- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3kk
senior tag
fentebb láttam hogy valaki karija (5850) jobban teljesített egy 11.12-essel mint egy 12.8-assal
namármost:
ezzel érdemes próbálkozni?
mármint valaki 5870-nél is tapasztalt ilyesféle teljesítménynövekedést egy older driverrel? és ha igen akkor legyen oly kedves és ossza meg velünk/velem
-
-
d3kk
senior tag
-
BRIKLY
veterán
A 2 dolog üti egymást.Ha normálisan le van hűtve nem lesz semmi baja a tuningtól.
Nem mondok le a tuningról,mert egy bizonyos játékban beállítottam a grafot húzott kártyához,aztán egyszer az MSI AB elfelejtette az OC-t,és alapon ment a kártya.A játékban meg lestem,hogy mi ez?S3 Savage 4 ? -
BRIKLY
veterán
Ehhez a részéhez annyira nem értek,viszont tudom,hogy a VGA-k nagy része a hő miatt hal meg,ezért szeretem biztonságban érezni a cuccaimat.Viszont a tuningról nem mondok le,így kénytelen vagyok kitalálni valamit.Annyit még hozzá kell tennem,hogy nem szeretem a hangos gépet.
-
Papa18
tag
-
bookninja
tag
"csak arról volt szó, hogy maximumra húzva meghaladta a korában elérhető mainstream hardverek képességeit."
ott a pont. na meg ugyanez igaz volt mediumra is.
mikor kijott a gta IV, a gepek jo reszen elvezhetetlen minosegben futott, vagy el sem indult (konkret adatot persze nehez lenne produkalni, viszont sokan panaszkodtak ra, ami teny). tegyuk hozza, hogy magyarorszagon az atlagember 2008-ban sem keresett annyit, hogy csak ugy pikk-pakk 50-60k-t koltson gepfejlesztesre. a grafikaja fullon egyebkent tenyleg szep, ezt alairom, az offot meg inkabb hagyjuk meg masoknak, elvileg ez 58xx topic.
-
Nem akarok bele szólni a vitátokba de, akkor te miért i5 3570K val hajtod a 5850 et
Ha elég neki egy 15.e FT -os x3 is!
(vagy intel oldalon egy Q8200)
Amúgy meg nekem már a HD4870.-hez(ami ugye majd fele teljesítményű mint a 5850) kevés volt egy Q9550@4000.MHz Ahoz hogy jól érezze magát a 5850 legalább kell egy i3 amit fentebb írtam vagy AMD oldalon egy Phenom x4@4000.MHz
u.i. : BRIKLY milyen jó hogy 1 -re gondoltunk!
-
BRIKLY
veterán
Igazad van.pasziánsz-nak teljesen mindegy.
Meg persze attól is függ,hogy valakinek elég a 30FPS,valakinek nem.
Na meg persze én szeretem,ha összhangban van a gépem,nem tetszik mikor akad egy játék,a proci 100% kihasználtságon,a VGA meg malmozik..
Saját vélemény,de szerintem akkor lehet kijelenteni hogy elég a proci az adott kártya mellé,ha az MINDEN játékban elég.(#29271) DroiDMester:Szerintem pl BF3 alatt elfogyna az az i3 is.Az AMD-s 4 magos 4GHz-en kb épp,hogy elég!
-
BRIKLY
veterán
Tudom hogy veszélyes,de az eddigi kártyáimon gond nélkül átírtam a BIOS-t,és rendesen működött.újra telepítettem megint a win-t,de most is össze-vissza szabályoz a kártya.
pont az ilyen MSI AB meghülyülések miatt szeretem,ha nem kell azzal tuningolnom.
(#29259) Dealer95: Az lesz a következő lépésem!
-
Papa18
tag
Igaz nem elvárás, de akkor nem kell írni, hogy elég a fullhd-hez, mert csak visszavett grafikával elég.
Az a 25 fps meg szerintem elég kevés, az már bőven nem folyamatos.
Az meg hogy illúzióromboló, szerintem nem így van, lényeg a lényeg aaa-val és adof nélkül nincs maxon a játék, mert az élsimítás zabálja legjobban a gépet. És ha minden maxon van, 5850-en jó ha megvan 10 fps. Bár van akinek még azis játszható. Egyik ismerősöm mindig mondja hogy nála milyen jól megy minden maxon, aztán mikor átmegyek hozzá, szemmel láthatóan kb 20-25 fps van mindenhol, de neki még azis folyamatos, igaz hogy nekem kifolyik a szemem, de neki jó. És a grafika sincs közel se maxon, a high beállítás élsimítás nélkül neki már maxot jelent. Mint hogy egy metrot sem lehet pl egy 4890-en sem maxon tolni, vagy egy gtx295-ön, mert nem is tudják a dx11-et. -
Xbean
tag
Na ezt tesztelgettem egy kicsit. Túlnyomó részt szimpla órajel állítás is azonnali kékhalált eredményez, de még a reset gomb használata is. A legújabb catalyst van fent (12.8). Valaki próbálta már ezzel használni a trixx-et? Illetve van bármi lehetőségem a tunningra trixxen kívűl? Msi afterburner nem enged feszt állítani, ha módosítom a cfg fájlt akkor sem.
-
Valós használat alatt (Crysis-2 utra beállítás és 1920*1200. felbontás) 120-125.W körül kajál a 5850 ha alap órajelen(725/1000.MHz) és alap feszen(1,083.v) jár!
A 150.W -os max TDP -t FurMark alatt(beállításaitól függően) simán átlépi alap órajel/fesz mellett is ~160-170.W ot bekajál!
Azért annyira nem kell túl lihegni ezt a VRM -témát 250.W ot képes kipréselni egy ref karin a DiGi-PWM persze ha van megfelelő hűtése!
Ha meg nincs akkor se kell hajat tépve kapkodni mivel ha eléri 135.Fokot saját magát letiltja! Kárt nem tudsz tenni a kártyába mert egész egyszerűen kifagy a kártya!Ja még annyi amit GPU-Z és Furmark is mér Áram erősséget az KIZÁRÓLAG a GPU fogyasztása ehez még hozzá jön a memóriák fogyasztása (+15-30.W meg maga az átalakítás vesztesége amit elfűt a VRM)
-
BRIKLY
veterán
-
Skimaster
senior tag
Persze igazad van,de én ennyire nem akartam bele mélyedni,viszont a 4 szériánál írsz kétmagos kártyát...tény az volt a csúcs,de én arról nem beszéltem,és így igaz,hogy az egymagosoknál a 4890 volt a csúcs.Az 5-ös sorozatnál pedig 58 számozásokat írtam csak sorrendileg és ott sem vettem bele a 2 magos cuccot.Azt elírtam,hogy a 4890 az 5850 szintjén van,5830-t akartam írni,mert annak a szintjén van.Az 5870x2 az maga a híres 5970 ha jól tudom,és az a csúcs ez tény.....bocsánat.
-
hülyegyerek
addikt
Nem találtam sehol különböző módokat. Egy fajta van: mégpedig hogy beállítom az órajelet, elmentem 1-9-ig valamilyen számmal, aztán beállítom 2d, vagy 3d profilnak. Tegnap kicsit rákerestem, aztán azt találtam, hogy a ccc újabb verziói nem támogatják az afterburnert, ezért 2 dll fájlt le kellett tölteni, és bemásolni a telepített a.b mappájába, valamint kicsit mókolni kellett a beállításokban.
Így már jobb egy fokkal, viszont így meg ugrál a 3d low, valamint az a.b.-vel beállított 2d profil között. Végig 400/1200-on jár a kártya, aztán megnyitok egy böngészőt, és felugrik az a.b.-ben beállított 455/1200-raDroiDMester /B]: kicsit félek a biosírkálástól, múltkor sikerült egy olyat belesütni, amivel nem indult el, aztán integrált vga segítségével sikerült csak visszahozni az élők sorába...
-
-
-
tixem
addikt
no, csak sikerült elérnem azt hogy visszafizessék a teljes összeget
nagyon verték a tamtamot de aztán rájuk ijesztettem, hogy rossz emberrel packáznak, meglengettem nekik hogy hol és hányféle módon sértették meg a jogszabályokat, azonnal nyílt a pénztár és kaptam a pénzem. Szerintem igenis megéri "verni" az asztalt, mert ami jár az jár. És én semmi többet nem kértem, csak azt ami engem a hatályos szabályok szerint megillet.
Na de tényleg off, csak azt akartam evvel, hogy nem szabad azonnal meghunyászkodni a kereskedők előtt, főleg hogy ha fel vagyunk ellenük fegyverkezve. Részemről vége
-
Speed®
titán
Ha neked volt egy U2311Hd, jelenleg gariban 2312HMet kapsz vissza, vagy az árát..itt nem volt akkora avulás értékben, hogy nyerészkedésnek hasson a dolog, akár a vevő, akár a bolt részéről. A TNes hasonlatod nem állja meg a helyét, jelen esetben erről szó sincs..nyilván nem lenne elfogadható, ha mondjuk 6850et kapna.
Viszont ha a kolléga beviszi az 5850ét gariba és odakerül a nagykerhez, majd a gyártóhoz, akik szó nélkül avultathatnak, akkor bizony a cseretermék egy 6870 lesz nagy valószínűséggel.
Adott esetben kérheti az 5850 számláján szereplő összeg és a 6870 ára közti különbözet megtérítését, de tudni kell erről, hogy ezt bizony a kisker kell benyelje, aki nem avultathat..namost jelent helyzetben ezt úgy kell elképzelni, hogy bukik a bolt ~30kt, amit átlag haszonkulccsal számolva 300k értékű eladással tud helyrehozni..szerinted ezek után milyen hozzáállás várható el a jövőben a mélyen tisztelt vevő felé?
Élni és élni hagyni..jó lenne, ha mindkét oldal gerincesen állna hozzá..Szóval a véleményem továbbra is az, hogy korrekt az 5850-6870 garis csere..teljesítményben hozza előbbit (sőt, sokat javult a friss driverekkel), és tud pár új dolgot is (UVD3, HD3D, 1.4aHDMI), ne az OC döntsön..
Node..off, ennyi is sok volt erről, megvan a megfelelő topikja a kérdésnek.
-
tixem
addikt
na én is így gondolom. Az én álláspontom továbbra is az, hogy a kereskedőnek a vételárig kell helytállni, mert nem a teljesítményre vállalta a garit, ilyen a világon nincs. Ráadásul vagyok olyan helyzetben, hogy ha egy 72 ezres 7850-et választok, mert ugye ezt nem fogadom el, nem lehet egy szava sem. Ahogy mondtad, ebből az árból egy 7850 simán kijön, sőt ha Sapphire-t veszek még pénzem is marad pár ezer, amit hozzá tudok csapni egy új tápegységhez pl, új vga mellé kéne új táp is bár a mostani carsair vx 450 is jó, de nem tudom a történetét neki sajna és semmi gari nincs rá
-
Speed®
titán
Látom nehéz..senkit nem érdekel a tuning ilyen téren, arra nincs garancia.
Ha ezt tudják adni gariban, teljes mértékben teljesítik a kötelezettségüket.
Persze lehet asztalt verni meg gerinceskedni, aztán lehet csodálkozniEgyébként 6870el ugyanúgy van esélyed csökkentve játszani, hiszen ha az 5850et lejjebb veszed, akkor az is lassul..azonos mértékben csökkentve a 6870 órajelét, ugyanaz a lassulás mérhető..logika/matek.
Grave444
Afterburnerrel fuss neki és teszteld ki magad..példányfüggő nyilván az OC. -
aleister
veterán
"Te gondolkodni is szoktál néha"
A személyeskedést itt lehet befejezni!Aha, értem. A komoly, szakmai oldalak cikkeit "felszínes tesztnek" minősíted, és ezzel szemben mindenki a te megfelebezhetetlen véleményednek adjon igazat.
Az ex cathedra kijelentéseidre mi szépen hoztunk ellenpéldákat. Drlovi fórumtárs hozott saját tapasztalatot. Dealer95 kolléga hozott tesztet és saját tapasztalatot is. Én tesztet, no meg az 5850 6870 témában anno saját tapasztalatot, amit kb ugyanígy negáltál. De ezek természetesen mind smafuk, mert ellenkeznek a te igazaddal.A probléma csak az, hogy a PH-s 78xx tesztnél vannak min fps eredmények is, és semmi az égadta világon nem igazolja, hogy a 2 gigás kártyák bármennyit is profitálnának magas felbontáson a vramból.
Pont annyival megy kevesebbet az 1 gigás 6870, amennyit az egyéb specifikációkból vélni lehet. Márpedig a teszt még csak nem is fullHD-ban ment (amiről ugye a vita szólt), hanem a magasabb 1920x1200 és 2560x1600-ban.Gondolom majd erre is kitalálsz valami 'okosat', de célszerűbb lenne elfogadni, hogy FullHD-ban közel sem törvényszerű, hogy nem elég az 1GB.
-
drlovi
aktív tag
a dirt 3 4850 cf ,tehét két db 512 megás. 1980x1080 minden beállitás csutkán.
beépitet bench a minimum fps 52 szóval nem tudom miről beszélsz. :-) (proc i5 2500k alapon 8gb rammal)4770 et is probáltam,és az is csont nélkül viszi a dirt3 at. és ott is csak 512 vram volt.
a héten megnézem én is ez crysist hogy kifogyok e az 1 gb vramból. van egy 6850em mellé csapok majd egy 6870 est. ill kiprobálom 4850 cf et is 512 vrammal
-
aleister
veterán
Ez elég nagy öngól volt, mert pont a 4850 2GB volt a hype iskolapéldája. Konkrétan lassabb volt a kártya, mint az 512MB-vel szerelt példányok. Nézd csak végig a teszteket! Még a Crysisben sem jött elő semmiféle előnye a több memóriának, főleg nem FullHD-ig, amiről szó volt. Biztos felrobbant a táp, ugye?
-
hagy gondoljanak amit akarnak! én tudom mitől beszélek 6.éve használok cfx -et! ja persze kihagytam a cf hidat
azt is tudom hogy minden olyan játék ahol kevés volt az 1giga vram a 5850.el az dupla annyi fps el megy most a 7850.el!
de ezt ugyis csak azok fogják megérteni akik használják a fent említet 2 felállást nem tesztekre alapoznak!
-
Dark KillerX
addikt
Igazából,én sem csak csupán MLAA-t szoktam használni,hanem 2*MSAA-al keverve,de nekem az is bőven kielégítő!Én nem vagyok egy grafika hajhász,szal lehet ilyen téren kicsit igénytelen vagyok!
(de erre van keret,nem vehetek havonta 70k-ért karit) Amúgy az összehasonlítás az 5830 vs 7770-ről szólt (Mostanában nem nagyon figyeltem a videókártyák fejlődését, de jól látom hogy a kis ATI 5830-as kártyám kb. hozza a Ati 7770-es teljesítményét?) ,és nem az 5850-ről,ami még a 6850-met is elp*csázza,szal az összehasonlítás reális,de a téma nem ez volt!Amúgy ha észrevettem volna,hogy módosította,a következő hsz-ét,és látom 5830/7770 cserén gondolkodik egyértelműen lebeszélem,sokkal jobb csere lenne egy 6850-en amit némileg alúlfeszelve is tud húzni,és a fogyasztáson is spórol!Nekem is a GTX460-em halálakor ezt a 2 karit ajánlották cserébe garba( VTX 6850,7770) és a 6850-et választottam!Most se tenném máshogy!
-
úgy-úgy!
7770.es kártya játékra teljesen alkalmatlan
Legalábbis ilyen áron mint amibe most kerül!
Boltban ugye ~38-40.e de itt az apróban is ~32. környéke! 32.ért meg inkább egy 5850.es vennék ami reggelire megeszi bármelyik játékban a 7770.et! a BOLTI reális ára MAX:30.e lenne! Itt az apróban meg ~25.környéke 6770.(5770) alternatívának jó de másra nem! Ha valaki boltban akar mindenképp venni akkor pedig HD6850.a befutó mert még az is sokkal jobb mint a 7770
és kb egy árban vannak!
Én is nagyon sokat gondolkodtam mikor leváltottam a 5850.CFX -et hogy mi legyen helyette ami nem a megfizethetetlen kategória (PL: 79xx) és végül a HD7850 lett a befutó és így közel 2.hónap használat után is azt mondom nem bántam meg a cserét!
De úgy alakult hogy az 1.ik 5850.meg maradt és sajnáltam eladni mert eléggé jól sikerült példány volt! így át költözött a netezős-filmezős konfigomba (egy HD6750.et váltva) de oda meg felesleges lett volna ekkora erejű kártya, ekkor jött megint a dilema hogy mire kellene lecserélniNo ekkor jött képbe a HD7770 amin rengeteget töprengtem de szerencsére nem azt választottam mivel ugye előtte egy 6750.es volt de valahogy az elég nyögdécselve akadozva ment még netezés alatt is így nem akartam megint egy hasonló 128.bit es kártyát venni mert mint fentebb említettem még netezésre és FuLL-HD -s filmek nézésére sem igazán jó egy 128.BIT -es VGA mert meg-meg röccen vele a rendszer!
Sikerült jó áron beszereznem (egy még nagyobb váltótársat) így a HD6870.re esett a választás igaz most adtam a szarnak egy pofont mert szinte ugyan ott vagyok (teljesítménybe és fogyasztásba is) mind ha maradt volna a 5850 de majdnem 0.Ft ráfordítással lett a 5850 ből 6870 tehát nem veszítettem végül is semmit! inkább nyertem 1,5.év bolti garit mert annyi gari van a 6870.en
De a lényegre vissza kanyarodva én még netezésre se vennék 7770 -et nem hogy játékra!
-
Dark KillerX
addikt
Nálam már volt egy 7770-es kari(1 hétig),és bizony elég jó teljesítményt nyújtott játékok alatt!Igaz húzva néztem 1150/1450-en,de bőven hozta HD felbontáson azt a szintet,mint a 6850-em!Hogy te meg 8xAA-t használsz játékok alatt az a te dolgod(de oda tényleg kevés a 128-b)!Én maradok az MLAA-nál,igaz nem a legszebb,de gyorsabb viszont!
Abu írta az 7770el kapcsolatban!
Nézegettem a bonyolult DX11-es effektekkel telepakolt Dirt Showdown teljesítményét, a HD 7770 a HD 6870 és a GTX 560 Ti termékeket is veri ... nagyjából a GTX 570 szintet közelíti. Ha a compute irányba viszik el a játékokat, akkor a GCN hatékonysága nagy előny.
-
aleister
veterán
Akkor ez mi?
DroiDMester már a Te hsz-edre reagált, és teljesen egyetértek azzal, amit írt.Értem én az érvelésed, csak nem minden esetben helytálló a dolog. Én azt mondom, hogy leközli majd a Logout a cikket, aztán visszatérünk rá.
Na nem mintha a mérési eredményeim lennének a leghitelesebbek, csakhát tökéletesen egybevág azokkal, amit a PH, a Tomshardware, Anandtech, vagy épp bármelyik más oldal kihozott.
Az 5850OC 1-2 helyen megelőzte az alap 6870-et, de amikor már arra is került OC, akkor az meg megszorongatta és néhol megelőzte az 5870-et. Ennyi. Papírforma. -
aleister
veterán
A legnagyobb probléma, hogy Te az eredeti hsz-edben az alap 5850-nel jöttél, majd amikor felhívták rá a figyelmed, hogy az azért nem gyorsabb az alap 6870-nél, akkor került elő a tuning.
A másik meg, hogy ahogy lehet húzni az 5850-est, ugyanúgy lehet egy kis OC-t adni a 6870.nek is. Az egyértelmű hogy nincs benne annyi tartalék, de a 68xx topicban egyáltalán nem tartják antituningosnak ezt a vga-t, annak ellenére, hogy anno a PH ezt cikkezte róla. Tény, hogy egy családon belül mindig a legkisebb tagban van a legtöbb tartalék, ettől függetlenül szvsz nem lesz gyorsabb 20%-kal soha egy 5850OC egy 6870OC-nél.
Elég jó rálátásom van a dolgokra, nemrég végeztem az 5580, 5850OC, 6870, 5870, 5850 CF cikkemmel. Igaz, nem szénné hajtott 5850 szerepel benne, csak alapfeszes.
-
aleister
veterán
Ezt írtad:
A 6870 szerintem sehol sincs egy refi 5850-hez képest, de mindegy..Ezek szerint az alap 5850-et vetted, aminél gyorsabb kb 5-10%-kal a 6870.
A tuning más kérdés. A többiek már írták, hogy mindig az alapállapotot kell nézni. A tuningpotenciál csak egy plusz, pozitív tulajdonság.
Egyébként nekem is a vadi új 6870-em pár hónapja a dobozában, és hajtom helyette a régi 5850-em...jobban szeretem...ettől eltekintve a vitaindító kijelentésed nem állja meg a helyét.
-
így van do3om kolléga jól mondja a 6870 nem az 5870 utódja hanem a 5770 -esé! attól meg ugye közel 2X akkora teljesítményű tehát nincs azzal(6870) semmi gond az már más tészta hogy a 6870 és 6970 között már koránt se ilyen nagy(közel duplája) az teljesítmény eltérés!
a kártyákat (5850 és 6870) meg ne azonos órajeleken akard össze hasonlítani mert ez nem így működik
Mind 2 -őt a gyári referencia órajelén (725/1000 és 900/1050) kell össze hasonlítani melyik mit tud!
És itt bizony bármelyik játékba leveri a 6870 a 5850 -et! Tuningot most ne nézzünk több okból se 1 részt az LUTRI mert nem tudhatod melyik kártya hogy megy tuningba vannak elég szép számban 58xx ek is amiik alig tuningolhatóak!
Másrészt ilyen esetbe(garanciális csere) a bolt olyan csere kártyát fog adni-fel ajánlani(ha már olyan nem kapható mint ami volt) ami a régi kártya teljesítményét hozza vagy picivel gyorsabb!
De olyan is volt nekem pl: egy HD4890 Vapor-X OC kártya(vásárlás után 14.hónappal beszart a kártya) garanciális cseréjekor ekkor már szintén nem volt kapható a 4890 -es széria és egy HD5770 Vapor-X et adtak garanciális cserébe, amit gondolom te is sejtesz hogy jóval gyengébb mint a 4890 Vapor-X volt! tehát még az sem kizárt hogy egy 6850.et ajánlanak cserébe a 5850 -ért! (bár én inkább a 6870.et mondanám mert mégis csak az van közelebb a 5850 hez!)6950.et én nem tartom valószínűnek hogy adnának cserébe azt esetleg egy 5870.ért adnának cserébe!
-
-
Motion_Blur
félisten
Én azért így teszteltem anno, mert játékokban is hasonló terhelésnek volt kitéve és a gyári hűtéssel nem mertem mindent rárakni. Amúgy nem tartom "egészségesnek" úgy hajtani a kártyát egy ilyen teszttel hogy közben a kártya már "cicereg", annyira meg van terhelve.. ha mindent fullra állítasz Furmarkban + legnagyobb felbontás, szerintem biztos hogy használ a kártyának... ugyanezt gondolom a több órás/napos LinX és társai futtatásáról is.
Alan Wake (főleg a DLC) alatt egyébként tényleg vannak olyan részek ahol kb. úgy terhelődik a kártya mint pl. Metro2033-ban, ezt én is észrevettem, főleg a 480GTX-nél ahol egyszer csak 100%-on kezdett el üvölteni a venti.. szerencsére a 7950-nél csak egy nagyon minimális zaj növekedést veszek észre az egészből.
-
Smani
senior tag
Ne beszélj marhaságokat. Volt 6magos phenom ii-d? Nem. Nekem volt. Aztán vissza is tértem X4 965-re... Abban a felbontásban amiben pedig ő fogja használni igen is kell a minél nagyobb órajel mert a gpu egyszerűen nem lesz kihajtva.
Fps-monitoros dolgot amit írtál megint csak baromság mivel csak akkor van 60fps-re lekorlátozva ha vsync be van kapcsolva.
Cpu limit nem zavaró? Nem zavar ha microlaggol az egész játék? Téged esetleg.
Hülyeségeket kérlek ne állíts mert más megjárhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest