- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
Az enyém is ez volt,és ugyan így röcörgött a venti....eladtam(nem ezért) és a tag aki megvette mondta,hogy leszedte a ventit,és kipucolta,bezsírozta és jó lett.
Egyébként egy csatlakozója van a nyákhoz!Nem külön-külön!Tehát azt nem tudod,hogy az egyiket lehúzod és nem megy,ráadásul a hűtés sem lenne az igazi.... -
Skimaster
senior tag
válasz
BRIKLY #28643 üzenetére
Nekem az elmúlt egy hétben kékhalálozott folyamatosan a tróger driverek miatt.Most raktam újra a win7-t.Több helyen is kérdeztem a problémát(hasonló hibaüzenet nekem is,meg vpu recover..stb.),de sehol nem tudták a megoldást!Most 12.3 van ezzel most fogok tesztelni.....
-
Skimaster
senior tag
Persze igazad van,de én ennyire nem akartam bele mélyedni,viszont a 4 szériánál írsz kétmagos kártyát...tény az volt a csúcs,de én arról nem beszéltem,és így igaz,hogy az egymagosoknál a 4890 volt a csúcs.Az 5-ös sorozatnál pedig 58 számozásokat írtam csak sorrendileg és ott sem vettem bele a 2 magos cuccot.Azt elírtam,hogy a 4890 az 5850 szintjén van,5830-t akartam írni,mert annak a szintjén van.Az 5870x2 az maga a híres 5970 ha jól tudom,és az a csúcs ez tény.....bocsánat.
-
Skimaster
senior tag
válasz
hülyegyerek #28624 üzenetére
Volt egy kutyám úgy hívták: Bingó!!
Ezt írtam én is,csak a 4 és 5 sorozat kapcsán... -
Skimaster
senior tag
válasz
fracture333 #28621 üzenetére
Az első szám a sorozat(3,4,5,6,7),minél nagyobb annál újabb, a második harmadik szám pedig a kártya "erőssége",minél nagyobb annál erősebb.Tehát az 5830 kicsit régebbi is mint az 5870 nem sokkal,mert 5-ös széria mindkettő,de az 5870 erősebb sokkal.Köztük még van az 5850.nagyjából ez a lényeg.De pl a 4890 a 4-es sorozat csúcskártyája kb. az 5850 szintjén van,mert az ott a közepet képviseli...tehát van egy kis bonyodalom is benne...
-
Skimaster
senior tag
Segítség kellene urak,ha valaki tud valamit a vpu recover problémáról 5870 ud giga kártyánál...már próbáltam sok mindent,a kártya eléri a 70-72 fokot játék közben,akkor jön a leállás.Crysis és cod mw2 közben is hozta a gondot.Próbáltam xpsp3 és win7 64 bit rendszerrel is.Most újrapasztázom.Ötlet ?Javaslat?
-
Skimaster
senior tag
válasz
hülyegyerek #28588 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek!!!!
-
Skimaster
senior tag
válasz
intercooler #28585 üzenetére
Most már van hely a csúszkának.....meddig mehet az 5870?gigabyte ud verzió.
Most 900 1100 a történet?Feszt nem akarok emelni igazából.KÖSZI A SEGÍTSÉGET!!!!MASZTAPÍSZ!!!
-
Skimaster
senior tag
válasz
DroiDMester #28582 üzenetére
Megcsináltam így is,de "hozzáférés megtagadva" hangzik a válasz!!
Lehet az a baj,hogy nekem 5870 van? -
Skimaster
senior tag
válasz
intercooler #28580 üzenetére
Én is megcsináltam,de tróger win7 nem engedi felülírni...
-
Skimaster
senior tag
válasz
DroiDMester #28485 üzenetére
Üdv!
Nekem Gigabyte 5870 UD ezt adta ki:ASIC Type: Cypress XT (5033 grade)
Production Location: TSMC Fab 12 300mm (Hsinchu, Taiwan)
Production Year: 2010 (Cards made pre-2010 : Substract 10 years)
Production Week: 7
ASIC Revision ID: 112
Wafer ID: 23
ASIC Quality rating by Iddq: 59.375% (higher value the better)
ASIC location in wafer (Axis Y): 06
ASIC location in wafer (Axis X): 07
ASIC Lot S/N: 3D09B99A (Encoded)
ASIC SIMD Configuration: 0 (ASIC has full SIMD/CU configuration enabled)Nem húzom a kártyát,de érdekes,hogy alapbeállítása 900/1100,és az 1100 nem lehet feljebb állítani...DE volt olyan,hogy játék közben 1200 mutatott!!(MSI afterburner)Na ez hogy lehet?
És ha valaki mondana valamit arról,hogy kicsit elkezdett zörögni,recsegni a ventilátorom műanyagja....megoldás?Köszi!
-
Skimaster
senior tag
válasz
princeblade #28388 üzenetére
Végigolvastam,,köszi.A win7 újrarakás nem játszik,mert most raktam fel újonnan.A ccc-t kicseréltem egy régire és szépen megy most.Nem tudom miért kell 2 havonta új driverekkel kijönni,ha nem működik rendesen...Köszi a segítséget!!!!
-
Skimaster
senior tag
Sziasztok!
Egy kis játék után elkezdte pár hete ezeket csinálni a Gigabyte UD 5870-es.
Itt vannak a képek:
[link]Vagy itt is:
http://indafoto.hu/flyback/pcVan valakinek ötlete?
Játék közben a kártya 65-70 fok körüli.
Lefagy kilép...stb.
Full HD-ban játszom.
Megy tönkre a kártya?
A 12.4-es ccc van fent.Várom a segítséget!
-
Skimaster
senior tag
Üdv!
Érdemes leszedni 5870 hűtését és újrapasztázni?
Gigabyte GV-R587 UD.El lehet ba....i?Hol,hogyan?
Ha valaki ért hozzá segítsen.
Nincs gond a hűtéssel, de szét van kapva a gép és gondoltam megpucolom,pasztázom.
Játék közben 70 fok körül megy,full hd-ban.Köszi.
-
Skimaster
senior tag
Konkrétan ez van:
http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-r587ud-1gd/specs/Játék közben 70 fok körül ficereg,és valamiért nem engedi,hogy a legujabb catalist rátegyem.
A ccc-ben(asszem most 10.5) pedig a mamória órajelnél csak 1100-ig lehet manuálisan emelni.Ez miért van?A fenti oldalon a 10.11 drivert lehet letölteni,de gondolom annál jobb az amd oldalon levő legújabb,nem?
-
Skimaster
senior tag
válasz
SkyTrancer #28079 üzenetére
Nekem ugyan ez,hiába rakom fel a legujabb drivert,úgy ahogy a nagykönyvben van írva,egy régebbit használ.Nem értem....
Mennyi lehet az 5870 hőmérséklete,játék közben?
-
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #27621 üzenetére
Teljesen egyetértek Remusz911 hozzászólásaival.Inkább egy jó erős kártya,mint cf-ben 2 gyengébb.Az 5870 elég erős manapság is!
-
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #27579 üzenetére
Én most vettem 5870-t 45-ért és még van rá bő egy év gari,szerintem ennyit simán megér..
Másik kérdésed,szerintem a gatyeszon kívül más is rámenne...
Én is azt mondom,ameddig szépen fut a téma,gyűjtögess inkább.
Hasonló a konfigom mint neked,kisebb felbontáson igaz,de hibátlan minden.4magos procim van és 5870,4g RAM.Bőven elég nekem az 1680x1050-hez,de még a fullhd-hoz is. -
Skimaster
senior tag
Nekem a mostani Gigabyte UD 5870 45-be fájt,és van még rá gari,szerintem nem volt sok érte.6870 lett volna 55 Kb.Inkább ezt választottam.De eddig nem bántam meg.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Tommee #27502 üzenetére
Nekem is 2.9-en megy a Q8200, de akkor ezek szerint még talán erősebb proci kellene neki...hát nem tudom,most Assassin Creed utolsó részével játszom,magasabbra raktam a minőségi beállításokat,azért nem mondom,hogy nem néz ki fene mód jól a játék,szóval nem panaszkodom....egy i procira váltás rögtön alaplap és procihűtő csere is egyben,egyenlőre marad,mert nincs keret.
-
Skimaster
senior tag
Sziasztok!
Most cseréltem le a 4890-m egy Gigabyte UD verziós 5870-re.Sajnos csak 20-s monitorom van 1680x1050.Ezen a felbontáson,én egyenlőre nem veszek észre nagy különbséget.Kicsit feljebb tettem a jelenlegi játékaim minőségi beállításait,hibátlanul fut minden.A hőmérséklet viszont szembetűnően alacsonyabb mint az elődnél.Ha valaki ismeri konkrétan ezt a típust,egy-két tapasztalattal áldjon meg legyen kedves ezzel a kártyával kapcsolatban.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bittorrent topik
- Autós kamerák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest