- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hár az érdekes... Nekem is volt pár kifújós kártyám, 2db 4890 refi, 1db gtx260 refi, (ezek voltak a leghalkabbak üresben) és 1db 5850-em, és hozzá egy 5870 komplett hütés. Érdekes módon, különbözö ventik, de a jelentékeny üresjárati motorzaj mindegyiknél sajnos megvolt.
-
HSM
félisten
A néma jelzövel vigyáznék. Ugyan tényleg halk, mégis az üresjáró 5850 a messze leghangosabb venti a gépemben, tisztán hallani ~1m-röl is.
Ennél lényegesen halkabb megoldások is léteznek. (Igaz, hangosabbak is.)
Játék közben meg ja, lehet hallani.Igaz, kifújósok között halknak számít a hütö.
-
törölt tag
Mi az esély rá, hogy egy gyári Sapphire hűtéssel a VRM hűvösebb? Egyébként nincs meg a gyári hűtő. Ref. hűtős volt, szóval... A Game Edition.
Egyébként ez életem leghalkabb VGA-ja, főleg ilyen erőviszonyok mellett.
Meddig egészséges a VRM hőmérséklet? Azt már kigugliztam, hogy a max 130C lehet.
-
HSM
félisten
Ha nincs V-sync, akkor is csak 60 képkockát tud megjeleníteni a monitor, ha tetszik, ha nem. Az más kérdés, hogy te 300FPS-t látsz a FRAPS-ban. Nem állítottam mást.
Második kérdés, mi van akkor, ha a GPU nem lesz teljesen kihajtva? Hát elárulom, semmi! Ennyi erővel dobd ki te is a Phenom2 X4-ed, mert 640*480-ban nem hajtja ki pacman alatt a VGA-d.
Nem hiszem, hogy mondjuk 100FPS felett mikrolaggos, ha mondjuk csak 70%-ban hajtod ki a GPU-t.
Ha meg igen, akkor ott bármilyen proci mikrolaggos lesz.
Elképzelni nem tudom, mi bajod volt ugyanannak a procinak a 6-magos verziójával, aminek meg vagy elégedve a négymagos kiadásával.
Ez teljesen ellent mond a józan észnek ebben az esetben. De nyugodtan kifejtheted, miért jobb, én kíváncsi vagyok.
Az tényleg érdekelne, honnan tudod, hogy nincs X6-om, de tényleg nincs, Intelem van jóideje. Ellenben egy jóbarátomnál ketyeg egy alapórajeles X3 720 BE, egy 4850 mellett és igen jó kis gépecske, és engem is érdekelt mindig is az AMD mit alkot, mert ár/értékben nagyon jók voltak mindig is.
Nem hiszem, hogy bárkit félrevezettem volna, vállalom a véleményem, és meg vagyok róla győzödve, hogy amit állítottam, helytálló.
-
HSM
félisten
Na nee... Mitől lenne gyengébb 6 ugyanolyan mag, mint 4? Ez butaság.
A másik... 4Ghz-re húzva 33%-al gyorsabb, mint húzás nélkül. Kötve hiszem, hogy ettől megtáltosodnának a játékok. Szerintem semmi baj egy ilyen procival 3Ghz-en.
Nem egy 7970CF-et akar hajtani vele, hanem egy 5830-at.(#28093) DiceBlade: Ne halgass rá... Ha CPU-limited is lesz, nem lesz zavaró monsjuk 90FPS-nél, amikor a monitorod úgyis csak 60 képet jelenít meg másodpercenként.
-
Skimaster
senior tag
Konkrétan ez van:
http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-r587ud-1gd/specs/Játék közben 70 fok körül ficereg,és valamiért nem engedi,hogy a legujabb catalist rátegyem.
A ccc-ben(asszem most 10.5) pedig a mamória órajelnél csak 1100-ig lehet manuálisan emelni.Ez miért van?A fenti oldalon a 10.11 drivert lehet letölteni,de gondolom annál jobb az amd oldalon levő legújabb,nem?
-
Hanttm
csendes tag
Kössza a tippet kipróbálom de nem fűzök sok reményt hozzá. Ugyanis hasonlóval próbálkoztam illetve bár tudom, hogy ez nem a fórumosok hibája de azért, hogy egy gyártó ezt megengedi magának az valami csodás.
még valami....
akkor ezt most ba***atom?
ASUS Exclusive Voltage Tweak Technology for up to 50% performance
ugyanis ez volt az egyetlen dolog ami miatt újra AMD-t vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest