- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
jokeph #85731 üzenetére
"DVD van üres, de arra meg nem megy fel a CD ISO-ból,"
Imgburn simán megcsinálja.
ugyemlexem telepit valami reklamos cuccot, installnal ki kell venni a pipat, régen ; azaz utolsó windows ujrahúzáskor telepitettem utojjára, az meg 2017 -ben volt, amikor az R7 1700 -at beszereztem. -
válasz
jokeph #85736 üzenetére
Ettől szép ez az egész, mert nem egyszerű. De amikor összejött jó nagy sikerélmény.
Mondogattam is mostanában hogy az ODD- k kora még tart, itt egy speciális eset amikor kell. USB- ről ennek a telepítése bizonytalan. Röptében aktiválja az USB3- at, közben akármi lehet, eldobhatja a forrást, vagy nem jó helyre talál vissza, mittomén, de hogy hibázhat az tény.Nekem még az AM2+- ban is van FDD
-
válasz
jokeph #85733 üzenetére
Nagyáruházak nyitva vannak Vasárnap.
Megpróbálhatod, de az nLite nem jó helyre teszi a Freedom ISO- ba a drivereket, startkor ok, betölti, látja a vinyót/SSD- t, aztán restart, felülírja a régivel, majd kékhalál a vége.
AM2+ driverei benne vannak, én is ezt használom arra, de az AM4 nincsen sajna, akkor mikor a Freedom készült, nem létezett még AM4.Sajna AM4-ben nincs IDE mód a SATA vezérlőben BIOS alatt : hiába is állítanád IDE- re, akkor nem találna háttértárat és/vagy kékhalál, próbáltam. Csak AHCI on+a telepítőbe integrált megfelelő driverrel megy fel.
-
válasz
jokeph #85731 üzenetére
Igen, a Nero is csak CD formátumra hajlandó kiírni, azért kellett a CDRW- t is bevetnem, a kellékek mentek DVDRW- re.
Kell beszerezned CD- t.
Ja, nVME- t nem integráltam bele, de bele lehet amúgy.
Freedom- ban nincs AHCI és USB3, nem is tudtam belepakolni egyelőre, egy elágazást használ a scriptben, kipakolja vele a driverkönyvtárakat vinyóra, sajátos könyvtárszerkezettel és abból folytatja a telepítést. Fel kéne deríteni pontosan hogy hova kell integrálni, később kikísérletezem.szerk : szép 9600GT
-
válasz
jokeph #85729 üzenetére
Én biztosra mentem, a vadiúj BD drivet használtam, mondjuk csak régi DVDRW és CDRW lemez volt itthon, de nem karcosak és még jól írhatók-olvashatók. Tényleg el ne felejtsem hogy rendelnem kell RW lemezeket, ilyen és hasonló célra. Egyszer írhatókból már spájzoltam.
Visszamásolás is sikertelen W10 alatt, bár ez igazából jó jel - igen, mert akkor feltehetőleg a telepítő jó lesz, csak az olvasási hibák kavarnak.
-
ityam
őstag
válasz
jokeph #85692 üzenetére
Az e5 1620v1 partial unlockot meg tudom erősíteni. Ez tényleg ilyen proci. 1650v2re fájt a fogam a lapomhoz de horron áron adják így egy e5 4650V1 et használok jelenleg a fő gépemben. nem kínia X79 ben hanem egy asus z9paban.Ez nem tunongos alaplap így blckt nem tudok állítani.Sokat filóztam hogy a 1620v1 et használjam e 4.3Ghz(ez megy az alaplapban) en vagy az e5 4650-et 3-5 GHz en. Végül utóbbi mellett dönöttem. Bár amire használom arra édesmind1.Sok játéknál a 1620V1 jobb lenne és valszeg kevesebb játéknál jobb az e 4650.Bár igazából alig játszok végülis.Végeredményben számottevő különbség nem lesz a 2 procim kötött.
-
válasz
jokeph #85690 üzenetére
Érdekes lesz azzal is, anno a S.T.A.L.K.E.R. kiszivárgott bétáját, amit DC++-ról szedtem, még húzott GF2-vel is kipróbáltam.
Közben meg kíváncsi lettem a PCIe-es 6600 GT 3DMark 2001SE világrekordra. Hát nem semmi.
jokeph: Ha néhány (5-10) év múlva fel lehet tenni az XP-t valahogy egy akkori gépre, talán a sokkal durvább CPU erő segítségével megközelíthetjük akár ezt az eredményt is egy feláldozott, széthúzott 6600 GT-vel. -
válasz
jokeph #85680 üzenetére
HD3200-as IGP-vel is megnézhetnéd, ha kéznél van! Lehet, tényleg épp csak megmozdulna. Szenvedés volt ezzel a játékkal akkor is, mikor megjelent. Tán egy HD 4870 vitte már nagyjából szépen.
"eddig a 4,4 GHZ-re tolt X5690 a nyerő nálam."
Na, ezért nem fogok PCIe-s 6600 GT-vel versenyezni még egy darabig.
Majd akkor, ha veszek egy 5600G-t vagy 5700G-t a 3400G helyére.KROK640: Mivel próbálsz majd rá? Én közben rákerestem a topikban a HD 4870-re, és látom, arra is van esély, hogy jokeph majd mér egyet azzal is.
-
válasz
jokeph #85672 üzenetére
3.4 GHz XP/6600GT/E-5v3 result lesz, mivel a nemrég prezentált XP telepítőm be fogja kapcsolni a turbot a C612 lapon - 3.4GHz. Ez elég is a 3DM2001- hez, nem is kell az AllCoreTurbo, mivel max 2 magot tesz full frekire, és az a 3DM2001- nek elegendő is - 1 coret hajt, a második az egyéb taszkok managelésében vesz részt - ennyi. Előtte még más runok, de ezt is kipróbálom majd. Magasabb freki, kissé jobban arányítható talán - kiderül...
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #85662 üzenetére
Sosem hallottam még korábban a partial unlocked-ről
Mármint CPU vonatkozásában, alaplapnál nyilván, volt ami 23-as szorzós is tudott, volt ami csak 17-et ... (Athlon XP, de hogy ez a procin múljon, olyat sosem-
Persze tudom, ez nem is Athlon XP, csak újdonság nekem. Ma is tanultam valamit. Ezért szeretem ezt a topicot -
válasz
jokeph #85662 üzenetére
Még 4,5-ön se fogta be az X5690-et
Az meglepetés, mert az E5- nek jobbnak kéne lennie
Ha az E5-2640v3- at meg tudnám kergetni @4GHz- re, akkor lehet lenyomná a R1600AF- et
, legalábbis ha az eddigi eredményeket arányítom, bár tudjuk hogy nem teljesen így működik a dolog.
ON ez is
, mivel itt megint a 6600GT/XP eredményekhez viszonyítok, másik szempont pedig : mert csak...
-
jokeph
nagyúr
válasz
jokeph #85661 üzenetére
AZ E5-1620v1 (Sandy-Bridge EP) sajnos partial unlocked, azaz részleges szorzózár mentes, 43-as szorzó a vége, így kénytelen voltam a Host CLK-t megemelni 5 MHZ-el megemelni, így 4,3 GHZ helyett megy 4,5 GHZ-et, mivel a 4,4 GHZ-re húzott X5690 (s1366) 1000 pötty magasságával megelőzte a 4,3 GHZ-en járó E5-1620v1-et 3DMArk 2001SE-ben (VGA maxon, GPU:580 MHZ, RAM: 600 MHZ).
Ugyan XP alatt is megy az Asrock OC progija, de OC-ra nem alkalmas mert rögtön küldene a BIOS-ba, így marad a hagyományos only BIOS OC megoldás.
W10x64 alatt gond nélkül lehet tolni a CPU-t oda-vissza.Még 4,5-ön se fogta be az X5690-et.
-
válasz
jokeph #85625 üzenetére
Tényleg Te arról teszteket is tettél be, ha jól emlékszem.
Kár hogy hibás lett a 6850- ed.Nekem a C612- ben van az egyik, az XP miatt, remélem működni fog sokáig.
A másik szabadon, de nem állok át Radeonra, félnapi meló és rengeteg restart. Már belőve a gép az összeszereléshez.Házba -> próba -> ventik belövése -> GTX770 és SATA HDD ki egyelőre, majd jön az XP próba a R3800X- el. De sok dolgom van...
-
Alpi.
addikt
válasz
jokeph #85562 üzenetére
Dx10-es => W7+ a Vantage. W7-el van a legtöbb pont.
[Nincs 4 Ghz-es screen-em sajna csak magasabb.]
-
KrAt
veterán
válasz
jokeph #85564 üzenetére
Jaaaaa, azt hittem, az az érték a Xeon-é, amit beraktál, látom, az későbbi i3
Kemény, hogy 2 maggal, kicsit nagyobb órajellel majdnem ott van.. Hát igen, a fejlődés...
szerk: 06-om van a gépen, este futtatok CPU tesztet.
Amúgy felraktam a 01-et is, és a 3db GTX és a QX mellé kaptam vmi 42e pontot..
-
válasz
jokeph #85542 üzenetére
Tisztán megvan. Gratulálok
A 1366 már nem xarral dobálózik, nem csalódtunk benne, bejött a tippem. A VGA- d magasabb órajelet bír mint az enyém, ha jól saccolom kb annyival arányosan magasabb az eredményed, tehát a procid kicsit magasabb órajelen, de partiban van az 1600AF- el. Legalábbis retro tesztben, esetleg újabb programokkal van előnyben a Zen, utasításkészlet, architektura, meg ilyesmik.
Az Intel sztem a Core2 óta titokban 3DM2001 accelerátor kódot rejtett a processzoraiba
A 2011- el meg még magasabb eredményt fogsz kapni.
Valszeg az Inteles eredményeket, főleg az ilyen 5GHz- eseket, még a 3800X- el sem fogom tudni űberelni, de legalább látszanak majd a jelenlegi erőviszonyok, retro teszt szempontból. -
Freddy TNT
őstag
válasz
jokeph #85527 üzenetére
Igen, így utólag nézve bugos pár dolog.
Ebben a gépben ECC SD ramok vannak (-15% sebesség), proci is jóval öregebb, a WIN7 sem korszerű rá.
Erre céloztam, hogy nem egy évjárat. A VGA kérdését nem tartom érdekesnek, mert a PCI a limitje úgy is. Ergo majdnem mindegy mit teszek bele.Pontosabban nem mindegy, mert ez volt kéznél, ami külső tápot igényel. (ez alapkövetelmény az adapterhez)
Van egy 770GTX-em, lehet azzal nem dobja ezeket a hibákat. -
jokeph
nagyúr
válasz
jokeph #85509 üzenetére
S1366-os platform próba izzítás az origi W10x64-el, OK.
P45-re telepített XP SP3 Freedom következik, remélem elindul vele.A déli híd (ICH10R) egyezik, az északi híd az izgalmas a CPU-ba került IMC miatt (is).
#85511DarthSun: szerintem is, a VGA-m már így is nagyobb órajelekkel ment mint a mostani rekorder, ott az i5-2500k a domináns, az X5690 nem marad el sokkal tőle.
Ha mégis kevés lenne, akkor ott az X79-es cucc, Xeon E5-1650v2 (a-la i7-3770k +2c/4t-vel). -
válasz
jokeph #85476 üzenetére
Valahogy címzi a kártyán lévő ramot a driver gondolom, abban kellene turkálni valahogy. Vagy talán a kártya biosában hogy ne is jelenjen meg a driver felé.
Elméletben megoldható lenne, gyakorlatban a kártya gyártójának nem érdeke.
Habár chiphiány miatt simán rakhatnának rá hibás ramokat majd tiltogathatnák le a rossz részeket hiszen gpu-knál is ezt teszik gyakorlatilag alig van teljes értékű gpu. -
válasz
jokeph #85430 üzenetére
Az 1600AF- re pont jó a Prism, még így nyáron is. Szerver státuszban meg amúgyis 2.4GHz- en fogom használni, bőven elég lesz úgyis. A Stealth kevés volt rá télen is, nem értettem miért azt csomagolja hozzá az AMD. DepCool torony volt rajta, az rendesen hűtötte, de megkapta a 3800X, két ventivel arra megfelelő, kedvelem mert jól hűt, de még nem brutál nehéz, hogy hajlogassa nekem a lapot.
-
zsid
senior tag
válasz
jokeph #85424 üzenetére
Pár tesztre mindenképp be fogom, de szerintem csak később ha beköszönt a rossz idő.
X5690 jó lenne nekem is, de abból kettő kellene a szerverbe az meg úgy már horror... Kellene még egy i7-840QM vagy egy 900-as XM, megnéztem az árakat ebayen és mintha a fogamat húzták volna. -
válasz
jokeph #85397 üzenetére
Akkor nyertem
Én meg az ISO- ba préseltem a PAE- t.
A HT igen, gondokat okozhat, nekem a legjobb eredményt 1800 esetén hozta, 2000- re téve lassult a gép. De az NB kisebb emelése nem okoz semmi gondot, és alaposan megdobja a teljesítményt. 2300-2400 körül mindegyik lapom szereti. Ha megnézed az AMD- s 6600GT eredményemet full szinkron órajelekkel ment, 2400 NB- vel. Itt stabil, de ha 2400 fölé viszem kicsivel, akkor bizonytalanná válik.
-
válasz
jokeph #85393 üzenetére
Jó hogy írtad, a fastboot- ot még nem tiltottam le, következő bekapcsoláskor ki is lövöm.
Néztem korábban, nem biztos hogy rájöttem, talán hogy látja a 4GB ramot a rendszer-ablakban - PAE
, nem 3.xx GB- ot ír a 32bites XP. Az AM4 esetén pislogtam hogy azon meg látja a 16GB- ot.
-
válasz
jokeph #85385 üzenetére
Normal boot, UEFI off, AHCI on - de be kell illeszteni az általános driverét, mert amúgy nem talál háttértárat és vagy kékhalál. Ja és ha NTFS feletti partíció van valamelyik driven, azt le kell csatizni a telepítés, teszt idejére, nehogy megzavarodjon, vagy esetleg íráshiba.
Ha benne van a moddoltban az AHCI, akkor elvileg felmegy ODD- ről. USB- hez már kell a telepítőbe a root+xHCI is, mert amúgy eldobja a forrás mediát setup közben(az első restart után).Kössz az adatokat !
-
válasz
jokeph #85380 üzenetére
570- en már láttam képhibákat, piciket, gyors egymásutánban, aztán le is lőttem a 2001- et. Valszeg lefut azon is, +pontokat adva, de nem beáldozható a kártya.
Ezt az ISO- t fel tudom installálni a C612- re is, azon is bekapcsolja a turbót, 3.4GHz- el többet fog tolni, mint 2.6- al, de nemtom hogy eléri-e a Zent, nem valószínű, mert ezen lehet még javítani.
Valamint ezt a vinyót át tudom tenni a R3800X mellé, B450 lap szintén, csak az a GamingPro, és 4.5GHz- en is megnézzük majd hogy mit mutat a 6600GT.Várom, drukkolok a magasabb eredményeidre
(#85381) Alpi. : patent, de gondolom Neked csak az OC- hez szükséges system cuccok vannak az eszközkezelőben, vagy minden hardverelem ?
A recept a szigorúan titkos HOC mod ? Én egy nyílt lapon levő imageből indultam ki, gondolom az publikálható részletesen, linkek, módszer, készISO+kellékek
, valszeg igen, mert egy ismerős névhez köthető, asszem OC körökben is láttam : Ramsey.
4.8GHz 1151 - abban elég nagyot megy a 6600GT gondolom. 2066- os Kaby- t még látok a PH listában is, az általam szerkesztett felmegy elvileg Alder- re is, van már ilyen run XP alatt ?
ONban hagytam a választ, mert csak modern gép+XP- t említettem, de ha XP fut rajta akkor ON, legalábbis amíg én vagyok a TG
(#85382) Fred23 : kössz ! Megpróbálok majd többféle variációt természetesen, a HT(SMT)- t már ennél a futásnál is kikapcsoltam. Procit mérsékelten tuningolom csak, főleg ilyen kánikulában. Ez sem beáldozható, szeretném ha működne még sokáig, kis házi szerver lesz, mint már említettem. Azt sem tudom mennyit megy az 1600AF, meg pld a max feszt sem látom sehol, eltitkolták jól
.
Meg azt sem bánom ha bárki magasabb eredményt publikál, inkább örülök neki -
válasz
jokeph #85373 üzenetére
Hogy értendő, akkor ez most jó-rossz vagy reális eredmény ?
Ok, akkor rendben van a kis gépezet
És ez a WraithPrism az első olyan gyári hűtő, melyre azt mondom hogy tényleg jó, ebben a dög melegben is kordában tartja a kis Zent. Amit eredetileg az 1600AF- hez csomagoltak, az alacsony, annál el tudott szállni a hőfok hidegebb időben is. -
-
-
válasz
jokeph #85340 üzenetére
Sajnos eleve halott volt ahogy megalkották oké tekintsünk el most az ős SLI-től mert az működött de a modern mód ahogy a CF és SLI van az hulladék. Eleve túl sok tényezőnek kell egybe esnie hogy működjön.
Egyetlen értelmes mód az a DX12 mgpu lenne ha a fejlesztők vennék rá a fáradságot és fejlesztenének rá motorokat. Deus Ex: Mankind Divided-nél AMD kártyáknál igen jól működött.
Ugye a lényege a dx12 féle multigpu-nak hogy mindegy milyen a két kártya, nvidia+amd keverhető, mindegy a kártya ramja is mert összeadódnak. Ebben lett volna a jövő de telibekakálták a fejlesztők. Hiába van ott intel/amd plusz gpu integrálva procikban pedig lehetne dolgoztatni őket játék alatt más kártya mellett is. -
válasz
jokeph #85336 üzenetére
Az új CF-nél mindegy milyen lap és híd sem kell. A régi CF-nél is szerintem mindegy de ott kell a híd.
Az SLI-nél a driver "nézi" meg hogy az adott lap sli certified-e. Illetve híd is szükséges. Annyi van még hogy külön van quadro és asztali sli certified (már szívtam vele hogy lap SLI de csak quadroval)
A driver hack kiszedi a lap és híd ellenőrzését így működik azaz működhet mert nem hiszem hogy 100%-ig megy minden lap híd nélkül. A híd igazából ahogy kivettem valami belső pcie sáv lehet, nem szükséges a működéshez csak tehermentesíti a pcie csatornát.
Az újabb kártyák SLI-jét nem ismerem, nem sok tapasztalatom van SLI/CF-el azaz amiket összeraktam:
Inno mighty3d voodoo2 nem működött nem értem miért bár ez már 10+ éve volt.
HD4850 két Giga zalman hűtős, ment simán Giga P35-DS4 lapban
Quadro nvs 450 SLI sehogy nem ment még a kártyán belüli sem. (4x 8400GS) driverhackek pedig jók voltak.
R9 380 (sapphire és asszem MSI volt a másik) Jól ment skyrim alatt is szépen viszont fűtött mint az állat. Ezzel volt a legkevesebb probléma.
1070 Gigabyte egyformák híd nélkül 3dmarkokra ment játékokban nem
1070ti Asus cerberus (híd nélkül, pcie riserrel de nem működött)
Radeon Fury Nano 2db működött.
Pro duo (dual fury x) és 1db fury nano nem ment de 9300x2 (dual fury nano) sem ment driver sem adta fel, valamiért 2-nél több fury nem működik pedig érdekes lett volna 4db fiji mag (16 384 core és 4x4096bit sávszél) nyers erőben megette volna az RTX3070-et is, meg a tápot is 1000w-al....
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #85315 üzenetére
Igen.
Nekünk anno ez sikerült (2017) de mint kiderült, ez egy különlegesen jó eredmény, amit itt mutatok, mert 3600-3800-4000MHZ körül ezek végetérnek ... Ez nagyon kiemelkedő. -
válasz
jokeph #85300 üzenetére
Egy moddolt XP moddolását moddoltam tovább
. Nem egy egyszerű operett. Hanggal küzdök, azt már meg sem próbálom beintegrálni. Nem az nLite, modernebb de fapados...
Eddig hang nélkül van egy 2022- re !!! frissített XP. De mingyá lesz hang is. Csak az összhatás miatt küzdök vele, jelentősége nálam nem sok van, mivel úgyis külső SB, vagy DAC- al használom. Az alaplapi hang hatására egy idő után kötekedni kezdekHoppá, még az SMBus is felment, bár fingom sincs mire való
De valami miatt már szabályozza XP alatt is a Zen órajeleit, C612- vel ezt nem tudtam elérni, bár ott még kezdőbb voltam az ISO szerkesztésben.
-
válasz
jokeph #85258 üzenetére
Igen. Olyat is tapasztaltam már hogy bizonyos CPU mellett nem is látta az alaplap a VGA- t, mintha ott sem lett volna, modjuk ez a durvább verzió, Nálad kisebb inkompatibilitás okozhatja - szintén tipp.
Keresnem kell egy újraírható DVD- t, nem akarok a simából egy csomót elfüstölni a próbákhoz, pedig betáraztam pár hengerrel, de azért nem kidobálásra. A penről installált XP eldobhatja magát.
-
jokeph
nagyúr
válasz
jokeph #85250 üzenetére
HD4250: vagy az IGP nem tökély - bár az Opteron1381 mellett nem dadogott az UT2004 és/vagy a lap/cpu nem tökély... vagy x akta, mindegy lenyomom az M4A88-ban 1090T-vel a PCI-e VGA-im, aztán még egyszer az Opteronnal is, a kettő eredménye összevetehető lesz már talán.
Az biztos eddig , hogy a Q6600/X3360 páros jóval durvább pontokat adott.Update: új freedom XP, az SSD ok, arra tettem hiba nélkül, a '03 és a '05 CPU teszt része ugyanúgy eldobja magát mint eddig minden esetben az 1090T-vel.
Mivel lehetne kitesztelni ? -
válasz
jokeph #85234 üzenetére
Na akkor beszerzek egy pcie sata vezérlőt valami régit amihez van xp driver.
Usbből opti firelink 1.0-ás van 2 portos remélem megy pcie-pci adapteren keresztül is mert a nagy gépen lespórolták a ps/2-t, nem is értem hogy lehet így alaplapot eladni.bár az lehet megy legacy usb móddal.
Usbről telepítek yumi-val az bevállt. -
válasz
jokeph #85231 üzenetére
Világít ez úgy is hogy nincs bedugva az Aura csati, az alapprogramja szerinti színeket variálja. Az USB csati az mire való ?, csak tippem volt...
Régi MemTest nem indult el. Valami 9- est kellett USB- re vésnem. 2800/CL-16-17-17-17-T1- en megy a teszt most. 3 pass, várom a 4.- et a FullPass- hoz.
3600MHz/CL17 a típusszám alapján, a bolti oldalon meg CL16- ra elírták. Mindegy nem küldöm vissza, az 1600AF IMC úgyis 2666- ra van specifikálva, már a 2800 is tuning.Közben robog tovább a driverpakkos XP modernizálása. Úgy néz ki hogy 2022- ig le tudom frissíteni, mindössze csak 30GB- nyi drivert kell átnéznem.
(#85233) MasterDeeJay : a válasz igen, de megoldható sztem, ahogy fentebb írtam. Köbözök, illesztgetek, aztán úgy tippelem lesz egy custom DVD, ami simán felmegy mai gépre is, de még eltart egy darabig.
(#85232) jokeph : UT2004- nél lehet, többet nyúl a háttértárhoz - tipp, de nem biztos hogy emiatt lassabb.
-
jokeph
nagyúr
válasz
jokeph #85231 üzenetére
Újabb rejtély.... UT2004 és 99MAX tesztben a CPU pontszám megvan 1090T-vel a 1381-es Opteronhoz mérve, de az FPS és így a pontszám is alulmúlja.... legalább ha egál lenne, azt mondanám hogy nincs több a HD4250-ben.
Számíthat, hogy a 1381-nél még SSD-n volt a rendszer, most meg egy régebbi HDD-ről fut ? -
-
válasz
jokeph #85207 üzenetére
Lassan kibontom a pakkot. Mára halasztottam, mert ahogy fent is írtam, vissza kellett hűlnöm, a lakásban még egész normális a hőfok, kint meg lassan kezdődik a hivatalos hőségriadó is.
Gőzöm nincs, ahogy utána olvastam, van egy 50% esély hogy bejön.
HD4250 és HD32xx van még néhány desktop lapomon is, de azokat nagy ritkán teszteltem, és csak annyira hogy működnek-e. Hasznos amúgy ha van, mert ha rosál a dedikált, akkor még el lehet indítani a gépet.
A HD32xx és 4250- esekkel kifejezetten jó eredményeket kaptál
-
jokeph
nagyúr
válasz
jokeph #85207 üzenetére
Az ekső képeken nem egyezik a CPU, HD3200 mellett húzott Athlon II X3 455 van, a teszteknél már egyezik a CPU, Opteron 1381, nincs OC semmin, HD3200-nál DDR2-800, HD4250-nél DDR3-1600 ramokkal.
Az Asus M3A78-EM lapban a Phenom II X6 1090T-vel a '03 és a '05 tesztek CPU része nem futott le, érdekes a '06-nál igen, a többinél is fullosan, lehet hogy az a lap kevés hozzá, elvettem a turbót, dobtam plussz Vcore-t, akkor se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest