- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #110726 üzenetére
Igen, a C2D-kben már nagyon egyértelműen benne volt a 4GHZ, sőt a jobbakban a majdnem 5GHZ is.
De nem csoda, mert ezt már a Pentium D-k is tudták. Nekem pl az összes Pentium D805-ösöm (pedig volt egy pár darab) ment 4GHZ-en. Sőt, a jobbakkal, jobb lapban és hűtéssel az 5GHZ is elérhető volt, ami akkoriban nagyon nem kispálya volt. (2006.12.05.-én biztos volt ilyen, mert arról képet is találtam)Már a Pentium D805-ösök kapcsán volt egy olyan érzésem (amit akkoriban egy erősen ködös őszi napon meg is osztottam egy haverommal), hogy ezek mind 4GHZ-es wafferen készülnek, aztán a jobbak mennek jobban is, és igazából a javarésze piaci okok miatt van azon az órajelen amennyin.
Akkoriban azért bennem volt a remény, hogyha kicsit rejtve és lassabban is, de ismét elindultunk az órajel srófolás irányába, csak immáron két magon, és a 2-3 gennel későbbiek már 6-7GHZ-et is tudhatnak majd. Erre tessék, 19 évvel később a legmenőbb K-s I7/I9-ek is csak 6GHZ körül mennek csökkentett megszámmal. Üdítő kivétel talán a Bulldozer volt ebből a szempontból, ott csináltunk 7GHZ-et is jó pár éve.
-
Pikari
veterán
válasz
jokeph #110733 üzenetére
jobb s775-ön már az van
az van rajta - ami jelkompatibilitást illeti.
ha kisebb overheadet, rövidebb kommunikációs válaszidőt akarsz, és a sávszélességét is ki akarnád érdemben aknázni, azért nem árt, ha az a pci-e vezérlő a processzorban van, vagy ha az nem, akkor legalább a memóriavezérlő. a 775ös platform túl lomha volt már a 2. gen core2esekhez. -
-
Pikari
veterán
válasz
jokeph #110726 üzenetére
C2D és C2Q prociknak nincs sok értelme 3.5 ghz fölött, ott már nem skálázódik rendesen ez a platform.Persze dartksun benchmarkol, ott nyilván minden mhz számít. De aki használni akarja, az ne nagyon cibálgassa 3.5 fölé ezeket a procikat (főleg, mivel azt még feszemelés nélkül is tudják).
-
-
MrSalieri
csendes tag
válasz
jokeph #110276 üzenetére
Ennyi lett nálad a pontszám változás a dll-ek bemásolása után? Végülis Te is elhagytad a 100.000 pontot!
Konkrét monitorozást nem tudok rá így hírtelen. de ha rákeresel a dll fájlokra a C: meghajtódon, akkor több helyen is talál ilyen dll-eket, a Windowsban, a System32-ben, stb. A 3dmark2001se.exe-nek először a saját könyvtárában kell a számára szükséges dll fájlokat keresnie, ha ott nincs akkor használja a Windowsban levőket, úgy, hogy végig megy a path környezeti változó útvonalán.
Illetve van rá egy egyszerű, nem túl elegáns megfigyelési technikám: felraksz egy Fraps-ot, ha mutatja az FPS-t, akkor a directx megy, ha nem mutatja akkor a vulcan, mert azt nem tudja monitorozni. Én innen tudom, hogy sikeres a vulcan használat.
-
-
válasz
jokeph #110057 üzenetére
Idle 130w de ebben monitor benne van. Gtx1070 szinten csak 350-400w a peak. Ez a 600w+szint már gtx1080 felett van. Alapesetben v56 150w-ra van állítva, ezt lehet 220w+50%-ra állítani azaz 330w-ra. De van ennél feljebb is a vizes biossal 370w, illetve hardver moddal a végtelenre de az már extrém. RTX2070 szint hozható. Vicces egy 30eftos kártyától. A gyári hűtés maxon bírja csak el ha 300w felett megy, vizezni kellene. Értelmesen gtx1080 szint 200w körül normális ventiprofillal alulfeszelve hozható. Hbm-et nem is húztam rendesen.
Ránézek majd egy prime95-el a xeonra. -
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #109936 üzenetére
Nem, nem tudtam akkoriban, azóta tudom. Bár mondjuk nem is nagyobn akartam volna olyan kanyarokat minthogy 7-8-9th gen-t DDR3-al vezéreljem, mikor a 6th gen számomra egyetlen újítása a DDR4 volt.
Hát ez mai szemmel már azért öregecske konfig, meg kb a RAM az egyetlen amire azt mondom, hogy mai szemmel még okés játékra. GTX 745 ... nem egy gyakori kártya#109934 Fred23 : A CP23077-nek a megjelenése idején kb semmi nem volt elég. Mára jelentősen patcheltékl, és már gyengébb gépeken is használható lett.
#109935 frescho : én is szeretek olvasni. Jó kis tesztek voltak
-
Pista0001
addikt
válasz
jokeph #109936 üzenetére
MSI mATX-es 785G- s lappal használtam, Athlon II X2 250 volt konkrétan. Több szempontból is komoly mérföldkő volt. Az első saját pénzből vett gép volt csak új alkatrészekkel (a HD3850 kakukktojás, azt még az S939-be vettem, de ez is újonnan). Az első mATX, ami elindított a mini-ITX felé (a következő már az volt, újonnan azóta se vettem nagyobbat), és ugye az első 2 magos, DDR1-ről egyből DDR3-ra ugrottam vele.
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #109888 üzenetére
"a magas órajelű i3 pörgeti a rendszert amíg elég a 2 mag, mellette a kisebb órajelű 4 magos lustának hat." - ez nagyon igaz. Annak idején 2015-ben, pontosan ezért nem akartam az I3-asomat I5-re cserélni. Akkoriban a két mag magas órajellel sokkal többet számított, mint 4 alacsony órajelű mag, és az I3-asom nem csak olcsóbb volt, de sok esetben gyorsabbnak is hatott.
-
Pista0001
addikt
válasz
jokeph #109891 üzenetére
Célzott rá, hogy 2015-17. közötti időszakot készül lefedni vele. A Witcher 3 pl pont az az éra eleje. I5-4570/GTX1050ti (2013/2016) gépen játszom, de csak 1440×900-on. Asszony a "nagy" gépen játsza (R5 5600/RX6650XT) full HD-ban, hát sokkal fluidabb...
Most néztem egy videot, az RX570 nem remekel nagyon a Witcher 3-ban, pedig 2 évvel újabb. Mellesleg ezen a jóval komolyabb processzor sem segít... AAA címekhez manapság is kell a több évvel újabb vas.
Na ezért építek én az adott korszakra 3-5 évvel újabb VGA-val gépet. A4C8T Lynnfieldem pl GTX970-nel már egész harmonikus összeállítás 2013-ig bezárólag. -
válasz
jokeph #109888 üzenetére
& Yutani:
Ez a teszt még nagyon a jövő zenéje, még a komplett konfig terve se tiszta, de például RAM tekintetében szerintem maradok a saját, korábban eltett HyperX Savage DDR4 2400 CL12-es 2x4 GB-os moduljaimnál, mert ha kissé kevés is 2017-re, én 8 GB-ról nem 16-ra, hanem 32-re váltottam (már 2019-ben, ha jól emlékszem), ugyanakkor annyira szerettem ezeket a HyperX modulokat, hogy maradnék is náluk. Az i5-6500 mellett a B150-es lapomban például minden hiba nélkül mentek 2133@CL9-ben.
Szóval azt se tudom, még milyen játékokkal fogok tesztelni, de a Ghost Recon: Wildlands biztosan benne lesz, mert ha jól emlékszem, az volt az egyik játék, ami miatt lecseréltem az i3-7100-at. Több játékban is hozott az i5 pár extra fps-t, de sehol se sokat, viszont időnként a jelentősen jobb játékélményhez pont az a kevés szükséges.
Igen, S.T.A.L.K.E.R. játékokban például az i3-7320-as tuti simán leveri az i5-7400-at.De egyébként igen, érdemes lenne majd frametime-okat is nézni, illetve 0,1% fps-eket, mert a simaság tényleg nem az átlag fps-ekről szól.
Pista0001: Egyértelmű, hogy a HT iszonyatosan sokat ér, ez nem kérdés. Viszont a 4 szál tényleg nagyon sokáig elég volt, pláne, ha magas órajelű Intel-ről beszélünk. Az i3-7320 meg ugye 4 szálas (2 mag HT-vel), vagyis szálak tekintetében egyezik az akkori i5-ösökkel. Saját tippem, hogy a sokkal magasabb órajel és a +1 MB L3$ miatt az i3-7320 értékelhetően több fps-t produkál majd játékokban -és sokkal jobb minimum fps-eket is-, mint a G4600, és ahol kikap az i5-7400-astól, ott nem kap majd ki sokkal.
-
Pikari
veterán
válasz
jokeph #109784 üzenetére
Elméletileg minden pci-e kártyának működnie kell minden pci-e lapban. Gyakorlatilag néhány pci-e 2.0-ás, vagy újabb kártya első generációs lapokban nem mindig indul (vagy nem minden foglalatban), és előfordulhat, hogy egy-egy újabb grafikus kártyának nincs bios módja, hanem csak uefis lapokban indul (ebben az esetben egy másik videókártya is kell a bootoláshoz.)
939-es gépen amúgy tükörsimán megy a win7 is.
-
Bile Demon
őstag
válasz
jokeph #109766 üzenetére
Köszi!
(Nem erről van szó, mármint melósnak, sem rendszergazdának/beszerzőnek/főnöknek sem volt ilyen gépe 2012-ben...
Linux CUDA szerver volt speciális alkalmazás fejlesztésben.
Aztán miután elavult, nem emlékszem ki használta, inkább közös projekt vagy valami teszt gép volt.
Talán sose játszottak rajta, max fusiban próbálhatta ki valaki.) -
-
válasz
jokeph #109673 üzenetére
Igen, szemre látszott kis elszíneződés. A rugóerő jól szorítja az elemhez az érintkezőt. Ami benne volt régebbről elem, az is jó, csak automatikusan cseréltem, mikor kiírta a CMOS set/F1- et. utólag rámértem, 3V felett van a régi is, de az újat hagytam benne.
Valamint az egyik profilba mentettem a beállításokat, az elem nélkül is megmarad. Ha valamikor megint eldobná, nem kell visszasakkozni.
USB ok, AHCI ok, sikerült visszaállítgatni, így a Win98 rendben, mehet az XP install.
-
Pikari
veterán
válasz
jokeph #109619 üzenetére
nem voltak annyira rosszak: a geforce 6200 igp-je kb 3 fps-t tud azokban, ahol az x3xxx-es gma tud 25 körül. chromiumban szétesik vele a kép, 1024x768 fölött már mosott a kép a vga kimeneten vele. ezek hozzájárultak ahhoz, hogy az amd piaci részesedése miért konvergált 0% körülire ekkoriban.
-
válasz
jokeph #109603 üzenetére
A kis G41- et elcsomagoltam, az 5200- as procival, Win98- hoz príma használós gép építhető belőle, a proci pont illik hozzá, meg a magas Kingston RAMok.
P5Q fent. 4238MHz eddig a tuning, jóval többet megy frekiben, mint a Phenom-II, meglátjuk eredményben hogy viszonyul. A Core/Cache viszony egál, 2mag, 6mega Cache mindegyikben.
-
válasz
jokeph #109581 üzenetére
Csere kész. Beindult, meglátjuk hogy 3167 refről indulva meddig lesz stabil a pici lapban. Ráadásul itt a busz is 1333- ról indul, nehezebb próba lesz. VRM sünözést kihagytam, mert alacsonyak a FETek, beleérne a fém más felületszerelt alkatrészbe. Előny viszont a nagy toronyhűtő.
Tuning előtt kipróbálom a 2400- as RAMokat, hátha evvel a procival indulnakVégülis megvan a feelingje mindegyiknek, a Kingmax monumentális magas, a Savage meg gyors.
-
válasz
jokeph #109550 üzenetére
Annyira nem gond, kiderül, vacsi után megyek, oszt meghajtom mint Zinger a varrógépet.
A GPT Win98 alatt is meglepetés tud lenni, mivel Loew mester hagyományosra készítette a kiterjesztett drivereit. Sima MBR FAT32/NTFS 32768TB- ig, a partícionáló/formatja is csak
ennyit tud DOS alól is.
Utána találtam valami kiegészítést, amivel X99- ben is látja Win98 alól az M2 SSD- t, melyen GPT- s partíció van Win11- el. -
válasz
jokeph #109417 üzenetére
Oké rábeszéltél, a W3680 bár olcsó de az X5690 meg a top. Ahogy néztem amúgy sincs jelentősége ilyen nagy prociknál az unlocked szorzónak. Szóval X5690-es lesz, meg ugye a nagyobb ram támogatás is vele szól amit vagy kihasználok vagy nem de mint lehetőség ott lesz.
Cél szolid 4ghz lesz, azzal már el lehet lenni és a hűtő is bírja majd.
Régen dual X5675-ösöm volt (lenovo D20), ma már nem vennék két procis rendszert, játékok egyszerűen nem használják ki normálisan.Bár mintha hasonló probléma lenne a ryzeneknél a ccx-el.(ja em az inkább a mesh cpu felépítésre hasonlító jelenség)Amúgy szerintem pont ez miatt halt ki az Intel HEDT, túl sokáig lehetett használni. X299 után intelnek nincs semmi hasonlója. A nagy szerver socketek szerintem nem azok túl nagy az ugrás.
Pedig szerintem igény lenne valami nagy órajelű sokmagos platformra aminél ugye eleve nagyobb a socket és a felület is azaz könnyebb hűteni. Meg ugye miniumum 3x16 pcie sáv 3-4 m.2, dual 10gb lan (vagy több), 4 csatorna 8 ramslot stb....
-
-
válasz
jokeph #109340 üzenetére
Akkor meglátjuk majd hogy a G41 elfogadja-e a 2400- as kitet
AM3- ban persze megy a 2133/2400, de azt a gépet szétszedem, ultraretróhoz nem olyan feelinges, maira meg már kevés.
Az MSI AM2+ lap jobban tetszik, meg abban van a kétmagos, adta magát a folyamat.DDR2 : CL5- el ez a Corsair is megy 960 körül, de az lassúbb mint a 680/700 CL4.
-
Fücsök007
őstag
válasz
jokeph #109340 üzenetére
2X4GB G.skill Sniper 1866MHz ramok jók S775-be, hivatalosan 1,5V-os ramok de 1,7V-ig lehet adni feszt nekik, 24/7-be 1800MHz környékét tud az X48 ami már elég jó.
A másik része pedig, hogy DDR3-al menni fog az 1T, DDR2-nél 4 modullal nem. Gyakorlatban a procihoz 8GB elég, 16GB ramot én már i7-3770/4790-es procihoz raknék. -
válasz
jokeph #109296 üzenetére
A Voodoozást persze csak mint saját egyéni fakultatív kalandnak említettem.
Kössz az infókat. Nekem pont tuningra kell a DDR3, ha elindul benne a késői modul, balra a fotón a 2400- as 2x4GB, valamint ha a kis lap bírja az FSB emelést. P45 nagyon bírja DDR2- vel is.
BIOS hasonló az AMD- hez, mivel MSI lap - Cell menü. Különbség hogy az Intel fukar volt, a szorzó zárt, avval nem tudok variálni.
Valamint a 775 anno kimaradt, nem is vágom nagyon, utólag lett kevés gyakorlat. -
Fücsök007
őstag
válasz
jokeph #109296 üzenetére
s775-nél a DDR3 nem ad igazi áttörést
Azért nem teljesen, mert akkortájt nem volt sok program ami ki is használta az extra sávszélességet. Főként Quad alá sokkal jobb a DDR3, pláne ha időtállóságot is nézünk, Core 2 Duo procihoz elég a jobb DDR2 1200MHz is, ahogy Athlon X2 Deneb procikhoz is.
Ma meg már bármilyen játék alatt bőven érződik a különbség, még akkor is ha 16GB DDR2 van a gépben. -
válasz
jokeph #109293 üzenetére
Még a Voodoo2 karcolásra leszek kíváncsi az AMD- ben. Az elsöprő 3DMark99 eredmények a kétféle főkártyával bíztató jelek. Bár így is óriási előnnyel tartom a világcsúcsokat, de ha még ezt is űberelné
A S775 G41- el meg a DDR3 2400- as RAMok ultra alacsony időzítéssel, legalábbis ez a terv, bár gőzöm nincs hogy sikeres lesz-e, nem ismerem a lapot, egyelőre csak vár a tesztre. Ha jól hasít, akkor a most fent levő AMD ellenfele lesz. Nem clock to clock, hanem mindegyiknél az összes előnyt kihasználva. Az AMD esetén a Quake2 tesztet pld a 3DNow- al futtattam, tudva hogy az Intellel ez nem fog játszani.
-
válasz
jokeph #109260 üzenetére
Ok, jó buli, bár amelyik konfig eléri 3DM99- ben a 20k- t, az már biztos jó a korabeli játékokkal.
Engem azért érdekelt mindíg hogy mennyit lehet kihozni ezekből újabb gépekkel.
Érdekes hogy a Phenom-II elverte a Zent is, utóbbi csak Pentium optimalizációt tud, előbbi meg 3DNow- ot. Modern Intelekkel pedig a P-III optimalizáció hoz sokat.
Folytatom a többi tesztlépéssel a HD6870 vizslatását.
Utána Voodoozok, aztán csere S775- re. -
válasz
jokeph #109211 üzenetére
210 busszal már nem. 200- al simán, de akkor a kisebb FSB miatt alacsonyabb a pont. Valamint akkor a proci is kerek 4GHz lenne. Köbözgettem, próbáltam szinkron órajelekkel is, de itt nem számít annyira, inkább a peak CPU és az NB freki, 2310 a max stabil a kis kétmagos IMC+CL4 RAMokkal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #108922 üzenetére
Igen, van ahol a VBK (pest környékén TBC) Vadász néven fut, de errefelé pl a vadász egy várdakeserűhöz kísértetiesen hasonlító tömény szeszesitalt jelent.
Diesel... fujj. Mondjuk nekem az a bajom, hogy az itthon kapható söröket nem nagyon szeretem, sokkal inkább boros vagyok. Érdekes mert kint Németben meg Ausztriában sörös vagyok (Turmbrau white, 5.0, Halleröder, Münchener Hell), Csehországban szintén (Kelt, Corgony, Staropamen, Pilsen Urquell), és Cipruson is csúszott a KEO (apró érdekesség, hogy ott KEO lehet sör is meg bor is) vagy épp a LION. Meglepő módon viszont, az eddig legeslegjobb sört amit valaha ittam, azt Törökországban sikerült, az EFES. Na, ha EFESt lehetne itthon kapni nem is lenne kérdés, hogy mit iszok. Csakhát nem lehet sehol sem (elméletileg Pesten egy helyen lehet, gyakorlatilag nem). Berlinben tudok még szerezni, mikor tavaly előtt ott voltam be is táraztam belőle, de hát az sem elég sokáig. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #108393 üzenetére
Az Agena nagyon gyenge volt, hiába a 4 mag. Többször írtam már a topicban is, hogy nekem ráadásul a legalja 9500 volt ami mindössze 2200MHZ-es volt, szemben a 9950 2600MHZ-ével. Az első dolog amit észrevettem elég hamar, hogy a 1466@2669MHZ-es Athlon XP-m gyorsabb volt bizonyos esetekben, és kb egy 3200+-os Barton szintjét tudta egy magon. (akkoriban még sokmindennek egy maximum két mag kellett). Reméltem, hogy idővel mikor mindennek négy mag kell jobb lesz, de nemigazán lett. 5 év múlva egy 2 magos (de HT-s) 3500-as CPU-ra cseréltem le, és kb dupláját hozta minden játékban. Fele annyi maggal, 59%-al magasabb órajelen, 100% teljesítmény boost.
nem hiába volt már a pár hónapos 9500-nál az a tervem, hogy lecserélem egy Phenom 965BE-re (az volt az álom, később egy X6), de nem futotta rá akkoriban, nagyon nem, pedig a végén már egy Athlon X4-el is beértem volna, vagy egy Phenom 925-el, még az is bőven nagy előrelépés lett volna.#108392 envagyok : WOW, jó kis teszt, de több program alatt is megnéztem volna. Jók a képek. Az Agena egy tragédia volt
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #107962 üzenetére
Nekem is. Sőt, messzebb megyek a 466-os Celeronomra is 192MB RAMal. Igaz az még a sima XP volt, de gond nélkül. De addigra kb az egész osztály XP-t használt 300-as Celerontól 566@850-ig mindenféle gépen ment az XP.
De 1700-as Celeronon, Athlon XP-n és a kezdetben a Phenom 9500-on is XP volt. -
válasz
jokeph #107962 üzenetére
Amelyik gépedre nem megy fel az origi XP, próbálj rá W2000 simával vagy SP4-el.
Egyiket sem próbálom, origi XP- t nem használok, tehát nem is tudnám kiszűrni hogy a jelenlegi gépeim mit lépnének rá. Megszoktam a Blade/FreeDom verziókat, csak ezeket használom.
Win2000- et sem nagyon használok, de majd lehet hogy valamikor rápróbálok. -
válasz
jokeph #107905 üzenetére
Hűthetőség terén nem ütköztem problémába se X58-nál, se X79-nél - igen, mert azok XP alatt is szabályoznak, nem is láthattál magas hőfokot. Az X99- et hajtsd meg majd XP alatt rendesen
szerk : érdekesség hogy az újabb Zen2 viszont XP alatt is képes szabályozni a procit.
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #107874 üzenetére
Nem mindig, nagyon régen asztali CPU volt bennük. Havernak az 1266MHZ-es Tualatinos PIII-as laptopjába rendes asztali CPU volt.
Igen, szerintem is tiszta szégyen. Az első kézzelfogható releváció az volt mikor soksok éve (2016 talán) Tibi haverom lehozta a laptopját. I7, GTX960 vagy 970M, 8GB RAM. Vele szemben az én asztalim : I3 4330, (már akkor csak) 8GB RAM, és GTX950. Összeversenyeztettük a két gépet, és nagy meglepire az I3-asom szarrá verte az ő konfigját minden játékban. Persze, mert 2C4T I7-es volt 2300MHZ-es órajellel (szóval még 1200MHZ hátrányban a CPUmhoz képest), és mobil VGA is gyenge volt mint a kivert fa...
jah, én azt hittem az U az ultra low teljesítményre utal eleve
Lehet, hogy ma már nincs akkora visszacsípés szál és mag tekintetében, de telenyomják E magokkal meg az E magnak is E magjával, mindent jó alacsony órajelen, aztán kb olyanok lesznek játékra mint valami nagyon alacsony órajeles Xeon proci.
-
Czo
addikt
válasz
jokeph #107874 üzenetére
Ezert kell elmeletek gyartasa helyett, elolvasni a specifikaciot. A buta ember, vasarolja csak az i7-7700HQ procis gepeket, a kevesbe buta, az mar megveheti az i5-8279U-val szerelt gepet, a legokosabb, pedig megveheti az ezen kettonel gyorsabb, i5-8259U-val szerelt vasat. Ezek az eroviszonyok tokeletesen latszanak a speckot nezve: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/compare.html?productIds=135935,191070,97185
-
válasz
jokeph #107698 üzenetére
Kössz ! , letöltöttem. Hasznos lesz, mert nem lehet tudni pld hogy a ma még relatíve modern gép esetén is mikor jön olyan frissítés, ami kitiltja az egész vasat. Régebbi gép esetén meg alapból hasznos, az ígért 10 év biztonsági frissítés is.
UEFI and Legacy és CSM on nálam is(így megy a GPT, meg a külön bootpartíció, és a régi MBR vinyók is), másodlagos VGA, a Legacy HD6870 megy 11 alatt is, 7900GS- t nem próbáltam, az valszeg már nem és/vagy driver sincs, bár lehet hogy a 64bites Win7- es driver felmegy
FastBoot tiltva, secure bootot nem is figyeltem, mi van beállítva -
-
válasz
jokeph #107515 üzenetére
Uhu működött nálam is, bár néhány hardvert az sem ismert.
(#107516) envagyok : persze, ebben igazad van.
(#107517) Hosssszu : 5 főre kicsit más, bár otthon főzve, teljes hétvégére kijön királyi kaja, teljes családnak.
(#107518) Czo : utazást nem nagyon kedvelem, meditterán vagy trópusi helyre csak akkor, ha az utazási iroda fizetne nekem sokat, valami havas-jeges tájra már inkább, főleg ilyen kánikulában.
(#107531) sidi : ha jól látom, az enyémben is 3féle RAM van, meglepően szépen szól, a hozzáadott mintafileok, néhány game és a scene demokkal.
(#107535) arn : csak mánia nálam, jó látni erős CPU+videón a száguldást.
-
válasz
jokeph #107495 üzenetére
Thanks, very giant
Itt pedig az SBEmu/VSBHDA SB comp driver a kínai alaplap AC97/Intel HDA integráltján, természetesen mivel SB comp, így alapból MT32 hullámtábla is, kell ennél több ?
-
Francia91
veterán
válasz
jokeph #107486 üzenetére
Kétlem, hogy kifutna
Modernebb játékokra meg ott az ITX konfigom -
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #107235 üzenetére
Igen, ez a kamuzöld greenwashing.
A másik ami nem tetszik : miért a boltban vannak az automaták? Ha már automata és nem egy ember aki ül egy üvegvisszaváltóban (2006-ban még a Tescoban is volt ilyen), akkor miért ne lehetne 24/7-es? Miért kell a bolt nyitvatartására korlátozni az üvegvisszaváltás lehetőségét? -
válasz
jokeph #107235 üzenetére
A házhoz jövő üveghulladék-gyűjtés is megszűnt, a repont kódos még ritkább, valamint az egyéb, pld a befőttesüvegek nem is lesznek azok. Nekem kell elvinni a faluban az egyetlen üveghulladék kukába. Ha a saját sima vagy szelektívbe dobom, büntethetnek.
Nagyon sötétzőőd az egész, nem a környezetvédelemre hajaz, hanem bizonyos csoportok nyereségére. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest