- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Petya2900XT #1954 üzenetére
ööö jah! Hát nagyon pörög a topik!
Nem voltam itthon szombaton....
Akkor lehet, hogy igazad van! Én nem olvastam utána a driver hibáinak! A Franc sem gondolta volna, hogy a driverrel ekkora hiba lehetőség van! Nem baj, most már csak azért is kipróbálom az új generációs ATI VGA valamelyikét....
LAssan konkrétan egy játékhoz kell venni a hardvert, valamint drivert vadászni hozzá...HA végig tolta az ember az adott játékot, lehet újra optimalizálni a rendszert! Kis túlzással.... -
janos666
nagyúr
válasz
Petya2900XT #1954 üzenetére
Igen, mert a Vantage 25 ponttal, a L4D pedig 1,5 FPS-el kevesebbet produkál 191.xx-el, mint 182.xx-el.
De én még így se hiszek neki, akkor már inkább 185.xx, de nekem a 191-essel sincs gondom. És legalább van választék.
És amúgy nincs azzal gond, ha a régi driverrel jól megy, akkor van gáz, ha várod az újabb és újabb drivereket, mert a régi is szar, és az újabb se jobb, de ha jó ami van, akkor nem kötelező hétről hétre frissíteni. -
TomiLi
addikt
válasz
Petya2900XT #1842 üzenetére
Dehogy sértődöm....
Mit lehet elrontani egy játék grafikai beállításánál? (GTX280-nal volt a GRIDben a fura kép.... Az akkori legfrissebb NV driverrel...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- weiss: Pant* rant
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest