- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
kaszas19 #20161 üzenetére
elképzelhető, bár kétlem, sógornál szolgált hasonló gépet ( PhII x3 720 BE, 4870 512MB, 2 vinyó, meg némi sallang) 2 évig szünetmentessel, és nem volt baja. szóval inkább anyagfáradás lehetett szerintem, vagy hirtelen nagy áramerősség-igény, amit nem bírt kiszolgálni... :\
Expendable: egy Artic Cooling 550W 12 Cm Noise f_szomtudja, milyen kódnevű PSU
már kib_sztam a g_cibe, szóval nem tudom megnézni a pontos típust. -
Yeffy
veterán
válasz
kaszas19 #20154 üzenetére
csak? olyan keveset? ohh, az igen, azt hittem, h olyan 1,38-1,4 V körül kell a 6 magnak... de akk rendben, köszi az infót és a segítséget, ha nem írok, akkor működött!
este ránézek.
Majkee84: értem. hát akk biztos jó tápod van, v szerencséd, v csak szimplán én vagyok balf_sz... mindegy most már
mondjuk, ha el is indul 6magosként, azzal kezdem, h prime-ot, intelburn-t, mindent ráeresztek egy pár órára, hadd szokja
és ha ezeket bírja, akkor elkezdem megnézni, mit bír alapfeszen, majd alulfeszelem a gyári órajelhez. remélem, sikerrel járok...
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz
kaszas19 #20149 üzenetére
értem. artic ccoling volt.
röviden így nézett ki a sztori: összeraktam, bootolt, uefiben belőttem a ramot meg az ucc-t, restart. nem indul. jó, lehet, h a ramnak van baja. ram vissza 1333ra, ucc marad. restart, megint nem indul. közben elkezdett sisteregni a táp, mire kikaptam volna a konnektorból a dugót, már a kismegszakító közbeszólt.
először azt hittük, h a deszka is megdöglött, de bios frissítéssel megoldódott, szal most remekül üzemel. úgyh nem tudom, h merjem-e ucc-zni...
igen, a csatlakozóra is tippeltem,h ugye hirtelen kellhetett neki több kakaó, amit 2x4 pin-en tudott volna leszívni. mert alapon elindult.szerinted akkor érdemes megpróbálni ucc-zni?
-
-
xutrius
csendes tag
válasz
kaszas19 #19647 üzenetére
Az odáig szép, és jó, de gondolj bele, mikor ez az egész magfeloldósdi kiderült, az AMD ugye kérte állítsák le az olyan alaplapok gyártását, amik tudják a mageloldást. Ez nem történt meg. Ugye a phenom II, athlonII gyártása hamarosan megszünik, most már sztem nem fog direkt lebutítani dolgokat az amd, hogy mi, vevők jól járjunk.
Szerintem ma már amiket meggyárt, mind hibásak, vagyis nem nagyon lehet már feloldani bennük semmit sem.
Szerintem..
-
Alister71
nagyúr
-
kucseranor
tag
válasz
kaszas19 #19334 üzenetére
Igen bios reset is megvolt, elég vicces, de rá kellett nyomni kézzel a hűtőbordát és elindult. A memóriákkal is szórakozott úgyhogy cserélgetni kellett azokat is. Most 3.6-on megy 1.35V-ot adtam neki, ja és 6 mag
majd később tesztelgetem hogy stabil!
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy ruhás topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Trollok komolyan
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest