- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Omli85 #21762 üzenetére
de jó, h csak én sz_pok ezzel a sz_rral, nem elég, nem tudom unlockolni, még a CnQ se teljes...
annyit hadd kérdezzek már tőletek, hogy nálatok is előfordul a 960T-vel az a hiba, h a CnQ csak a szorzót veszi vissza, a feszültséget nem? nálam ez a helyzet, és lb b_szhatom így takarékoskodást, semmit nem érek vele... állítólag sok csinálja ezt. nektek is?
köszi a választ!
-
LLKobe
veterán
válasz
Omli85 #21762 üzenetére
Tegnap ennyit futott, én stabilnak tekintem:
Hogy hat mag vagy négy... Alkalmazásfüggő. Amivel most játszok többet profitál a magasabb órajelből, és még sok is neki 4 mag, úgy hogy perpill maradok a képen látható beállításnál. Aztán ha valamihez 6 mag kell, nyomok egy load-ot arra a profilra a BIOS-ban, és kész is
-
Alister71
nagyúr
válasz
Omli85 #20574 üzenetére
Nem akarok sráccok beleszólni, és nem is zavar, de olyan témáról beszélgettek, aminek a Denebhez nulla köze van.
Persze valahol az én fantáziámat is mozgatja a 6 magosítás, mert nem rossz dolog, de ezt a fránya 955-öst nem lehet.
Szóval ha lehet máshol beszéljétek ki a nem létező 6 magosítást.
privit nyugodtan küldhettek, ha valaki vastagra unta a 960T-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest