Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz Ricco_hun #3539 üzenetére
Felteszek egy költői kérdést.Mért adnák olcsóbban a terméküket,ha nincs is konkurencia,hmm.Ezen még nem gondolkoztál?Nézd meg pl. az oroszokat,hogy manipulálnak a földgáz árakkal.
Másik meg várhatód nyugodtan az Nv csúcs kártyáit,úgy is jóval 100k(mint anno a 8800GTX,9800GX2,GTX280,GTX295) fölött lesznek a csúcskártyái.
[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
Milyen tartalékok vannak még az új drivereknek köszönhetően az HD5000 szériában.[link]
-
Dark KillerX
addikt
Itt az állítólagos csoda driver az 5**** szériához [link].Tessenek kipróbálni.
Mod Ez csak Xp-s
[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz petrusz82 #6056 üzenetére
Azért ennyire ne ferdítsünk,hogy az 5770 Gamer beállítások mellett,csak 30FPS-el viszi a Crysis-t,mert nálam egy sima OC-s 4830-al Dx10-es módban az első pályán [link] , illetve a havas pályán [link] bőven 30FPS főlőtt van az átlag,és ha a sebesség nem lenne kielégítő DX9-es módra kapcsolva [link] tovább gyorsul a game. És csak egy OC-s 4830-ról van szó,ennél az 5770 kb 30-40%-al gyorsabb sztem.
-
Dark KillerX
addikt
HD6000 benchmark Szerintetek reális? [link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz Interceptor #22947 üzenetére
Nálam a 768MB-os GTX460-al(jól meghúzva) elég szépen megy HD-ban a Metro2033,igaz nem very highon,és nincs AA se és DoF-se,de mindem mást maxra téve jól fut!
-
Dark KillerX
addikt
válasz Motion_Blur #22960 üzenetére
Sztem Dx9,ugyanis a Dx11-es beállítások csak Ultra mellett aktívak!
-
Dark KillerX
addikt
Egy az egyben eltudnám cserélni a GTX460-at(768MB-os) egy 5830-ra,ami tuningban kb 925/1125-öt bír,bár a gazdája még nem tesztelte ki!Szerintetek hülyeséget csinálok?Fő indok,nálam egy összes Ego-engines játék kilépked Dx11-ben,ami nagyon bosszantó,csak Dx9-ben jó!
-
Dark KillerX
addikt
Megtudná mondani vki,hogy mekkora a hossza egy Xtreme 5830-nak?Köszönöm,mert kerestem,de ennyi hsz-t végig nézni!
-
Dark KillerX
addikt
válasz princeblade #28397 üzenetére
Ahova szánták oda bőven elég a sávszél,és nem mellesleg,még van benne tartalék jócskán!Sztem 1680-as felbontásik bőven jó ez a kari!
Nem mellesleg az 5830-at meg a ROP teljesítmény öli meg,szal nincs miről beszélni!
[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
Nálam már volt egy 7770-es kari(1 hétig),és bizony elég jó teljesítményt nyújtott játékok alatt!Igaz húzva néztem 1150/1450-en,de bőven hozta HD felbontáson azt a szintet,mint a 6850-em!Hogy te meg 8xAA-t használsz játékok alatt az a te dolgod(de oda tényleg kevés a 128-b)!Én maradok az MLAA-nál,igaz nem a legszebb,de gyorsabb viszont!
Abu írta az 7770el kapcsolatban!
Nézegettem a bonyolult DX11-es effektekkel telepakolt Dirt Showdown teljesítményét, a HD 7770 a HD 6870 és a GTX 560 Ti termékeket is veri ... nagyjából a GTX 570 szintet közelíti. Ha a compute irányba viszik el a játékokat, akkor a GCN hatékonysága nagy előny.
[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
Igazából,én sem csak csupán MLAA-t szoktam használni,hanem 2*MSAA-al keverve,de nekem az is bőven kielégítő!Én nem vagyok egy grafika hajhász,szal lehet ilyen téren kicsit igénytelen vagyok! (de erre van keret,nem vehetek havonta 70k-ért karit) Amúgy az összehasonlítás az 5830 vs 7770-ről szólt (Mostanában nem nagyon figyeltem a videókártyák fejlődését, de jól látom hogy a kis ATI 5830-as kártyám kb. hozza a Ati 7770-es teljesítményét?) ,és nem az 5850-ről,ami még a 6850-met is elp*csázza,szal az összehasonlítás reális,de a téma nem ez volt!Amúgy ha észrevettem volna,hogy módosította,a következő hsz-ét,és látom 5830/7770 cserén gondolkodik egyértelműen lebeszélem,sokkal jobb csere lenne egy 6850-en amit némileg alúlfeszelve is tud húzni,és a fogyasztáson is spórol!Nekem is a GTX460-em halálakor ezt a 2 karit ajánlották cserébe garba( VTX 6850,7770) és a 6850-et választottam!Most se tenném máshogy!
[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Kihasználatlanság miatt eladnám a 7850-et,és vennék egy ilyet [link] nagyon jó árasítva!A tulajdonosa azt mondta az OC-t is jól bírja,és végig vizezve volt,szal a gyári szinte 0 kilométeres!
Ami érdekelne kb 1680/ v 1920 mennyire lehet vele eljátszani? Válaszokat köszönöm előre is!
-
Dark KillerX
addikt
válasz Speed® #31639 üzenetére
Igen a 7950 nagyon jól sikerült vga,és a teljesítménye a 3gb-nak és az erős gpunak köszönhetően kellően kiegyensúlyozott.Símán hozza 850-900Mhz-en azt alulfeszelve,mint egy 270x-es kari 1200Mhz-én.És a 3gb-nak köszönhetően mehet nyugodtan az AA játékok alatt.Amúgy múltkor láttam aprón 21-22k-ert egy Matrix 2gb-os 5870-et,megfájdult azért a szívem,gyönyörű kártya
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest