayor #18341 üzenetére
Hát csoda lenne ha az átalakitó lenne rossz, évek alatt 1 ilyen rossz volt a kezemben. A másik vga megvan még azzal megy az alaplap tuti? Ha igen akkor viheted vissza a kártyát nem kell plusz költségekbe verned magadat ...
Taylor: Szerintem ez vga lesz, már ott hogy nem volt benne ez az átalakitó a dobozába gyanús hogy használtat adtak.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Adebayor #18338 üzenetére
Elvileg mindkét fajta ugyanarra jó. Elvileg
Bios reset volt már? Elem kivételes vagy jumperelős? Volt itt a közelmúltban 2 hasonló probléma is és akkor bios reset volt a megoldás. Elvégre neked nincs alaplapi vga-d szóval ilyen beállítási probléma nálad nem léphet fel.
-
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Adebayor #18292 üzenetére
Melyik alsót? Vagy csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem értem ha nem két dolog van egymás alatt és azt írják, hogy az alsó akkor nem tudom pontosan melyikről van szó? Biztos bennem van a hiba...
Neked csakis olyan átalakító jó aminek az egyik oldala olyan mint felülről a 3. csatlakozó és ezt kell beledugnod a képen lévő legalsó csatlakozóba ami van a videókaridon. Most nem néztem meg mi van a karidon de kizárt, hogy single link dvi-i lenne szóval 100%, hogy dual link dvi-i.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest