- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #6899 üzenetére
Van egy GA G-Power 2 Pro hűtésem.
K8/AM2 lefogató van hozzá. Sehol nem találok olyan infót, hogy kompatibilis-e az AM3-as tokozással? Mert ránézésre jónak kell lennie. Vagy AM2-es hűtő minden esetben jó az AM3-hoz is?
Thx!
-
DeckardCain
senior tag
-
válasz
Oliverda #6807 üzenetére
Köszi a segítséget!
Esetleg van valami amire érdemes a lap választásnál figyelni?
Egyik-másik gyártónál magas meghibásodás, elégtelen hűtés a chipen, vagy akármi?(#6808) antikomcsi: Sztem lövésed nincs a jelenlegi konfigomról.
[link]
Köszi neked is!
2-3 évre elég is lenne. -
-
antikomcsi
veterán
-
Cuccmaster
csendes tag
válasz
Oliverda #6509 üzenetére
Nos a pár nappal ezelőtti problémámra visszatérve ( Athlon II x3 @ Phenom II x4 ) , nos az a helyzet, hogy az első gondolatom nem volt helyes, vagyis az L3 cache frankón megy
a bibi a 3. számú maggal volt, ez gyártott kását filmkódolás alatt, Imtoo HD konverterrel kijátszottam, melyik a hibás mag,gondoltam hátha mag hiba... (ki-be lehet kapcsolgatni, melyik magokkal csinálja a tömörítést) biosban letiltottam, tehát az L3 megy szépen alapfeszen, , asszem most 1,175 van beállítva CPU is NB is Tehát a 4 magról sajna le kell mondanom, de legalább Phenomom lett
Jahh és nagyon frankó a Tuning uti-muti... így nem innen onnan kell összeszedni az infókat.. Köszi! -
-
antikomcsi
veterán
válasz
Oliverda #6549 üzenetére
Nekem is ez rémlett, de aztán ma olvastam ilyet is:
The new stepping should allow for some lower operating voltages and power consumption, however, the TDP rating has not been changed.
The new Phenom II 945 and 955 Black Edition are still rated at 95W and 125W respectively. Bear in mind that AMD already reduced the TDP in previous revisions of some Phenom II CPUs.
No price change is expected for the C3 stepping models, and they should sell at the same price as C2 versions, around €120 for the 945 and €130 for the 955 BE.
-
Cuccmaster
csendes tag
válasz
Oliverda #6505 üzenetére
Talán majd ha nagyon lelkes leszek megint
Itthoni felhasználásra a 3 mag is több mint elég, konvertálásra tudok még 10 másodpercet várni.. közbe úgyis csinálok mást
Játékok se nagyon támogatják egyenlőre, tehát marad így pár évig
kap egy csendes hűtőt, (tx3) C@Q be és csend honol a tájon
-
JColee
őstag
válasz
Oliverda #6463 üzenetére
a régi x2ök sem kommunikálnak egymással tokon belül
pontosabban én úgy tudtam, hogy igen, mert cikkekben azt olvastam, de egyszer azt mondtad, hogy sajna a memórián keresztül érik csak el egymást
ezért mondom saját szavaimmal, hogy nem a hagyományos értelemben vett kétmagos, mint a mostaniak, hogy van egy közös cache -
Acheron
őstag
válasz
Oliverda #6309 üzenetére
A 965 megmaradt BE -nak, ha jól látom a neten (feltételezem ennek nem akartak házon belüli konkurenciát egy 955 BE -el). Ezek szerint nekem erre lesz szükségem, ha szorzózármentes C3 X4 -et keresek. Árban nincs nagy difi. Az elterjedtsége gondolom ennek sem túl nagy itthon (C3)?
-
Acheron
őstag
válasz
Oliverda #6307 üzenetére
Szia Oliverda!
Ez alighanem így van, de az AMD X2 kolléga által linkelt AMD termékismertő utolsó sora azt mondja hogy "Black Edition: Yes" Ugyanakkor "Revision: C3" és "Wattage: 125W". Ez így kicsit zavaró együtt.
Lehetséges, hogy lesz még egy verzió a C3 steppingre, ami sima és 95W -os, de ez még nem az? -
tome.jr
addikt
válasz
Oliverda #6221 üzenetére
A C3 már jónak tűnik, úgy látszik ez biztosan viszi majd a 4000+ Mhz-et. Akkor még várok a vásárlással, remélem mielőbb kijön majd.
Mod:
Arra esetleg van saját tapaszatalata valakinek, hogy egy Phenom-os rendszer üresjáratban, alulfeszelve, alapórajelen mennyit fogyaszt?
-
-
tome.jr
addikt
válasz
Oliverda #6209 üzenetére
When two dGPUs are connected in SLI mode through an SLI connector on a
Hybrid SLI-enabled system, the SLI setup for the dGPU works as it does for
existing non-Hybrid SLI systems. Only one dGPU adapter will be seen and only one
display can be attached to the dGPU. The single attached display can be connected
to the mGPU or dGPU. Connecting the display to the mGPU will enable
HybridPower mode and will allow user to enter ‘Save Power” mode. ‘Save Power”
mode is only supported in multi dGPU configurations when SLI is enabled on the
dGPUs. When more than one dGPU is plugged into a Hybrid SLI system, the
GeForce Boost feature will not be available.[link] 8. oldal
Sőt ebből nekem az jön le, hogy SLI-ben nem is tudom kapcsolni a geforce boost-ot, tehát az alaplapi VGA kimeneten adja ugyan le az SLI a jelet, viszont ilyenkor az alaplapi VGA nem dolgozik együtt a diszkrét VGA-kkal.
-
antikomcsi
veterán
-
Kartács
aktív tag
válasz
Oliverda #6069 üzenetére
Jövő hónap - dec. eleje felé lesz aktuális a vásár szóval addig pont bejöhet az árcsökkenés még
Konkrétan, most nem vágom mi a különbség az AM2+ és AM3 között
most kezdtem el csak nézegetni őket még.
Lényeg, hogy int. hang, sok USB és Gigabites LAN legyen rajta.... esetleg bírja a tuningot is picit. (alap szinten). -
old gray
addikt
válasz
Oliverda #6055 üzenetére
Rossz hozzáállás. Azért mert te tudsz angolul az azt jelenti, hogy neked elég angol szöveget belinkelned 'oszt csókolom? A fórum nyelve magyar, ha már információt akarsz közölni azt magyarul tedd, ha másért nem a maradék 20% kedvéért. Jah tudom, a lustaság nagy úr. De akkor inkább ne is linkelj semmit, mert ez így félmegoldás. Egyébként velem nincs gond, értettem a szöveget.
A webes fordító remélem poén volt:
"Szia fickók és sajnálkozó a kényelmetlenségért. Ez annak tűnik a NDA az újakért lépni november 4-éig mozgatott volt, úgyhogy AMD kedvesen megkért minket, hogy távolítsuk el az információt az új C3 illetően miközben lépünk. Az információ egészének igaza lesz november 4-én felhátrál. Akkor, tudod látni, amit ez a CPU tehet itt, ahol SF3D és Macci egy ideig padra ültették azt LN2 alatt." -
-
Thrawn
félisten
válasz
Oliverda #5960 üzenetére
FIGYELMEZTETÉS: Ez a gyorsjavítás még nem esett át teljes tesztelésen. Ezért kizárólag azokra a rendszerekre vagy számítógépekre ajánlott telepíteni, amelyeken pontosan az a probléma jelentkezett, amelyről a jelen e-mail végén található „Tudásbázis-cikk(ek) száma” táblázatban felsorolt Tudásbázis-cikkek szólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest