- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29419 üzenetére
perpill csak egy (Syncmaster 172v) van rajta a főmonitorom (f22s+) pedig az integrál vga-n van (1GB megosztott memoval)
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29416 üzenetére
yep
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29348 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!
amugy az uj proci többször gyorsabb és mindent megér az hogy a ramjaimat huzás meg minden babra nélkül használhatom NEM 1066os frekivel.. majd később gondolkozom hogy lehetne 1600-on használni
biztosan megoldható..
ja és ez a lap amit vettem a procihoz ill aVGA(k) hoz..
az hogyan oldható meg hogy a cuda PhysX számolást egy másik (nvidia) kari végezze.. ugyanis 2x pci-e16 foglalat van a lapon
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29342 üzenetére
de én sem akarok kötözködni más is jo cserének tartja
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29342 üzenetére
nekem meg érte
és szerintem az számít
-
BRIKLY
veterán
válasz
hülyegyerek #29188 üzenetére
Játékkal még nem volt időm tesztelni.
Nem csak órajelben. +6MB L3 cache
Órajelben + 900MHz -
BRIKLY
veterán
válasz
hülyegyerek #29186 üzenetére
-
BRIKLY
veterán
válasz
hülyegyerek #29163 üzenetére
-
BRIKLY
veterán
válasz
hülyegyerek #29161 üzenetére
1-2 teszt idejére sikerült felhúzni az enyémet 3.6GHz-re,de kevés volt..
Szerintem így 1000MHz GPU-val kellene AMD-ből 4 mag, 4GHz -
BRIKLY
veterán
válasz
hülyegyerek #29159 üzenetére
Ja,azt tudom.Épp az előbb írtam,hogy CPU limitem van.Szerinted mi kellene az 5850-em alá?
-
BRIKLY
veterán
válasz
hülyegyerek #29157 üzenetére
Mi? hol? Nem értem mire célzol.
-
válasz
hülyegyerek #28992 üzenetére
Ha menne,de egyelőre ez stabil
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #28874 üzenetére
Ez abszolút tápos kérdés. Nincs olyan, hogy 58xx táp.
Olyan kérdés van, hogy milyen táp kell egy 150W TDP körüli kártyának, egy adott konfig mellett.
Marhára nem mindegy, hogy egy alapjáraton tekerő I3 van mellette, vagy egy szénné húzott 6-magos I7... -
busman
veterán
válasz
hülyegyerek #28870 üzenetére
Jah, a két tápot nem kellene egy lapon említeni..
-
djculture
félisten
válasz
hülyegyerek #28867 üzenetére
Most mondjam azt hogy abban a tápba is található kétes minőségű Capxon kondi a jó minőségű Nippon Chemi-Cons kze sorozat mellett
-
djculture
félisten
válasz
hülyegyerek #28847 üzenetére
Mondjuk mert jó. Érdekes nekem 8hdd-t 2db 5850-et meg egyéb cuccokat visz erölködés nélkül egy 400w os darab.
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #28847 üzenetére
& DroiDMester & feribk: Szerintem ezt itt folytassátok: [link]
-
válasz
hülyegyerek #28845 üzenetére
Előbb járj utána mit linkeltem Hipro -t kb ugyan olyan kategória mint a Chieftec semmivel sem rosszabb!
viszont a CTG500 amit linkelték 3X szarabb és drágább mint amit én ajánlottam AC. Fusion 550RF tehát nincs miről beszélni!
-
do3om
addikt
válasz
hülyegyerek #28780 üzenetére
Lehet, meg az is ha törli az AB-t megjavul a karija. Elég sok bug van ezzel az is biztos.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
hülyegyerek #28724 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, maradok a gtx 275nél.
-
dangerzone
addikt
válasz
hülyegyerek #28721 üzenetére
Viszont kevesebbet eszik jóval. Meg ha van rá garancia, az is jót jelent. Na meg tud dx 11-et, ami mondjuk max parasztvakításként említendő.
Egyébként kb 10%-kal lassabb a GTX-nél. -
PeeterssoN
őstag
válasz
hülyegyerek #28721 üzenetére
Képzeld mielőtt írtam volna ide elolvastam azért néhány cikket +ezt a kérdést feltettem azon a gtx topicban is.
Nem hinném, hogy csak szubjektív (ergo csakis a radeon 5830 a jobb) választ kaphatok egy szakmai fórumon.Pláne te cáfolod meg a: "Mégis mire számítasz 5830/50/70 topikban ? Hogy majd azt mondják, hogy ne ? " ezzel:
"Pontosítok : Majdnem mindenben jobb a gtx, kivéve a Street Fighter, és a Wolfenstein játékot. Szóval nagyon nem éri meg a csere."Szóval nem értem mire a gőg és a fölényeskedés.
Egyébként minden tiszteletem a szakmai ismeretednek!
-
Skimaster
senior tag
válasz
hülyegyerek #28624 üzenetére
Volt egy kutyám úgy hívták: Bingó!!
Ezt írtam én is,csak a 4 és 5 sorozat kapcsán... -
Skimaster
senior tag
válasz
hülyegyerek #28588 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek!!!!
-
Repsol600
addikt
válasz
hülyegyerek #28567 üzenetére
Persze hogy javít, de inkább a 7xxx kártyákon.
5xxx esetében már nemhiszem hogy sokat javítana a teljesítményen az újabb driver. -
Repsol600
addikt
válasz
hülyegyerek #28557 üzenetére
12.4-essel sok a gond 5xxx esetén, nem ajánlatos feltenni. Nekem pl nem vette vissza az órajelet 2d-ben.
-
bajaki
őstag
válasz
hülyegyerek #28557 üzenetére
Mert azzal már AMD Fuel Service hibát kapok.
Mert mivel jobb a 12.4? -
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #28553 üzenetére
Tess:
"We're receiving emails on how to enable additional overclockability for AMD cards (if supported) in MSI afterBurner.To enable the unofficial overclocking in this version it is necessary to edit the MSIAfterburner.cfg file located in the installation directory of AfterBurner (typically Program Files (x86) MSI Afterburner):
You need to alter the following:
Seek UnofficialOverclockingEULA field and add following text:
I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on itSet UnofficialOverclockingMode to 1 to keep PowerPlay active (may not work on old ASICs), 2 to traditionally disable PowerPlay or to 0 to temporary disable unofficial overclocking path
Using the unofficial overclock method opens up more freedom in terms of voltages and clock ranges, it however also can open a can of worms in terms of stability or weird issues.
Unofficial means unsupported -- we grant some extra tweak options to fool around with, but in no way, manner or fashion is it supported by Guru3D.com or MSI.
So asking questions about it in the forums .. is a no-go. Regardless, have fun with this feature and be careful to not push the card over its limitations. "
Forrás:[link]
És ha jól rémlik, a 2.2-es vagy 2.1-es verzióra érvényes. Ezekszerint neked a mode 2 kell, és akkor nincs powerplay, és tudod profilokkal váltogatni az órajeleket. -
válasz
hülyegyerek #28550 üzenetére
egyszerűbb át szerkeszteni a kártya BIOS ban a 2D -s órajeleket, az sem árt előtte megnézni hogy a GPU vagy a memória miatt esik szét a kép de valószínű a memória miatt és feleslegesen járatod 600.on a GPU -t sz.tem a Ram nak is elég lenne 350-400 a gyári 300 helyett, ha meg a GPU szórakozik akkor 157 => 175.re valószínű elegendő lesz!
AMD GPU Clock Tool progival tudsz kísérletezni órajelekben ha megvan a jó beállítás azt kell bele sütni a bios ba!
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #28550 üzenetére
Vannak különböző OC módok afterburnerben, azzal kell játszani az INF-ben.
A részleteket ki tudod már guglizni magadnak. -
Djuree
félisten
válasz
hülyegyerek #18909 üzenetére
hát sztem egy full driverleszedés nem árt, aztán tegyél fel egy legújabbat, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest