- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrterminator
aktív tag
válasz
DroiDMester #29039 üzenetére
Áhh igazad van!!! Az órajelek alatt írtam át, nem a GPU registrynél. Csak sajnos nem aktív a GPU Reg. His 5850 -em van ami nem referencia kari, akkor azt mondod, nem is tudom egy másik kari biosz cseréjével se állítani a feszültséget majd?
Köszi az eddigi segítséget is!!!
-
mrterminator
aktív tag
erre tud valaki megoldást? Sokat lendítene, mert elakadtam
-
mrterminator
aktív tag
Hali
Van egy HIS 5850 1gb karim, acc rev2 hűtéssel aktívá téve.
Már írtam hogy 2 monitor használok, és a powerplay miatt szemetel a kép ha picit is tuningolom, de biosz cserével megoldódott a dolog(köszönet HSM fórumtárnak is emiatt)Kérdésem az lenne: Saját biosztát szerkesztem RBE-el 850/1125-en megy is rendesen alapfeszen, de mikor átírom a feszt (1.1 re vagy 1.100) és beolvastatom ATIWinflash-be akkor a cserénél kifagy a gép! (kékhalál, vagy megfagy) de szerencsére újraínditás után visszaáll az előző bioszra (megállt az ütő is bennem mikor lefagyott)
Most egy 5870 bisosz kellen beolvastatnom és annak írjam át az értékeit? Mert alapból nem vmoddolt a karim? vagy mi lehet a gond? (tápom egy 600w corsair)Köszi előre is!
-
mrterminator
aktív tag
sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy his 5850-em van. Eddig tudtam húzni normálisan kártyát, de most két monitort használok már, és azóta, ha csak akár 10mhz-t is emelek a magon vagy memókon, elkezd remegni, széttöredezni a monitorok képe, pl ha görgetek stb. Ha csak újból egy monitor van rákötve ismét tuningolhatom az egekig.
ez valami ismert bug? vagy mi lehet a probléma? mert jó lenne több kakó. előre is thx
szerk:helyesírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hálózatokról alaposan
- Hobby rádiós topik
- iPhone topik
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik