- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
princeblade
tag
Szerintem az 5850-es nagyon jó kártya, de 6870-est sem szabad megvetnünk, két különböző generációról beszélünk, és az utóbbi a 6xxx-ek erősebbikje, tehát még ha írásban mind ezidáig erősebb az 5850-es tuningpotenciál terén, sosem tudni mit rejt a jövő, én a helyedben belemennék a cserébe! Ha más nem, elpasszolod az új 6870-es, és beszerzel a core i5 mellé egy 5870-es, semmi kétség, azzal új tereket hódíthatsz majd
-
princeblade
tag
-
princeblade
tag
válasz
MontyCrew #28369 üzenetére
Bocsi, elnéztem!! Hát utána olvasgattam egy kicsit, elvileg néhány 5800-as szériabeli modell tényleg produkált hasonló szimptómákat, ezt az ati is felvállalta, de javítást ígértek ennek orvoslására! Ám ha ez előfordult akkor az előző tulajnak is észre kellett volna vennie. Másrészt a nyár közeledtével, ugye a vga hőfoka is emelkedik, még ezt lehetne ellenőrizni! A harmadik variáció, ténylegesen a memória modulok haldoklása okozhat ilyesféle fennakadásokat! Szürke háttér színes csíkok mellett nem jelentkezett?
-
princeblade
tag
válasz
MontyCrew #28362 üzenetére
Akkor próbálj meg szerintem egy régebbi driver verzió feltelepíteni, vagy egy kicsit degradáld a kártya beállításait, ésha valamit javít a dolgon! Milyen vga-d van most? Gondolom nincs elfekvőben egy pót grafikus komponens amivel ki tudnál zárni minden más jellegű problémát
-
princeblade
tag
válasz
DroiDMester #28358 üzenetére
Igazad van, manapság sokmindenre visszavezethető az ilyen nemű probléma, memóiahibánál általában kék halál szokott beköszönteni nyár helyett, azért irtam, hogy vga hiba lesz, mert az szokott hasonló kockásodást produkálni! A lényeg az, hogy nem akartam én senkinek sem a haragját és ellenszenvét kivívni hozzászólásommal
-
princeblade
tag
Én meg a mai nap kétszer is kék halált kaptam win7-en, eddig semmi gond nem volt, de valahogy netezés közben ma beütött a krakk! Ha nem bírja a táp az energiaellátást akkor is kék halál közeleg?
-
princeblade
tag
válasz
aleister #28333 üzenetére
Értem
Akkor úgy is mondhatnánk, hogy a vsync kikapcsolásával a kellemest összeköthetjük a hasznossal a vga szemszögéből
Na most már írtad, hogy az lcd-k általában 60 fps-t preferálják, de gondolom azért az sem mindegy, hogy az adott monitor éppenséggel 2,5,8 ms-os képrfissítésel van felvértezve
Nem szeretnék kínvallató padként funkcionálni a kérdéseimmel, remélem nem veszed sértésnek, csak a tudásszomjam hírtelen megnőtt, mert átfogó válaszokkal bombázol
-
-
princeblade
tag
válasz
aleister #28322 üzenetére
Tehát a vsync az már elé régimódi képfrissítési támogatás, ezek szerint sokat nyerhetek az aktuális fps-en ha ki offolom? Sajnos most nem elékszem, hogy be van e kapcsolva, mert melóból írok és a gépem otthon van
R Köszi azért az infót! Amúgy melyik az a hőfok ami már az említett kártyánál kritikusnak számít? Csak azért kérdem, mert eléggé ordít a ref venti amikor nyúzom a kis jószágot!
-
princeblade
tag
válasz
Speed® #28320 üzenetére
Értem
Mondjuk felbontásbelileg 1680*1050-ben játszom, mert ez lenne ugye a 22"-os monitorom nativ felbontása! És rá is csodálkoztam, hogy a youtubeon volt egy videó, X3 720 OC BE+4850-essel max 80 fps-t ért el a User, de emelett az alsó fps szint 40 alá nem csökkent, ami nálam meglepően 28 volt
Tudom szar ügy
Ja, és nem tudom van e tapasztalatod a 5870-essel kapcsolatban, de mondjuk egy 67 C fokos hőmérséklet még nem nagy ügy ugye a kártyának
-
princeblade
tag
válasz
Speed® #28318 üzenetére
Ahha értem, akkor ezek szerint a 5870-eshez legalább egy Phenom II X4-es javasolt, legalább egy BE 955-ös gondolom, és akkor máris megugranának az fps-ek, és maga a teljesítmény is
Én meg azt hittem, hogy a kis X3-as még ki birja hajtani, mert régebben eléggé bevált volt játékok mellett is! Köszi a segítséget
-
princeblade
tag
Sziasztok!
Ki szeretném kérni a véleményetek!
Adott egy Athlon II X3 450-es processzor párosítva egy ASUS EAH5870-es videókártyával! Játszom a batman arkham city-t, és a performance test-nél a max fps kb 60-on stagnál, átlagosan 58 fps, és minimum 28-30 fps! DX9-ben futtatom, mert a 11-esnél hibára fut! MEg vagyok győződve, hogy azért az öreg 5870-esnek játszva vinnie kellene a játékot, magasabb fps arányban, mivel a fentebb említett fps-t egy 4850-70-es is simán eléri. A kérdésem tehát az lenne, szerintetek a proci nem képes a vga kihajtására?Előre is köszönet a válaszokért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest