- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
de neked a hőcsöves van nem?tuninggal megy?Lord vader>>de azért jo lenne a listán előrébb kerülni bár mostanság ugyse frissül.mega lélektani 1200gpu meglenne talán már 1.25V.n is. én mindig csutkán járatom/járattam a vga.imat.mit kiméljem?nem akarom 20 évig használni.elég 4-5 is.
a 7600GT is amig bírta a rendszer ajátékokatvégig 10%+ tuninggal ment.... -
-
Alister71
nagyúr
Ez már nagyon közeli jövő, mert mindkét konzol készen van, és nemsokára startolnak a boltokban. Azt pedig mindenki tudja, hogy a konzolok uralják a piacot és az arra készült játékokat portolják pc-re is.
az Intel és az nv a szék mellé csücsült, el lehet képzelni, hogy az AMD-nek mekkora üzletet hoz az Xbpx One és a PS4. Ott fog térgyepelni az összes játékszoftver gyártó az AMD ajtaja előtt, hogy hagy optimalizáljunk..... -
kisza25
félisten
csak te azt mondtad, hogy nem használnak 4 magot/szálat a játékok ez nem igaz, mert már használnak, bf3 a 8szálat is használja, az más kérdés, hogy i3 2maggal és HT-vel azonos erőt képvisel, mint phenom II X4, ezt nem vitatom, volt mindkettő a birtokomban, tisztában vagyok melyik mit tud,
játékoknál több dolog is befolyásolja, hogy milyen CPU/VGA-kell, de a lényeg, hogy pariban legyenek, mert ha mindenhol CPU limited van felesleges az erős VGA, mert csak pihenni fog, fodítva ugyanez, de szerencsésebb eset ha a CPU erősebb, mert így kihasználva lesz a VGA mindig 100%-on(és a CPU kihasználható játékokon kívül másra is),
de pl. felesleges egy i5 HD4850 mellé, ezeken túl számít, hogy milyen játékhoz kell, többnyire a VGA erő a fontosabb, de bizonyos játékok a fizikát, vagy egyéb dolgokat is a CPU-val számoltatnak, na meg a multi oda a CPU erő a fontosabb,
mértem egy 64Fő-t is és most a VGA monitornál beállítottam, hogy átlag értékeket mutassa: -
Alister71
nagyúr
Ez sok játéknál már most sem igaz, és a jövőben egyre kevésbé lesz igaz. Gondolj bele abba, hogy a mindkét next konzolba 8 magos amd proci van, és hamarosan arra fognak optimalizálni. Elképzelhető, hogy a 2 magos i3 mennyit fog majd érni.
i3-at venni mostanság piszok rossz befektetés. -
kisza25
félisten
BF3 multi i3-540@4Ghz-el 32fő feletti pályákon szinte játszhatatlan volt olyan FPS droppok voltak, váltottam i5-re és megszűntek, GTA4-nél váltottam 4 magra először phenom II személyében és azonos VGA-nál/felbontásnál 25-ről 45-50 FPS-em lett, amúgy én nekem nem érdekem meggyőzni senkit, csak a tapasztalataimat osztom meg,
amúgy nagyon egyszerűen meg lehet nézni, hogy egy VGA-t kiszolgál rendesen a proci vagy nem,
játék előtt megnyitod a feladatkezelőt és a GPU-z-t majd elindítod a játékot játszol egy 10 percet, majd lerakod tálcára és megnézed, hogy mit mennyire terhelt a játék(ez játékonként nagyon változó) ez egy 32fős pálya(kártya 1100/6000): -
kisza25
félisten
PL bf3, gta4, NFS SHIFT, SHIFT2...szinte minden újabb játék
Heavyqq: FM1/FM2-őt ne vegyél, mert FM1-be ami belemegy proci az ua. deneb magokat tartalmazza mint a phenom II csak integrálva van mellé egy komolyabb IGP, az FM2 meg a buldozer féle piledriver ami klok to klok lasabb denebnél, mert ott nem 4 fizikai mag van, hanem 4modulos felépítésű,
legjobban egy használt phenom II x4-el jössz ki lehetőleg BE-vel és ne felejts el alkudni, pl egy 15eFt-ért hirdetett darabot postával 14-15eFt-ért megkapod -
-
dragonfx
veterán
az igen.
Háűt kér ezen vacilálni.most az amd áll jobbana ga piacon tudjuk angyon jol az elöző időszakokban a geforce vert mindent. az ati szinte becsödölt ha az amd nem karolja fel kukába lennének....
az nv tul nagy cég ahhoz megviselje ez.a neve eladja. a multbeli sikerek.
a 7770 egy nagyon jo vétel.de csak 27k.ért.
a best buy most a 7790 33.5k.ért.
igen a vtx..szerintme nagyon is pofás a hütője.és short nyákos.
.vagyis még az én gépembe is beleférne.gondolkodok is a cserén.g860 mellett éreznék azért gyorsulást nem??
-
Sedwick26
tag
Félre érthetted a dolgokat, mert a TV semmilyen körülmények közt nem szólal meg- nem engedem neki
Az alaplapi coax-on fog menni ezek után az erősítőre a hang + hangfalak, mikor TV-n nézem a dolgokat, ergo: sorozatokat, mikor filmnézés van, akkor így, hogy sikerült megfejteni a rejtélyt, HDMI-n fog kimenni az erősítő felé a hang + projektoron a kép. A hdmi szebb, élettelibb hangot produkált a mostani tesztjeimben, így szeretném, ha a projektorhoz méltó hang szólalna meg és kényeztetne naphosszat
. erre ment ki a "játék".
-
dragonfx
veterán
jaja faja vagyok mi 3 éve van mega monitorom és nem is tudtam ezta funkcioját.ez mindne monitor tulajdonsága vagy csaka samsungé?
Hát de 1920ba procilimit van...1920ba ultra grafika, 2msaa, nem tom van ott lenn pár amit nem értek SSAO, meg enchanced felette, buffered frame 0, vsync off.
A faxomba kell az a rohadt i5 -
Kösz. Úgy látom, hogy négy olyan HD7770 van aminek 1000/1125 Core/Mem-je van. A Clolck State 4 féla állapota közül csak egy különbséget látok, hogy az egyik 300/300 megy alapon, míg a többi három 300/150. A Device Id mindenhol 1002-683D. Milyen különbség van ezek között? A BIOS száma szerint nekem a legfrisebb ven fent (dátum szerint). Érdemes ezekkel variálni??
-
taknyi
aktív tag
Bocsi!
Úgy látom meg lesz lassan a megoldás, tévedésből vagy biztos a virtu nélküli eredményedben ez nyilvánvaló most már, más kérdés, hogy elhiszed olyan beállításokkal a hihetetlent, pedig vérprofi vagy... A tudatos átverősnek viszont most is ugyan azt írnám és minden leírt szó jelentésével tisztában vagyok, átgondoltam és nem alaptalan a kétely... Kíváncsi vagyok mi vezetett meg remélem elárulod.
(#10864) Eagle16: OK értettem, egyébként minden rendben közöttünk, szerintem. Én jó fejnek tartom WP14-t..
-
dragonfx
veterán
kiirja ninc sintegralt vezérlő ezért a virtu mvp telepitóüje leáll.
fax tudja szerintme csak i szériával müködik....Steelheart>>látod milyen jo menedzser vagyok majd adjál ajánlolevelet ugyis melot ekresek.
következő lépcső 1170/1350...nehogy lenyomj azért a toplistán.
WP14>>brutála pontszámod.neked is a short sapphire van? 1200as gpu.hoz mennyi feszt adsz?
Ladalord>>jó kártya ez.
. ára meg pláne....
.majd told aze redményeket.kivi avgyok neked meddig emgy.
-
ViZion
félisten
Nem látom miről van szó. Amit meg kihagynak sokan (illetve nagy elvakultságban tiltakoznak kézzel-lábbal ellene), h FX-6300 (de úgy ált. a legtöbb FX) órajele ~20%-al emelhető, miközben az alapfesz jó esetben még csökkenthető is. Most ne gyere azzal, hogy Jóska Istvén megveszi és nem húzza...
Az nem vesz FX-et, illetve ez a tábor elhanyagolható, ahogy intel K procit is kevesen vesznek azért, h a B75 moboban IGP-vel netezzenek...
Ahogy írtam is 4,1 GHz kényelmesen, kicsit több fesszel 4,3-4,4 GHz is működik símán.Nem akarok senkit meggyőzni, vegyetek i3-at játékra, de akár folding@home-ot is futtathat rajta, igazi élmény lesz.
-
Arkennys
addikt
Hát, nekem is mákom volt, hogy sikerült akciósan elboltolni, azért is lett 8, nem 4. A 16 ot meg már túlzásnak éreztem (GB méretekre értve természetesen, az egyértelműség kedvéért
)
Oliba: nem muszáj, elnézést is érte.
Viszont ha valaki 7-es szériás kártyával kapcsolatban ír be, akkor arra van reakció.Inkább ez, mint pangjon a topic, nem?
-
taknyi
aktív tag
Monjuk ezt én sem vettem le, mert annak idején annyit írtak, hogy 5000Mhz-re hitelesített Hynix ramokat kaptak a simák is...
(#10243) WP14: nem b@sztatlak hidd el, de egy alaplapi frissítés a mai lapoknál lófax, alaplaphoz adnak ilyen progit ami futtatható win alatt , de én olvastam azt a dosost, elég cudar nekem, ráadásul integrált vga kell, hogy legyen, vagy pci-s átmenetileg...
-
ViZion
félisten
Szövegben, a táblázat alatt:
"Looking at AMD HD 7770 it looks like the non OC versions is using different GDDR5 modules than the Sapphire HD 7770 OC model. Looking closely we found the Hynix h5gq2h24mfr 151A on AMD HD 7770 and 143A on Sapphire HD 7770 OC. This could very much be the increase in Memory Data Rate or and flexibility of hitting 5.0 Gbps." -
taknyi
aktív tag
Nem a lehetőségre céloztam, meg a tiltásra... Azt mondtam, hogy a csuszis vagy bejön vagy nem a sima kariknál ez lutri és aki kari vásárlás előtt áll, annak el kéne ezt korrekten mondani. Elfelejtetted írni, hogy te biost cseréltél. Vajon miért, lehet, hogy a csuszi neked se jött be? Természetesen a bios, a jelek, a teszt és a válogatott egységekre tudnak OC garit vállalni GYÁRILAG.
-
taknyi
aktív tag
A csakó süketel, hogy otthon a csuszival felhúzható, nincs különbség a sima meg az OC között meg blabla... Ő meg mégse csak csuszizik. Szerinted hányan cserélik le a biosukat, akik vesznek egy garis kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- UHD filmek lejátszása
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest