- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #110388 üzenetére
Igen, tuti. Megtaláltam a régi Hardveraprós hirdetést, ott is írtam, hogy az, tehát régen tudtam is, csak a memóriám csalt.
Szerencsém volt azzal a géppel, (majdnem) komplett konfigként vettem egy használt nyugati gépeket áruló boltban. Ház táppal, az MSI alaplap, egy Athlon XP 2400+ (TbredB) és 1 db 512 megás modul volt benne, kis plussz pénzért egy ugyanilyenből áttett az eladó még egy modult. Újonnan vettem bele egy 9600pro (256 MB-os!
) vga-t, eredetileg szerintem nem volt benne, vagy talán egy Radeon 7000 vagy 9200. Most épp Magyarországon vagyok belenéztem az akkori papírokba, úgyhogy nagyjából összeállt az idővonal. Ez 2006-ban kellett legyen, valamikor az év eleje felé, max tavasszal. 2005. októberében volt a betörés, amikor a 2005. nyarán használtan vett P4-et (MSI 865-ös lap, 2×512 MB ram, 9800pro) elvitték. Szóval 2005. nyaráig, majd őszétől 2006. tavaszáig (kb) volt a P2 400 a napi gép 256 mega ram-mal és az integrált ATi Rage pro-val.
-
-
válasz
KROK640 #110321 üzenetére
Köszi.
Csak gyanúsan kevés infót találtam róla az azonosítóira keresve, míg más Athlon XP-ket általában adatlappal együtt kidob a google azonnal.Ingyengépben volt, gondoltam, csinálok egy nforce gépet az elég jellegtelen P4 helyett, csak előbb újra kell kondiztatnom a lapot, ebben az állapotában meg sem próbáltam indítani.
Úgy megfolytak rajta a kondik, hogy lecsorgott a dzsúz az északi híd hűtésére, majd onnan tovább az Asus Radeon 9600XT hátára is, szerencsére ezt nyom nélkül el tudtam tüntetni.nforce 2 lapba milyen procit érdemes tenni? Valami olyat szeretnék, ami a középkat teteje felé volt, nem akarok egy vagyont kiadni valami ritka stepping válogatott tuningbarát darabra, nem fogom kínozni a lapot, az új kondik után még egy kis ventit is fog kapni a chipset, és abszolút stock használat a cél némi minőségi memóriákkal megspékelve.
Sőt, még lehet, hogy az Asus Radeon 9600XT is marad vele, ha már ennyi évet együtt voltak (a lap egy ASUS A7N8X-E). -
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #110309 üzenetére
Igyekeztem divx-et tölteni alapból. Később, már digivel inkább a 2 CD-s BD ripekre hajtottam, ekkor már a gép volt a tévére kötve svideo kábellel. Sok filmet tömörítettemm újra vagy konvertáltam át később h264-re, úgy kevesebb helyet foglalt. Nem hajtott a tatár, elvoltam a 939-cel 1 magon, majd a nem túl acélos 2 magos Athlon II-vel is, de azért jól jött a Lynnfield 4 maggal. Más dimenzió volt.
A hanyatló nyugaton nekem most 18/1,5 Mbit/s dsl van. 12 éve, amikor kimentem még ez volt az általános, később kezdett az optika elterjedni. Magyarországon 200/mittudomén digi van, a legkisebb csomag, teljesen elég az itteni felhasználói szokásaimhoz. Kintre kéne az optika, de sajnos nincs, mert a társasház nem tud megegyezni senkivel, hogy a házbeli hálízatot kiépítse. 4 telken nincs optika az egész városrészben, ez a társasház az egyik, a másik egy hamarosan átadásra kerülő épület, meg van még 2 családi ház, ahol - gondolom - a lakóknak nincs rá igényük.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #110307 üzenetére
Digire 2007. augusztusban váltottam szerintem, amikor 1 szobás panelból 1,5 szobásba költöztem. A korábbi társasházban nem volt még Digi, úgy rémlik a másikban már igen, és nem kellett a UPC-vel költöznöm. A Chellora alapvetően egyedül voltam, volt egy lakótársam, de ő gyakorlatilag csak böngészett/fórumozott. Akkoriban a filmek vitték a sávszél nagyját. Asztali DVD-m speciel volt (pont a UPC révén, ajándék volt a bekötéshez), de divx-es, úgyhogy átlag 6 film ment 1 DVD-re, ês aztán az 55 centis tévén néztem meg őket, nem a 17 colos monitoron.
Pontosan nem emlékszek a korabeli viszonyokra, telefon bekötéssel, előfizetéssel biztos nem lett volna olcsóbb a dsl, mint a Chello. Társasházban a UPC-nek semmit se kellett fizessek plusszban. Nyilván, akinek amúgy már volt telefonja, és azt nem számította bele, annak akár lehetett olcsóbb is a dsl, illetve nem tudom, családi házasövezetekben hogy ment a bekötés.
Nem is tudom, hogy "próbáltam-e", lassítás után mennyire élhető...
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #110302 üzenetére
A 30 gigás korlát szerintem teljesen élhető volt, főleg azért az árért. Én Chelloval kezdtem otthon, a dsl nem volt alternatíva nekem, mert telefon előfizetés is kell hozzá, összességében túl drága lett volna. Aztán amint lehetett, váltottam Digire, azért az más liga.
-
-
MrSalieri
csendes tag
válasz
KROK640 #110262 üzenetére
A DXVK programkönyvtár a Windows-os D3D9, D3D10, és D3D11 DirectX rendszerhívásokat fordítja át Vulkan-nal kompatibilis rendszerhívásokra.
https://github.com/doitsujin/dxvk/releases/download/v2.4.1/dxvk-2.4.1.tar.gz
Leszeded a tar.gz fájlt, kicsomagolod (ha nincs Linuxod, a Total Commander kinyitja), és kapsz két könyvtárat X86, X64 néven, ezekben vannak a dll fájlok. Ezeket bemásolod az adott program könyvtárába, és megy, vagy nem! :-) Én csak az x86-ban található dll-eket használtam eddig.
-
Czo
addikt
válasz
KROK640 #110264 üzenetére
Tuti 30? Nekem ilyen 1 vagy 2 GB korlat remlik a Broadband nevu idokbol (ott ilyen 200-300 kbps volt a sebesseg), majd amikor Chello lett, akkor lett 15 GB? es talan 512 kbps?
Ah megvan, 2004 ev vegen gyorsult: https://itcafe.hu/hir/tovabb_gyorsul_a_chello.html
-
válasz
KROK640 #109978 üzenetére
Igen, valahogy így, csak te még mindig ugyanazt 4 4 core 4 threadedet kapod és gyorsulni sem gyorsul a gép. De gyártani sokkal-sokkal olcsóbb.
Pedig a G volt a vége, csak visszatértek a régebbi formához ami olcsóbban volt gyártható a kevesebb éllel stb.. Ennyit számít a formatervezés.
sidi: Ennyi idősen bármelyik veszélyes. A radiátor kocka lenne a legjobb, ha a bordázat rendes hűtés lenne, de az is csak kamu.
Pc fejlődés egy érdekes kérdés, mert a fejlődés sebessége és az plebs számára megfizethető gépek sebessége nem változott mindig párhuzamosan.
-
válasz
KROK640 #109977 üzenetére
Túl fiatal vagy, 1997-2010 helyett a jelentősebb kiugrások 1988-1998- ra tehetők. A modern 286- tól az ultra 3D gyorsításig (Unreal 1), és 1999- re már jobb-szép-legszebb képernyő, mondjuk ez a korai primitív CRT kijelzőkön is látszott nem kicsit, de csak a mai modern LED LCD kijelzőkön látjuk rendesen/igazán, mekkora ugrás volt.
A fent említett Unreal1 volt egy abszolút mérföldkő, utána mindössze a mái napig csak ezt a megjelenítési típust/API logikát használják a modern címek is, természetesen az eredeti kódot lopva, és kicsit modernizálva...lecopyzták az API- k public eljárásainak a címeit, a rejtett rutinokat pedig simán feltörték, aztán a mai címekhez hozzáadták kódlapátolással.
Kivétel : Carmack kódjai, és a SSam önálló motorjai
A többi az csak utánzás, és a fent említett kódlapátolás miatt kellett egyre újabb vas, hogy ne diavetítést nézzünk. -
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #109937 üzenetére
Jelen pillanatban 2×6C12T, 2×4C8T, 1×4C4T, 2×2C4T, 3×2C2T és 1×1C1T indítható bármikor, illetve az egyik 2C2T 24/7-ben megy.
Annyiban csalok, hogy 2 notebook.
Ezek mellett kvázi komplett még 1×2C2T, 1×1C2T és 1×1C1T.
Asszem, ennyi.
#109939: Igazából csak az igényeken múlik, meddig tudja kihúzni a gép. A NUC pl amikor otthon vagyok, napi gépként szolgál. Továbbra is csak netezek és filmezek rajta, erre a mai napig jó. Természetesen max full HD h264-ben, semmi komolyabb, net is max 2-5 ablakban, youtube is csak 720p-ben, hogy mellette mással is elbírjon. Ha így vesszük, immár lassan 11 éve szolgál (2014. januárban vettem, asszem), nekem ez a leghosszabb.
Nálam nincs "főgép" meg másodlagos, meg ilyenek manapság. Van "nagy", "filmezős", meg ilyenek. A nagyot akkor kapcsolom csak be, ha játszani akarok. Normál napi használatra talán az Arrandale-es szubnotebookot használom legtöbbet, de ezzel együtt se nevezném "főgépnek". Jujj, ezt már több, mint 8 éve lett, szintén céges selejtezésből.
-
jokeph
nagyúr
válasz
KROK640 #109924 üzenetére
#109927KROK640: de csak mert nem tudtad, hogy létezik Z170-es DDR3-as lap.
Asus és Giga is csinált belőlük.
Sőt, még H310-es is van, 8/9. gen-hez, DDR3-asban.Év elején átengedtem jóbarátom fiának a kövi konfigot (hadd nyomja a gyerekféle):
Gigabyte H170 HD3 DDR3, i5-6600K, 4*4 GB DDR3L-1600 CL11, Kingston A1000 250 GB nVME SSD, Fujitsu GTX 745 2 GB.#109930Pista0001: a maguk idejében ezek voltak nekem:
AM2: A64 X2 5200+
AM3: Athlon II X2 240
AM3: Opteron 1381 - ezt később feltoltam 3 GHZ-re, W7 alatt hálás volt a 4 mag.
Mindegyikkel piszok elégedett voltam, pláne úgy hogy a jobbféle C2D árából megvolt a proci+lap.
Az utóbbi 2 pedig egy lapban szolgált, tesco-gazdaságos volt így. -
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #109924 üzenetére
HT-s gépem 2014-ben lett először (U-s mobil Ivy i3 Intel NUC-ban), ez a gép megvan a mai napig. Gyakorlatilag 2014-től kb 2020-ig ez volt az elsődleges gépem. A mai napig alkalmas netezésre, és igazából akkoriban se volt jó igazán többre.
2010-re sikerült a P2-től az Athlon XP-n, 1 magos S939-en és Athlon II X2-n keresztül eljutnom az i5-760-ig. Ez volt az első gyakorlatilag korszerű gépem, nagyon büszke voltam rá. Akkoriban rengeteg "videoanyagot" konvertáltam, és hát óriási volt a különbség. 2014-re sajnos ez a gép (látszólag) tönkrement, akkor vettem a NUC-t, és hát tök jól elvoltam vele. Valahogy akkoriban a játék nem nagyon hiányzott, neteztem, filmeztem, ezt hibátlanul hozta, tudja többé-kevésbé most is. Alapvetően azért jobban preferálom a valós 4 magot. 2019-ben munkahelyi selejtezésből lett egy Haswell i3-as , kedvem is lett játszani, úgyhogy szereztem bele egy i5-öt (akkor még "fél vagyonért") és egy R7-250-et (ingyen havertól). A régi játékaimat elég jól vitte, azóta persze elkapott a gépszíj, kialakult a mai felhozatal. Van 6C12T, 4C8T, 4C4T, 2C4T, 2C2T, 1C2T (ez mondjuk pont nincs összerakva) és 1C1T is.
-
válasz
KROK640 #109860 üzenetére
Én egy Sapphire PULSE RX 570 ITX 4GB-ost szeretnék majd venni retrózás céljából, pont olyat, amilyenem volt. Csak még kissé korai tán 2017, mint retrózós év.
Másrész jövő hónapban valszeg berendelek eBay-ről egy bontatlan i3-7320-at a 2017-es évre, ez sokkal ritkább is, mint mondjuk egy i7-7700k, és passzol az RX 570-hez. Úgy 10 év múlva meg lehet tesztelgetni, hasonlítgatni.
Egy i3-7320 minden általam játszott címet elvisz 45-60 fps-sel a 2015-2017-es időszakból, vagyis egy remek proci. Annyi a "hibája" csak, hogy abszolút nem jövőálló. Pont elég volt mindenre a maga idejében, és nem több.
-
-
-
válasz
KROK640 #109641 üzenetére
Sántít a kijelentés, mert az eredeti Savage 3D egyáltalán nem volt lassú ha a maga idejében vizsgáljuk.
Volt ilyen kártyám, valami noname cucc, de Hercules Terminator BEAST BIOS-szal használtam.
Tudásra megelőzte korát. Sebességre enyhén lemaradva, mindezt féláron.
A később megjelent rókabőrei, azok persze semmit nem tudtak már villantani a mellettük elrohanó konkurenciával szemben. -
-
-
válasz
KROK640 #109442 üzenetére
Nem a gyári biossal fogom használni. SLI patch is lesz benne, illetve majd meglátom mit kell még belerakni. Lehet majd a P6T Deluxe biosát veszem alapnak még nem tudom, amenyik megy vele és legtöbbet tud.
Ez alapján a videó alapján megy benne 48Gb is (6x8Gb). [link] Simán a legújabb 0908 biossal.
Hozzáteszem lehet procifüggő és a foglalatvédő i7 920 nem kezel majd semmi nagyobbat. Ki fogom próbálni, szereztem 8gb-os modult is (Hiksemi 1600 cas11) de van hyperx 1600 cas10, meg transcend, kingmax (eredeti DWC KFT importos 1900ft van ráírva)
Nem az összes csak belemarkoltam ddr3 kupacba: (a hikeres az új szerzemény)Folytatnom kell majd a válogatást, ez meg csak a DDR2 2Gb-osok:
-
válasz
KROK640 #108946 üzenetére
Igen, rátóti tizenéves koromig de ott él rokonság egy része. Posta utca alján nőttem fel (veszprémi felöli oldalon).
Máté Szabi egyébként távoli rokonom bár nem nehéz tekintve rátóton mindenki rokon valamilyen szinten.
Aztán veszprém cholnoky, utána herenden kötöttem ki jódarabig és most újra veszprém haszkovó. A cholnokyn volt amúgy egy Sega nevezetű játékterem már ha lehet annak nevezni, Dreamcast, PS1, N64-ekkel lehetett játszani. Ott is függtem régen. -
sidi
aktív tag
válasz
KROK640 #108684 üzenetére
Nekem leginkább a GTA1 és az első Carmageddon, mivel DOS-on mentek és 2001-ig nem volt más csak 486 vagyis AMD 5x86 volt otthon. Bár később játszottam ezekből a 2-vel is, de inkább az első maradt a kedvencem mindegyikből. Máig emlékszem a városra én is, nekem csak ezek a felülnézetes GTA-k tetszettek és leginkább azt szerettem benne, hogy bármelyik autóval szabadon száguldozhatsz.
NFS II SE : szintén megkésve, 2002-ben volt csak lehetőségünk játszani vele, ez volt az első komolyabb már nem DOS-os autóversenyzős játék, aminek a hangulata magával ragadott, utána nem is volt több ami érdekelt volna.
-
válasz
KROK640 #108909 üzenetére
Érdekesség hogy valamiért Máté Szabi (Subb bass monster) szövegében a bort csak tisztán a sört csak mocsosul van. Mert amúgy én is Gyrátóti vagyok eredendően és ott is a fiatalság kólával itta. Btw a lan partikat a helyi művházban tartottuk meg volt amúgy IC klub nevű egyesületünk vagy minek lehetett nevezni és rendeztünk bulikat. Karaoké is volt midi számokkal winamp plugin is volt a szövegekhez. Ha kell valakinek sok sok midi akkor feltöttöttem ide [link]
2005 szilveszter a karaokés géppel
Ide tartozik egy vicces dolog, rátóton az alsó részen van egy étterem ami már milliószor gazdát cserélt és valamikor 2004 körül talán barbár hangár volt a neve, haverokkal bementünk ki is volt írva hogy barbár leo (fél liter vbk), kértem is, szegény csaj meg akit odaraktak nem tudta micsodát kérek azaz mi az a leó. -
válasz
KROK640 #108891 üzenetére
Még első lanpartimon IPX/SPX protokolt kattintottunk be, nem is kellett semmit sem állítani. Persze nem minden játék támogatta de amelyik igen annál nem is volt gond. Nagyobb címekkel ment. Furcsa volt hogy minden magától működik.
10/100-as hubok voltak, nem is switchek. Igazából a nehéz CRT-k cipelése és a rohadt sok piálás (Leo) maradt meg, másra nem emlékszem.
Volt szilveszerrel egybekötött lanparty is. Valahol megvan egy videó 2002-ből asszem ahogy haverom okádik miközben megy a himnusz meg a tűzijáték.Persze valami 320x240 felbontásban. Fiatalság...
-
sidi
aktív tag
válasz
KROK640 #108891 üzenetére
"közös" gép ismerős...
"nagyapám baltája"
Én 486-ost vettem szintén AMD Athlon Thunderbird után nem kis visszalépés volt,
de levelezésre, programozásra elég volt, itt erről egy korábbi írásom:
486-os Laptop története -
-
-
válasz
KROK640 #108825 üzenetére
Van benne varázs. Fraps egyszerűsége megfogott ma is használnám de asszem nem működik dx12 alatt.
GTA3 meg elég jól megvan írva azaz hurka kártyákon is jól megy. Nyilván azért az 1024-es felbontás sok a v4-nek. Prociból a P3 1.4s igen erős
Én már Athlonon játszottam vele széthúzott mx400-al (vagy már Geforce4 ti4200?) az meg elég volt rá. (bár nem emlékszem milyen beállításon, nagyon összefolytak az emlékek, igen gyorsan fejlődött minden)
Havernál biztosan ment voodoo3-ason arra emlékszem. -
-
-
válasz
KROK640 #108689 üzenetére
Az alsótáp nem rossz feature sztem, a többi felejthető. Vettem egy tartalék házat, ami már relatíve modern, de még hagyományos is.
Alsótápos Sharkoon, amiben pld az X99 is van.
Amíg lehet kapni, mert már csak szörnyek vannak lassanként.
A nagyobbik Phenom-II- őt pedig szétszedem, abból is lesz egy Sharkoon ház.
Valamelyikbe megy majd egy Alder/Raptor Win98- hoz. -
-
válasz
KROK640 #108660 üzenetére
Mindegyikre szoktam monitort dugni. A próbapadnál is 2 monitor van, meg a bűnbarlangban is.
Tesztekben ki lehet választani melyiken futtatom, valamint a legtöbb game esetén is. Pld a SSam tobzódik az APIkban, ott van D3D-OGL, két kártya esetén ez mindjárt 4 választás. Amelyiknél nem lehet váltogatni, ott a célirányosság---
-> X99 : C612 szerver chipset, a biosban egyenként lehet engedélyezni, tiltani az összes PCIe slotot, amelyik kártyát nem akarom használni, letiltom a foglalatát.
->Zen2 : ugyanígy csak ennél trükkösebb, de már régen rájöttem a megoldásra.
->Középretró, félretró gép : azokban a biosban lehet állítani a sorrendet, AGP-PCI, PCIe-PCI, vagy fordítva, amelyikre rábootolok, az lesz az elsődleges Win alatt, a makacs nem állítgatható címek azon fognak elindulni. -
válasz
KROK640 #108644 üzenetére
2 kölönböző típusú/gyártójú videókártya mindíg megy egymás mellett párhuzamosan Win alatt, retró és modern gépben egyaránt, Win98- tól 11- ig. DOShoz kell kiválasztani az elsődlegest a biosban, ott csak bootolt fog menni.
Számtalan gépben ellenőriztem, és ezer screenshotot is készítettem már róla.
Voodoo3 PCI verzióm pont nincs, de tuti az is megy a főkártya mellett, és mindegyik kártya API- ja kiválasztható, szinte biztos hogy Glide is van a dualkártyás set mellett.
Eddig minden dualos konfigban mindegyik kártya minden API- ja aktív Win alatt. Pluszban esetleg még 3 hangkártyát is lehet pakolni melléjük, azok is zavartalanul működnek.
Itt pld Nvidia+Radeon Win11 alatt az X99- ben, békésen megférnek egymás mellett.
-
válasz
KROK640 #108633 üzenetére
Anno az Asus vezette be a Carbon Pro lapokat, divat lett, manapság minden gyártó utánozza. Hihetetlen szépek, pld már a kisebbik B450 Asus lapom is brutál elegáns, a menő fekete-szürke sávokkal(gőzöm nincs milyen technikával festik ilyen csodásra), azt még a tesómtól kaptam ajándékba, mikor kibontottam, majd hanyatt estem a látványtól. Később mikor a Pro változatát leakciózták, vettem is azonnal a kettes hobbi géphez, és természetesen már akkor is tudtam hogy a Win98 lesz a fő oprendszer rajta
, na jó azért annyira nem voltam benne biztos hogy rámegy, de reméltem.
-
válasz
KROK640 #108626 üzenetére
A v3-asok ráadásul nem is igazán ritkák de arányaiban jó belépők a 3dfx féle retróhoz annak elenére hogy új korukban már eleve nem voltak versenyképesek. Az igazi szerintem a v1 és v2. Számomra a v3 a legunalmasabb a szériából. A v4-v5 is inkább csak olyan akarom és legyen kategória.
Mai modern lelketlen lapokból 99%-ban hulladék lesz mint most akár melyik átlag vagy fapad 478, 775 lapból. Csak azok maradnak meg és érnek majd valamit amik már kiadásukkor sem voltak átlagosak. Már most ma nem kapsz szerintem 100eft alatt olyan lapot ami azt merném mondani hogy érni is fog valamit 15-20 év múlva.
Hibrid lap nincs is mint az Asrock féle 939-AM2 vagy pcie+agp kombó.
Az én x299 lapom is csak azért különleges mert megy benne ecc reg és i9-es proci de ment jópár más korabeli lapban is és lehet menne másba is csak nem érdekel senkit.Ma unalmas egyszínű fekete/fehér és okádék RBG lapok vannak. Procikból is csak néha esik be valami speciál kiadás. Videókártyákból azért lesz mivel retrózni már ha működni is fog valami, gondolok itt gyári vízhűtős top kártyákra.
Lomizás témára csak halkan írom le hogy bátyám szokott szerverzi ilyesmiket, eléggé zárt dolog, illetve van más ismeretségem is ilyenre. -
sidi
aktív tag
válasz
KROK640 #108487 üzenetére
Igen, különlegessége a kék foglalat, tessék itt van még 1, ez öcsémnél van:
Ez pedig a hátlap: [kép]
Megvan hozzá a nem túl szabványos táp is, ez ATX házba megy vajon?gban: örülök, hogy csak a csipogó volt a baj, nincs új csipogóm így még nem találkoztam vele, de ezek szerint jobb ha messzire elkerül.
-
válasz
KROK640 #108454 üzenetére
Win11 támogatása elég hosszú ideig marad, az ígértek szerint. 3 Refhubhised Win7Pro- t beváltottan 11-re, ez ingyenes ma is - de lehet hogy 12- re is frissíthető lesz(MS fiókban is), ez a joker COA(a többi bizonytalan, vagy kitiltják). A cégtől kapott Enterprise meg frissült automatikusan 11- re(mellette a 10 is aktivált)...elvagyok egy darabig.
A felhasznált Win7Pro Refhubished COA- kat nem is próbáltam ezekután Win7- re regelni, nem használok Win7- et már egyáltalán, Win98/XP/Win10-11 fut csak a gépeimen, ezek képesek lefedni mindent a retró-félretró-modern szinten is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest