Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. Vettem használtan egy Giga 5870-et, viszont 2D-ben szemetel, meg hülyeségeket csinál a kártya....nem pöttyöződik, vagy csíkozódik, hanem a képernyő alsó felét scrollozásnál bevibráltatja. Ugyanez a helyzet mikor facebookon képnézegetéskor scrollozok.
Lehet ez attól, hogy problémás neki a profilváltás (2D-3D), vagy esetleg driver - oprendszer hiba lehet ?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
-
hülyegyerek
addikt
Arra keresek megoldást, hogy milyen módon lehetne mondjuk tv-n játszani kontrollerrel, míg a monitoron az asszony szerkesztgetné a dokumentumait...
Próbáltam ma megvalósítani, de sajna ha a játék ikonjára kattintok a tálcán, akkor az lesz az aktív alkalmazás, és a monitoron nem látszik az egér, és fordítva is...Az a gáz, hogy nekem a játékban abszolút nincs szükségem az egérre, szóval akár nyugodtan lehetne a monitoron is.[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Gigabyte 5870-em van, és sajna előjött a régi problémám: mikor 2d-ben 157 MHz-re visszaveszi a magórajelet, elkezd a kép csíkozódni. Régen ezt úgy oldottam meg, hogy afterburnerrel beállítottam egy 600/600MHz-es 2d profilt, és megszűnt a probléma.
A mostani rendszerrel hiába állítom be az afterburner profilokat, ugyanúgy visszaveszi 157-re a magot...Catalystban le van tiltva az oc, tehát nem az a baj.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Nem találtam sehol különböző módokat. Egy fajta van: mégpedig hogy beállítom az órajelet, elmentem 1-9-ig valamilyen számmal, aztán beállítom 2d, vagy 3d profilnak. Tegnap kicsit rákerestem, aztán azt találtam, hogy a ccc újabb verziói nem támogatják az afterburnert, ezért 2 dll fájlt le kellett tölteni, és bemásolni a telepített a.b mappájába, valamint kicsit mókolni kellett a beállításokban.
Így már jobb egy fokkal, viszont így meg ugrál a 3d low, valamint az a.b.-vel beállított 2d profil között. Végig 400/1200-on jár a kártya, aztán megnyitok egy böngészőt, és felugrik az a.b.-ben beállított 455/1200-raDroiDMester /B]: kicsit félek a biosírkálástól, múltkor sikerült egy olyat belesütni, amivel nem indult el, aztán integrált vga segítségével sikerült csak visszahozni az élők sorába...
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Köszi szépen.
Én is hasonlót találtam ,csak abban nem írták, hogy 2-re állítva kompletten kikapcsolja a powerplayt, ezért simán 1- re volt állítva az overclocking. Mostmár minden fasza, remélem így is marad a 7850-ig.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz Repsol600 #28561 üzenetére
Nekem nincs gondom vele, kivéve az afterburner-oc hibát, de az a 12.2 óta az összes drivert érinti.
Gugli szerint a fuel service az amd-s procik szoftveres tuningolásáért felel.
Véletlenül nem a catalystból tningolod a procid ?[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz Repsol600 #28566 üzenetére
Azért ez az "úgysem gyorsítanak semmit " kijelentés elég meredek. Az AMD nyilván nem profitorientált cég, és csak úgy passzióból dobálják ki az új drivereket.
Mindegyik javít valamit, legrosszabb esetben 1-1 játék sebességén, de akkoris...hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz fracture333 #28621 üzenetére
Nem.
-
hülyegyerek
addikt
válasz Skimaster #28623 üzenetére
A koncepció helyes, csak a gyakorlatban nem mindig így működik, pl. a 6-os széria sok mindenben gyengébb lett, mint az 5-ös : a 6870 hiába újabb, de akkor is gyengébb, mint az 5870. Az 5870 szintjét a 6950 hozza.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz etejedu #28718 üzenetére
Google minek van ?
Mégis mire számítasz 5830/50/70 topikban ? Hogy majd azt mondják, hogy ne ? Amúgy összehasonlítások alapján nem egyértelműen jobb az 5830. Valamiben ez jobb, valamiben az. Egy kategória.Pontosítok : Majdnem mindenben jobb a gtx, kivéve a Street Fighter, és a Wolfenstein játékot. Szóval nagyon nem éri meg a csere.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz etejedu #28722 üzenetére
Nem gőg, nem fölényeskedés, csak szerintem iszonyatosan feleslegesek az ilyen kérdések. Mindenkinek van egy szubjektív véleménye, neked is, nekem is, a többi fórumozónak is, amit befolyásolnak a tapasztalatok (rossz-jó), az érzelmek, a márkahűség, stb, de nem feltétlenül fogsz reális választ kapni a kérdésedre. Tehát neked a száraz teszteket kell figyelembe venned, különben nem fogsz tudni a lényegre koncentrálni.
Példának ott van dangerzone válasza, amiben kiemeli, hogy fogyasztásban sokkal jobb az ati. Na most valakinek ez döntő szempont, valaki meg magasról tesz rá.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz DroiDMester #28843 üzenetére
Azért én egy hipro-ra se bíznám a gépem...Ha már olcsó, megbízható táp: [link]
-
hülyegyerek
addikt
válasz DroiDMester #28846 üzenetére
Már mitől lenne szarabb ? Attól, hogy nem te linkelted ? ...
-
hülyegyerek
addikt
válasz djculture #28850 üzenetére
És ez most hogy jött ide ? Arról beszéltem, hogy ha már nem akar sok pénzt kiadni tápra, akkor vegyen már legalább egy 500-as csifit, ami 4 ezerrel drágább, mint ez a 400-as hipro, de legalább nem kell cserélnie, ha valami erősebb hardvert rak a gépbe.
Amúgy meg biztos hallottál már róla, hogy a tápok kb. feles terhelésnél érik el a legjobb hatásfokot, szóval nem szabad nagyon alulkalkulálni vásárláskor...ui.: Amúgy gratulálok a hatalmas felelősségtudatodhoz, ami a "bezzeg nekem a 400-as táp elvitte a cf-et, meg a 8 vinyót" típusú gyerekes melldöngetésedből árad.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz Deadpapa #28863 üzenetére
Én meg jópár 700-as Hiprot láttam megdögölni, de kösz, hogy kiosztasz itt mindenkit a témáról.
Az x W-os táp meg egy mértékig abszolút nem nagyzolás, hanem ésszerű döntés. Nekem 550-es Aurumom van, mert nehogy már annál az alkatrésznél spóroljak, ami az egész gépemért felel (hozzá kell tenni, hogy nem a szüleim szponzorálnak, és nem otthon lakom, szóval van mit féltenem).
Úgy gondolom, hogy aki tuningolja a processzorát (ami jócskán megdobja a fogyasztást), plusz a vga-t, meg a ramot is, az ne filléreskedjen már a tápon. Az általam használt táp kb. 10 ezerrel drágább az általatok vesézgetett alsó-közép kategóriától, de mégsem említhető egy lapon velük.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz djculture #28869 üzenetére
Akkor nyilván mindenki hülye, aki Hipro helyett Aurumot vesz
Ha jól tudom, az Aurumban csak azok a kondik Capxonok, amiket közvetlenül hűt a venti. Szerintem az Fsp-nél azért található egy-két tapasztalt mérnök, aki tud tápot tervezni.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz DroiDMester #28877 üzenetére
Hagyjad...Hipro fan. Lehet, hogy szereti a meglepetéseket.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Mióta hdmi-re van kötve a tv DVI helyett, gyakran nem hajlandó bootolni a gép, csak ha kihúzom a hdmi csatit. Járt már így valaki, esetleg van rá valami okosság ?
-
-
hülyegyerek
addikt
Valahol a kettőtök hsz-e között van az igazság. Tesztek szerint 5870 esetén a Twin Turboval 65-70C-ig megy fel a VRM hőmérséklete, ami még bőven használható. Ha veszélyes lenne, nem forgalmazná az AC. Pont.
140C- nál meg nem hogy hibázik, de szerintem el is folyik a VRM....Nem véletlenül van általában 115C max. megadva az alkatrészek max. hőjének.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz BRIKLY #29272 üzenetére
Abszolút nem a pasziánszról van szó. Nagyon sok játék alá elég a 2 mag 3-3,5 GHz körül.
Ja, és ha az adott játék csak 2 magot támogat, nem négyet, akkor teljesen ugyanannyi fps-t fog kapni egy kétmagossal, mint egy négyessel.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz DroiDMester #29283 üzenetére
Nem feltétlenül kell neki a 4 mag, de egy-két játéknál számít. A játékok többsége viszont nem használja a 4 magot, ezért ha másra nincs valakinek pénze, nyugodtan vegyen mellé egy dualt.
-
hülyegyerek
addikt
Ez most igen lenne ? Csak mert régi probléma a Radeon HD7XXX-széria alatti kártyáknál, hogy 2 monitor (vagy 1 tv, 1 monitor, stb.) esetén tud hülyeségeket csinálni, és ez pont az alacsony gyári 2D órajelek miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest