- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
taknyi #11834 üzenetére
Felesleges itt az egész tevékenységed jelenleg. Főleg, hogy a HD7700 topikba te itt zöld zászlókat lengetsz és olyan dolgokkal érvelsz, amik nevetségesek.
Ha az nvidiának szeretnél kampányt indítani, tedd ott ahol érdekel is valakit, mert itt nem.
Az nvidia nem volt képes eladni magát már a Sonynak se és a mobil piacon is a lejtőn van. A PS4 üzletet elvesztették, azért ez mutat valamit a jövőjükről. -
Alister71
nagyúr
válasz
taknyi #11828 üzenetére
"ez erősebb picit+ physics" + physx mi? Nagy előny lehet. Pláne, hogy mindkét új konzolba AMD apu van és arra fogják optimalizálni a játékokat, amikből majd jönnek a portok pc-re.
Ha más nem is de az nvidia physx tényleg sokat fog hozni.Mintha egy halottnak vennél Mercédest.
Nagy sz@rba lehet az nV, ha még mindig a 2-3 éve halott physx technológiájukat kell előásni a múlt hatalmas bukásaiból. -
Lacccca87
addikt
válasz
taknyi #11291 üzenetére
Az a gáz hogy sokkal jobb minőségü effektetket használhattak volna ha Compute Shadert használnak és mellette a a gépigény is bőven tervezhető lett volna.
Egyébként az meg már megint csak vicc hogy kb semmi beállítási lehetőséget nem ad. Beállíthatod a presetet (low-vhigh), felbontás, élsimítás (szép de fps-t harmadolo SSAO élsimítás), tesszaláció, vsync. 2013 ban ez így elég gagyi, a játék meg majd meglátom milyen lesz eddig nem rossz, de ez már off.
-
Lacccca87
addikt
válasz
taknyi #11288 üzenetére
Erre gondoltam én is.
Egyébként gyász amit az Nv nek sikerült művelnie a játékkal...rondább ugyanolyan gépigény mellett illetve jópár effektől is elbúcsúzhattunk csak mert nem fekszik a computer shader az keplernek ezért fulra kivették és silányabb minőségü efektekkel voltak kénytelenek megoldani hogy ne szaladjon el a gépigény mégjobban. -
PeL
addikt
-
PeL
addikt
válasz
taknyi #10951 üzenetére
Ti meg pont hogy kampányoltok a drágább verziók mellett tök feleslegesen. A tuningolás meg nem járulékos plusz, ebben igen nagy tévedésben vagy. Vagy szerencséd van vagy nincs. A gyári OC-s kártyák között is sok olyan van/volt ami nem volt stabil az OC-s órajeleken. Én leírtam már hogy nekem sima verzióm van mégsem meleg, winben 30 fok, játék közben 60-65 nél nem nagyon melegszik jobban. Ha ez nekem elég akkor minek vegyek 5-6000 forinttal drágábbat csak azért mert jobb hűtése van? Ma meg már pláne nem éri meg, mert amennyibe kerül pl. a Vapor-X verzió annyiért már érdemesebb 7790-et venni...
-
LadaLord
aktív tag
válasz
taknyi #10951 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy ahova nem elég az alap kártya teljesítménye, ott a Vapor tulajok is szívják már a fogukat, hogy kéne plusz teljesítmény.... Ár/érték arányban egyértelmű, hogy melyik a jobb, a drágább verziók meg jobban növelik a delikvens e-péniszét...
Üdv,
T. -
WP14
őstag
válasz
taknyi #10861 üzenetére
- moderálva -
Trükk nincs, elindítottam a tesztet és ezt az eredményt dobta az előzőleg beállított órajelekkel, Virtu-val és utána nélküle alacsonyabb órajelekkel.
Alaptalanul ne vádaskodj és gondold át mit írsz máskor!(#10862) Lacccca87: Most munkában vagyok, ha otthon leszek úgy is letesztelem, bár a szoftver ki volt kapcsolva, nem tudom, hogy miért befolyásolta az IGP az eredményt úgy...
[ Módosította: Eagle16 ]
-
=HG=
addikt
válasz
taknyi #10583 üzenetére
Láttam,itt írtam is de most komolyan felszívod magad, hogy más a véleményem ?
-
dragonfx
veterán
válasz
taknyi #10580 üzenetére
hasznaáltan nem veszek vga.t.még papiro garival se.
nem tudni ami nem látszik mit szül 1-2 hét honap után...
értsd a tulaj erőltette a pci-e slotba, feszegette, leesett, megrepedt egy forrasztás,kutyus macska átkavirnyált rajta....drottal votlmodolva volt,hűtőt cseréltek rajta pasztázás nélkül,maztán vissza ki tudja hogy fekszik fel a régi....valamelyik slotba beletörve valami eltömödve....sorolhatnám.
én ezen a szintne nem bizok meg csak a zárt dobozba.
procit, ramot vettem már doboz nélkülkézből demást nem.még az i többet ér ha bontatlan dobozba vane gy vga probagarival, nekem.
a boltok garanciája meg tudjuk hogy 50-50.mo.n vagyunk kitalálnak valamit hogy nem....felebbezés biroság,fogyasztóvédelem, gyártóhoz menni, nem nevedre szola garipapir,lehet 150km.re van a bolt,akkor postázni,ott vajon mi történik vele, maga a kellemetlenség a gariztatással..én még nem nagyon hallottam olynarolvalaki a vadiuj dobozt felbontotta berakta és nem ment a vga netán hibás volt,...azelőbbi esetekre viszon számtalanpélda van itt ph.n is........stb stb stb....
33ért se éri meg a vapor-x ennek a 2 linknek a tudatábanu.i.:a 7770 továbbra is jo vétel de a best buy kitüntetést elvesztette mert a fenti vga elbitorolja tőle.
-
=HG=
addikt
válasz
taknyi #10578 üzenetére
Elvesztél a részletekben. Azt akartam elmondani a kis szösszenetemmel, hogy amíg egy pár hónappal ezelőtt az egyik best buy volt a HD7770, most megjelentek mint teljesítményben, mint árban az alternatívák. És nem mazsoláztam a leg olcsóbbakat, csak ipon árait néztem.Mint láthatod 660ti is van már 32,5-ért is....
Mindezek ellenére most is jó vétel a 7770, én is gondolkodtam vásárláson, de most elbizanytolonodtam, hogy mit kéne vennem... (Az más kérdés, hogy én inkább vadásztam volna apróról egy alkalmi vételt)( csendben megjegyzem, mit csinálsz a 3 év garival, ha közben megszünik a bolt, ahol vásároltad...mert mostanában elég sűrűn előfordult) -
dragonfx
veterán
válasz
taknyi #10576 üzenetére
szerintme ha egy vga.t valaki ismer és kihasznál ott az eslő bekapcsolások utána kijön hogy valami xar e és nem bírja....játékok..tuning...tesztprogik....ha valami angyon tré ott eldurran.
1 év alatt lecseréled akkor meg ennyi.
régen hoyg szidták sokana galaxy.t arra is 2 év voltmégis 6 évig ment a gépembe akkor 1.5 után ki keleltt volan dobnom?
fx5900at anno nulla garival vettem probagari az is ment 2 évet....
így nem lehet hozzállni hogy juj kevés a gari....
akkor ilyne alapon mindenki az 5 év garis vga.t vegye 1.5x.es áron.nem is tudom van e ilyne gyártó talán az elitebbek, evga, pny, pow... -
boz82
tag
válasz
taknyi #10535 üzenetére
Újra megnéztem igazad volt !
Bioshock Infinity :
Nem volt Ultra beállítás csak High,és post process se ment.
Így már feljebb csúszott rendesen :
13.3 Driver
Core :1100 Mhz
Memory : 1250 Mhz
Fan auto-n
Gpu alap hőmérséklet : 32 fok. Fan 28 %
Játéknál : 30 fps , 70 fok , Fan 70 % . -
alitak
senior tag
válasz
taknyi #10405 üzenetére
A ventilátort én tettem kézzel 90%-ra, kíváncsi voltam, hogy javít-e valamit. Most 1210MHz-en a mag, ventilátor 75% körül (automata szabályozás), 74-75 fok. Viszont teljesítményben +25% a mostani állapot. Kérdés, hogy mennyivel korábban hal meg a kártya az ilyen használattól? Átpasztáznám, segíthet rajta pár fokot?
-
-
oliba
őstag
válasz
taknyi #10360 üzenetére
ASUS-t felkerestem, ők papír nélkül nem tudtam mit csinálni velem.
A kártyát itt vettem PH-n és nem tudom, hogy van-e egyáltalán üzlet, ahol tudnék reklamálni, mert ezt sem mondta el. Korábban rákérdeztem.
Mindenesetre a csávó elásta magát nálam, mert úgy hirdette, hogy 1 hónap próbagari és 3 év gyártói garancia van rá, amibe belementem. Ha tudtam volna, hogy komoly lóvét kell letennem azért, hogy garanciáztatni tudjam valakin keresztül, akkor nincs az az isten, hogy megvegyem tőle. A vicc az egészben, hogy akkor éppen nem értem rá agyontesztelni a kártyát, csak ráeresztettem pár benchmarkot és jó volt azokban. Aztán 35 nap múlva 5 napot lecsúszva jelentkeztem, hogy nem lenne-e megoldható a garancia hozzá, de fityiszt mutatott. 5 napot késtem
-
Alister71
nagyúr
válasz
taknyi #10272 üzenetére
Nekem Sapphire GHZ Edition van, a hőcsöves hűtővel. A simát vettem, mert olcsóbb volt mint az OC. Mikor beraktam a gépbe, első megmozdulásom volt az OC biosát rátenni, mert a vga teljesen ugyan az. Bírja is rendesen, nincs vele semmi gond.
Neked adván igazat, én is alapon használom, mármint az OC bios alapjain, 1150/1250-en, mert bőven elég, és a tuning nem hoz annyit, hogy erőltessem még tovább. Tuningolni max bencmarkokhoz szoktam, pl. a Vantage alatt a gpu-m végigment 1290MHz-en is, amit természetesen nem használok a 24/7-ben, mert annak a 4 -5 fps-nek nem látom értelmét, mégis veszélyeztetve a vga hibamentes működését.
A ramot szoktam emelni még szoftveresen 1375-re, de azt is csak azért, hogy a lelkivilágomat nyugtassam, hogy megy az annyin is, de fps-ekben mérhető eredménye annak sincs túl sok.Vannak eszméletlen vga gyilkos játékok, ahol a bencmarkokban stabilnak hitt tuning erősen megdől, akár gpu, akár vram szinten, ezért a 24/7-es tuning teljesen más, mint a pár perc alatt lefutó bench eredmények.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz
taknyi #10261 üzenetére
"Egyébként gyanítom..."
Nagyon rosszul sejted. A topik első harmadában olvasgasd át az eredményeket, volt vezetve egy lista is, h kinek mit produkált (Sajna nem mentettem a linket, de hátha vki emlékszik rá, keresni lusta vagyok). OC-t is lehet húzni, GPU-t nem érdemes feljebb, mert nem sokat hoz összességében, de a memóriát lehet feljebb csapatni.
-
dragonfx
veterán
válasz
taknyi #10124 üzenetére
nekem ezzel sem megy.mint egyikkel sem eddig.
nem a ddr5ös cuccok ára fog felmenni hanem a ddr3asok fognaka piacról tünni mert már nincs létjogosultsága max also szegmensben nem játékra.
ha 25k egy 7750 akkor az illető irtó rossz business.t csinált mert 28éárt már 7770 van.a 7770 ára esni fog minimálisan.
a 7790é meg nagy mértékben.
40k fölött nem éri meg az uj jövevény.
nekem is manuala fan controlom.
durva játékterhelés alatt 80%on megy a venti lehet hallni.de éna game musicra figyelek...sry.biztos bennema hiba.bármelyik gyártó tuningprogija bármelyik márjáju 7770hez használható.nincs korlátozás.
Nekem 1.2es a feszem most néztem.komoly órajelek 1.25V vagy fölötte jönnek elő.30k fölött nem éri meg 7770et venni már.túl rég van ahhoz piacon.a legolcsóbbat kell venni.mert a brutál tuning se hoz olyan jelentős javulást ami azt mondom 6-8e megérne pluszba.aki 2-3k miatt figyeli az árakat az inkább ne vegyen gépet.én is 70k szántam rá és 85 lett belőle.
-
oliba
őstag
válasz
taknyi #10148 üzenetére
A referencia kártyák is 70°C alá lövik be a hőmérsékletet, ezzel nincs gond. A hang szubjektív és a mérési körülmények is mások. Mondhatnám, hogy az én 1,2V-on hajtott kártyámnak gyári vezérléssel max 64°C volt a hőmérséklete és a hangját sem hallottam, de nem mondom. Hangyafasznyi különbségeknél értelmetlen az e-pénisz méregetése. Direkt 30%-ra teszem a ventilátor sebességét, mert még ott sem nyomja el a 600-700rpm-en forgó 12cm-es ventilátort és ekkor a hőmérséklet vígan 60°C alatt marad. A short Sapphire-ról pedig eddig mindenki írta, hogy hallani minimálisan a hangját.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
taknyi #10144 üzenetére
én pont erre gondoltam, amikor nemrégiben szóba jött az asus
szóval, hogy valaki azért vesz asust, mert 3év a gari...de azt már nem nézi ,hogy miből rakták össze.
a sapphirenál nem hiába az ár, mivel ők minőségi alapanyagokat használnak.
de neki jó a "szutyok asus", mert 3év a gari rá
jah meg, a tipikus: minek az oc verzió? csúszkával felhúzod és ugyan ott vagy.persze persze..
-
törölt tag
válasz
taknyi #10123 üzenetére
Minden clear, csak elsiklottam a postod felett. Közben már össze foglaltam a #10115-ben. A hang annyiban fontosabb a hűtési teljesítménynél, hogy plusz néhány dB számomra fontosabb, mint néhány fok. Hangban pedig a Vapor-X nem jobb a Dual-X megoldásnál. A fő(bb) lényeg nekem ez volt.
#10125) MrBrook: annyit biztosan, amennyit már amúgy sem fog bírni a kártyád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest