Hirdetés
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Elég kevés az a hd ami méretbe megfelel és korba is oda illik. De Quantum LCT pl felejtős...
Van WD 10GB 7200rpm, de úgy elraktam..
-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638
üzenetére
Lehet itt csak az enyém ilyen szerencsés, de ez nagyon süvít.
Egzotikusnak a Nikimiket nem mondanám, mert lényegében hulladék-újrahasznosítás. De ezt a 30-ast használtam a legtöbbet retro gépekben, ugye mostanában nem nagyon vettem őket elő. Tehát működni működik a Nikimi is. -
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Quantum LM zakatol és az hangosabb. Viszont valami egzotikusabb lemezt akarok ss7- mellé
-
-
frescho
addikt
válasz
benedekco
üzenetére
HT-1080Z ready player one hangja a Galaxyan elején megvan? A kiállításon is volt. Többen meglepődtek, hogy mit tud.
Igen, így gondolom én is a CPU-kal kapcsolatban. Ahogy írtam előtte volt hasonló korszak csak ott a különböző gépek jöttek olyan sebességgel, hogy értelmezni sem volt idő. Most gyűjtögetve ez gond is, mert ha mindenből csak egy példányom lenne akkor sem férnék el 200 négyzetméteren.
-
Sanchez638
addikt
Üdv emberek. van egy ilyen merevlemez: Nikimi NIK-XR300A
Erről tud valaki valamit? Én valami késői Quantum LM-re tippelnék.
-
válasz
frescho
üzenetére
Ja, emlékszem mikor az Enterball-ban beszélt a krapek "Entersteck", meg a Nodes elején beszélt az űrruhás figura.
Nekem a Live EAX-a is érdekes volt, igaz itt már belassult a fejlődés a korai mozgolódásokhoz képest, de azután számomra semmi, ezek a 24bit 192khz adatok már semmit se jelentenek, én megragadtam ott adatok terén amit az SB16 hozott, 16bit, 44,1khz.
Prociknál a 386-586MMX közötti szakasz volt izgi, a sok 5x86/6x86 5k86 és társaival egyetemben, stc (?), ibm/cyric és a két nagy. Volt választék dögivel. Nekem még a K6 is izgi volt, Aztán lelassult a dolog néha volt egy két durranás, de lassan, pl Slot-os Athlon aztán Athlon XP-kkel lassult már a világ. Utána a következő durr a 64bites amd, corei2 sorozat volt egy jó kis lövés inteltől aztán azóta a Zen, de óriási a lassulás. Zen és Core között eltelt kb tíz. 386 SX és Pentium MMX közötti időszak olyan mint egy hűború, állandó puskaropogás, most meg megy a hidegháboró, néha ellőnek egy ágyúval aztán semmi.Sajna nekem nem voltak ilyen lehetőségeim vagy ha lettek volna, túlságosan gyerek voltam ahhoz hogy Covoxot építsek. Azárt tudnék örülni ha picit ambiciózusabb volnék!
-
Laraxior
titán
válasz
envagyok
üzenetére

Feltettem a DDU-t, ugye talált egy halom drivert, mert ezen az SSDn csak ilyen teszt Win10 van, minden hardvert ez alá pakolok be, és eddig csak nVidia VGAk érkeztek, meg alaplapokat cserélgettem, azokat jól bírta. Most a 5970-ek után van ez.
Nem volt egy különösen nagy összeg, de azért működhetne... a 8800Ultráim is a vitrinben megdöglöttek a semmittevésben. 3ból 1 hibátlan, a másik hébe-hóba a harmadik meg....
Majd beleteszem flymi pakkjába, neki úgyis mindegy mit küldök, mindennek örül.
-
Laraxior
titán
Gondolom ha nagyon nem akar eltűnni a sárga felkiáltójel a hardver előtt az eszközkezelőben akkor lehet kukázni a hardvert ugye? GTX295...

-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Úgy tűnik ez megint kikerült minket szerencsére, csak egy kis eső volt, a szélét kaptuk. Van egy kis előnye ha a hegyen lakik az ember, még ha nem is nagy.
Bodajkra rálátunk, az megint elesett. 
Nekem 13 év három műszak elég volt egy életre, soha többé, főleg éjszakás.
Azóta szerencsére más munkakör, alapvetően kötetlen, de azért lehetőség szerint illik tartani a két műszakot (reggel-délután). Ez így nagyon jó családbarát tud lenni, ha az alkalom úgy kívánja mehetünk bármikor, csak ne éljünk vissza vele. 
-
r0b3r
senior tag
Sztem inkább húzzatok ki minden retró gépet és aludjatok. Hozzánk most ért ide a vihar.

-
válasz
quailstorm
üzenetére
A Win7/32- re felmennek az XP- s driverek ? Akkor az meggondolandó.
Ja, az SP3 1GB rammal már feléled.(#57277) sanchezsa : az is egy szép darab
-
Sanchez638
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
Igaz ez nem tipikus, de nagyon olcsón sikerült tavaly vennem egy Alpenföhn Matterhorn Rev B hűtést.
Felfogatása nagyon tetszik mert testes. Nem az a nyeklő nyakló csoda darab. Viszont annyira szép és annyira sérülékenynek látszik.. Csak akkor szerelem fel, ha biztosan marad egy ideig.
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Mugen2 használtan játszik már csak - nagyritkán ha van. Ha legközelebb kell valamire, ismét Brokent veszek, nekem nagyon bevált. Precíz alaprögzítés [link], [link], az alapkereten 2 rugóscsavar tartja, könnyű a procicsere vagy az újrapasztázás [link].
(#57269) quailstorm : XP SP3 2GB rammal jól megy, Vista64- hez meg ajánlott a 4GB, 32bitest meg Vistából sztem nem érdemes használni. Az XP már retro jelentőséggel bír, a Vista meg csak feelinges, megfelelő gépen inkább a Win7/64. De legjobb a Win98SE
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frescho
addikt
válasz
benedekco
üzenetére
Az EP128 elég jó volt, még digi hangot is tudott. Ha be kéne lőnöm akkor attól függően, hogy mit akar az ember az Adlib alá vagy fölé lőném be. A Covox-nál tuti jobb volt, legalábbis játékra. Ez utóbbit alsós kölykök 1 óra latt heftölték össze, szóval simán készíthető egy.
Ahangkártya nekem valahol a PCI SB128-ig volt érdekes. Covox, adlib, SB-Pro kompatibilis csoda, MWave, GUS. Ezután már szinte kaptafa. Persze volt Aureal, de egy gagyi füles mellé luxus lett volna.
CPU-t említed. Hmmm. nekem talán a 486-Pentium korszak tűnt izgalmasnak. Versenyben volt még a Cyrix, egymás alá licitáltak. Aztán lassan lecsengett és valahol a kétmagosok megjelenésével ellaposodott.
Ami hasonlóan érdekes korszak csak más szemszögből az a 77-90 közötti korszak. Vagy még inkább a 80-as évek. Nézd meg, hogy csak az angoloknál mennyi és milyen 8 bites gép jött ki. Aztán jött a 68k trió. Az egészet a 90-es évek elején legyilkolták a PC klónok. De itthon is volt jó pár modell (ABC, homelab, TVC, HT1080, PTA, Primo, Triton)
-
válasz
frescho
üzenetére
Covoxhoz sajnos nem volt szerencsém. Mindig hallottam ezekről de még Adlibot sem hallottam élőben. Csak Youtube vidikből ismerem őket. annak idején mindig vágytam egy Adlib kártyára, de aztán sose jött el, maradt a speaker. Nekem előtte EP128-am volt, annál talán többet lehetett kihozni belőle, de lehet az is csak a szftveres környezetnek volt köszönhető nem is hangcsipnek, de igazából az EP hangját imádtam.
A pc-s nyekergő mindig egy szenvedés volt.
Első saját hangkari egy PnP-s Vibra16 volt, sajnos a 386-osunk nem tudott vele mit kezdeni, szóval sok szívás volt mire meglett a hangja a kártyának.
AWE32-m, GUS-om már felnőttként gyűjtőként lett. Nekem a Live! volt még nagy szám, a maga 100%SB16 kompatibilitásával. De haveroknál mindig csorgattam a jobbnál jobb karikra a nyálamat, különféle midi kártyák, Turtle Beach, AWE, GUS, Roland és társaik. Aztán Live után mentek a CMI chipes csodák, amik csoda szépen szóltak már win alatt, kis torzítás, alacsony zajszint (Live-hoz viszonyítva), csak az SB kompatibilitás hiányzott azaz DOS-ra használhatatlanok lettek, nomeg az EAX hiánya. Nekem még Aureal chipes karim sem volt. Addig nézegettem az árukat a katalógusban mire a nagy csúnya Creative meg nem vette őket kilóra.
Számomra a mai napig ez a legizgalmasabb része a pc históriának. Na jó, a procikat is imádtam, de az más. Meg a 3d-s karikat, Voodoo-tól kb Radeon X800-ig érdekelt, onnan nem.
Most meg van egy alaplapim meg mellé egy USB-s hangkártya hangszerhez, de úgy nem érdekel ahogy van. Midi, már olyan tekintetben mint annak idején volt, megszűnt létezni. Azt szoftveresen lehet játszani, nem szükséges hozzá semmi. A DSP volt még egy időben csoda, a Live-ban is azt csodáltam, realtime effektelés, de ma ilyen izmos cpu-k mellett lényegtelenné vált a dolog. -
frescho
addikt
válasz
alvaro
üzenetére
Egy kép elég, hogy ábrázoljam az első gép állapotát.
Nincs a lapon akku. Itt egy vagy több kondenzátor engedte el magát. Amikor nekiláttam leszedni őket, akkor 2 gyakorlatilag a kezemben maradt. Szerencsére a gép még nem hibázott és a lap is jónak tűnik. Elmostam alaposan, majd ha megszárad felkondizom.
A másik lapra még csak erősebb pillantásokat vetettem. Nem tudom mit fogok vele kezdeni, mert látszik, hogy próbálták kezelni. Van ami még el is menne, de van atom gányolás is. Remélem a forrpontok túlélték, egyelőre vakarom a fejem...
-
arn
félisten
korabeli gepen korabeli ost erdemes hasznalni, es akkor megkapod a korabeli elmenyt

-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638
üzenetére
Az SP3 egy fél Vista backport volt és ahhoz, hogy up-to-date szoftvereket futtass, elengedhetetlen.
Más kérdés, hogy retro gépen nem feltétlen van létjogosultsága, és igen, megemeli a gépigényt, RAMhasználatot és CPU-t is kb. Vista szintre.Én olyan 2013 végéig XP-t használtam asszem (utána Win8), utána már egyre kevesebbet. SP3, sőt még azutáni kis updatek is kötelezőek, különben egy nyamvadt WinRAR nem ment fel! (nyilván 5.x)
-
gerlaip
addikt
válasz
gerlaip
üzenetére
Nem sikerült dűlőre jutnom az Alpha driverrel WinXP - Voodoo3 viszonylatában.
Az SP3-ra telepítve az 1.09 beta pedig szörnyű 4 bites színmélységet eredményezett, amelyet csak az XP cd-n levő vga alapdriver visszaállításával lehetett helyrehozni. Az Alpha viszont nem tartalmaz setup.exe fájlt, a eszközkezelő illesztőprogram frissítése pedig nem tud mit kezdeni a kibontott Alpha driver fájlokkal.
Szóval megrekedtem a történetnél, megy vissza a Win 98 ME.Hacsak nincs valami ötletetek.
Konfig:
Abit KX7-333
Amd 2000+
Voodoo 3 3000 agp -
válasz
Sanchez638
üzenetére
A Mugen4 meg rémálom (a hozzáférés is nehezebb a csavarokhoz, persze a borda elég termetes), a Brocken meg adja magát, még a hozzáadott rajzot sem kell megnézni.
-
flymi
addikt
Így van. A hőcsövek megjelenésével kirobbant egy új fejlődési irány, de sokminden nem változott azóta. Csak az anyaghasználat, a hőcsövek száma és a hűtők kialakítása és mérete.
Nem mondom, h mindentudó lettem 4 év alatt léghűtés témában, de engem ez érdekel és ez fogott meg legjobban hardver vonalon. A mobo-vga-cpu vonal csak mellékvágány. Sokak szerint a hűtők a legkevésbé érdekes téma, ami valahol érthető is, de nekem nem. Ez az én defektem.

-
-
A kerékpároknál is.
Nekem a hangkártya fejlődése volta legizgalmasabb, valahol a Live!-al tetőzött azóta meg ugye nem sok update van, emlékszem mekkora szám volt, hogy összekötheted a cd-vel, aztán meg az mikor már nem kellett összekötni. Imádtam azt a korszakot. Az első hangkártya amit életemben hallottam egy SB 2.0 volt. Speakerről jöttem. De cask haver adta kölcsön. Imádtam a hangerőszabályzóját is amiért a gép mögött kellett kotorászni
-
flymi
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére

Nem tudom mire gondolsz, itt csak főni hűtések voltak/vannak. Apróról vettem.arn: Ezért is annyira izgalmasak azok a próbálkozások, amik a s370 - 478 érában születtek. Töménytelen mennyiségű és kialakítású hűtőkavalkád a világ minden színében pompázva. Ez volt a hűtők aranykora. Szvsz.
-
arn
félisten
Sokat nem fejlodtek a hutesek az elmult 10 evben.
-
flymi
addikt
Na, lesz mit felbarkácsolni a 775-ös lapokra.
(Alpenföhn Sella)
Hátlap és csavar mindhez van, háromhoz kell majd sablon alapján lefogatást legyártatnom hozzáértő szakival.
Ezek aSellákSellők megbirkóznak 95W hőtermelésű procikkal bezárólag, ami ettől komolyabb (Q9650 például) arra is lesz alternatíva.1. A gyűjteményes darabokat nem akarom használni érthető okokból.
2. Az egy darab ép gyári stock hűtőm meg kábé a "semminél jobb" kategória. -
frescho
addikt
Én csak egy festés elől próbálok kitérni, ami nagyon közeledik. De ettől még nem engedem el a gépeket.
Amiga felmérés: Sürgősségi beavatkozást végrehajtottam az elsőn, mert a kifolyt kondenzátor elég csúnyán elkezdte lerendezni a lapot. A másik gépet csak jól körbefényképeztem. Van pár "vicces részlet" a képeken, most vakarom a fejem, hogy melyik irányból közelítsem meg.
-
quailstorm
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
Nem nagyon tudok most teszteket, de kb. igen. Legalább azonos lenne.
-
envagyok
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Asus striker extreme-ben fut egy E8600 C2D kicsit meghúzva 4GHz -en a 2db 7900gtx-el
Akkor ott gyorsabb lenne a cpu? -
quailstorm
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
Elhiszem, de lehet CPU-ból jobb lenne a PhysX és ez nem vicc. Attól függ mi van mellette.
De fenn leírtam. Ha PhysX kártyát akarsz, tedd bele, ha plusz teljesítményt, akkor ne ettől várd.
Ezt az oldalt ajánlom. -
envagyok
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
A 7900gtx nem tud physxet.
Gondoltam beteszem, csak nem tudom van-e olyan 3dmark ahol számítana, vagy olyan játék
Meg hát technikai érdekesség, de lehessen mivel demonstrálni
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Köszi a tippet, még utánajárok.
-
quailstorm
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
Physx kártyákról annyit, hogy a korabeli szintetikus tesztek gépét, játékát és driververzióját lemásolva lehet csinálni egy olyan konzerv gépet, ahol demonstrálható, hogy bizonyos nagyon kikényszerített esetekben működött, meg technikai érdekesség.
Gyakorlatban elbukott a supporton, a sávszélen, meg a technikai fejlődésen a dolog. 1-2 évvel újabb kártya jellemzően alapból sokkal erősebb volt.
Úgyhogy a rakjak dedikált Physx kártyát kérdésre 99%-ban az lesz a válasz, hogy nem. Kivéve ha te pont olyan konfigot akarsz.
-
envagyok
veterán
Szereztem egy HP 97500 85600 hdd-t. Sajnos nekem kicsit kínai, hogyan dugjak rá tápot, és mivel hogyan használjam. Vannak rajta dip switchek, plusz egy 4 tűs tápcsati??
Még egy kérdés: 7900gtx sli konfig mellé érdemes betenni egy pci physx kártyát?
-
r0b3r
senior tag
válasz
frescho
üzenetére
Nekem most lehet, hogy egy ideig parkolópályán lesznek a projektek, mondjuk téli szünetig. Az XT és a 286 mondhatjuk, hogy használható, de nem teljesen kész (kellene még egy 8 bites hangkeltő), a többi meg még darabokban.
Most, hogy itt a jó idő más fajta projektek vannak, másra kell az idő és a pénz. Kocsibejáró, homlokzat felújítás, melléképület, kerítés, gyerekszoba, hálószoba, dolgozószoba felújítás ill. kialakítás, terasz + erkély burkolás...hogy ebből mi lesz kész idén, az jó kérdés. Remélem az összes, mert akkor már költöztethetem a gépeket a dolgozóba a végleges helyükre és lelkiismeret furdalás nélkül foglalkozhatok velük.
-
flymi
addikt
válasz
frescho
üzenetére
Javítom magam, nem 4x86-os hanem 6x86-os volt és nálad landolt.

Gyönyörű a karcmentes proci nem? Akkor még szabadulni akartam tőle, ma már lehet inkább megtartanám. A procit. A többi az kábé ócskavas... nekem.
Mondjuk mai fejjel már nagyjából értem miért nem ment rajta egy videó sem.
S3, no komment!Mindent összevetve azt hiszem a legjobb helyre került.

-
flymi
addikt
(checkit, zdbench, landmark, ilyesmi) -> nem tom miről beszélsz, de biztos igazad van.

Ha már nosztalgia, akkor elmesélem, hátha jót röhögtök raja:
Anno nagyon régen kaptam egy Commodor 64-et, de azon kívül hogy karaktereket lehetett bepötyögni a képernyőre, másra nem volt jó, mert a kazettás lejátszóhoz nem volt játék. (ez még az ezredforduló előtt volt, talán '97 környékén) Így aztán sok értelme nem volt a holminak.
Aztán később kaptam egy kiszuperált 486-ot amin szövegszerkesztés ment. (~2000 környéke) Próbáltam rajta két darab filmet lejátszani, de az egyiknél nem volt hang és diavetítés volt a kép, a másik filmnél viszont volt hang, de kép egyáltalán nem. Így feladtam.
Aztán jó sokáig kellett várni míg havertól megörököltem egy Dell Optiplex GX1-et (talán érettségi előtt egy évvel, vagyis 2003-ban) , ezen már eldöcögött a Colin McRae Rally meg ha jól rémlik akkor a Fifa 01. Bő hat évig ezzel éltem, de itt már felnyitottam a gépházat és bővítettem a háttértárat.
2009-ben raktam össze az első gépem egy s775-öst.
Ekkor fősulira jártam.
Aztán megint egy nagy ugrás 2014-re ahol a mai napig (kisebb változásokkal ugyan) ezt a konfigot használom. A gyűjtögetés, gépépítgetés is nagyjából ennek a gépnek az építésére datálható. Vagyis cirka 4 éve érdekelnek komolyabban a hardverek.Ezért mondtam korábban, hogy amit anno nem engedhettem meg magamnak (és nem is nagyon érdekelt még) azt most élem ki. Ez van.
Még porbafingó vagyok hozzátok képest.A következő fejlesztés sejthetitek mikorra lesz várható, a fentebbi léptékek alapján.

-
arn
félisten
amikor en a grundon rugtam a labdat, akkor pck nem nagyon voltak meg az orszagban
en mar szerintem ezzel a hwbetegseggel szulettem, mert a kezedektol szedszedtem az osszes pct, es benchmarkoltam oket. pedig akkor sok benchmark nem volt meg (checkit, zdbench, landmark, ilyesmi). -
flymi
addikt
válasz
jokeph
üzenetére
480 volt a csúcs -> Hogy mi?
MX440-8x-re gondoltál szerintem, aztán volt még MX460. De MX480-ról nem tudok. Vagy Ti4800-at akartál írni, csak lemaradt egy nulla?Egyébként igazad van, S3-hoz képest az MX überkirály, FX szériát meg egyszerűen valamiért mindig kerültem, sosem volt. Bár azt hozzá tenném, hogy mikor ezek újdonságok voltak én inkább a csajokat hajkurásztam vagy a bőrt rúgtam a grundon gépezés helyett. Anno csak az számított, hogy délutánonként a számtech teremben fusson a Warcraft pár órát, meg még egy pár játék, de nem érdekelt mi van a dobozban. Az csak később jött.
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
de biztosan elkezdtek jönni a játékok lassan rá
Morrowind.
Más: Mit jelent a Game of the Year edition, mit lehet elvárni tőle?
-
jokeph
nagyúr
Pedig deeee.

Jó, persze egy S3-hoz mérten bármelyik MX ütős.- S3 Savage 4 8 MB-ot váltottam 2000-ben egy Asus V7100 PRO-ra, ez egy GeForce2 MX 400 - 32 MB-al, ég és föld volt, de a Ti széria mellett az MX-ek nem rugtak labdába (csak az árukkal, pont úgy mint CPU fronton a Pentium kontra Celeron).

Pontatlanul fogalmaztam, a viszonyitást az adott széria Ti változatára értettem.

FX 5xxx széria... pppfff..... egyet nem vettem belőlük (szerencsére más vett, és láttam milyen harmatosak voltak), kihúztam a 6600 GT-ig a 3 Ti 200 majd a 4200 Ti-vel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MX-ből a csúcs szerintem a 4 MX 440/460 volt a legjobb, ezek jó hűtéssel birtak elég sok húzást is, 480 volt a csúcs, bár szerintem feleslegesen tettek a relative gyenge GPU mellé 128 MB DDR ramot.

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
MSI. A másik oldaláról készült képnél sikerült a kőburkolatra fókuszálni a telónak de így néz ki. [link]
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
Attól függ hova viszed.
-
Ry0K3N
senior tag
Nincs baja a lapátoknak, csak fénylik a kép. Most próbáltam ki szépen viszi az Underground 2-t 720p-ben. Majd újra kell pásztázom mert kib@szott forró a hűtőborda 2 perc után.
#57212 igen a legtöbb esetben hulladék az egész, a furcsa ezzel az volt hogy még rá volt mellé ragasztva egy 8 éves blokk is valami német boltból. Úgy voltam vele leszarom, egy ezrest otthagyok érte. Ha meg nem működik nem ejtek érte könnyeket. Most már bánom hogy otthagytam a G3 TI 200 prot. Azt hittem az is ilyen nagyon low end kártya mint az MX200.
-
envagyok
veterán
Ne vágyjál rá

Én egyszer vettem ott egy kupac cuccot, 10-ből 9 rossz volt.
Olcsóbban kijöttem volna összességében itt hardveraprón vásárolva. Fele annyi idegeskedésért ugyanannyiért ugyanannyi tesztelt működő cucc kijött volna.
Ráadásul olyan veszett ára van a régi cuccoknak vasként, hogy olcsóbban megveszed itt, mert a bolhások a súlyát nézik. 486-os procit 4000-ért akartak adni teszteletlenül garancia nélkül, mert nekik annyit ér a leadás miatt.
486-os proci 80000Ft/kg -
Ry0K3N
senior tag
Voltam ma a bolhapicaon, volt egy doboz aljába eldugva egy rakat ati rage kártya meg egyebek. [link]
A 9800 XL-t elhoztam mondom jó lesz tartaléknak az XP masinába ha a 9600XT bekrepálna.
-
iday
aktív tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nemtóóm miről beszélsz.
Ott hagyhattad volna nálam nyugodtan. -
gerlaip
addikt
Guru3D-n végül találtam egy SFFT Alpha 37 drivert, ez azt hiszem a múltkor (múltkor, volt vagy 10 éve, amikor XP-t raktam Voodoo3-ra) is működött...
[link] -
gerlaip
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
És konkrétan melyik drivert ajánlod?
-
gerlaip
addikt
Egy jóféle 3rd party Voodoo3 driverre lenne szükségem Win XP SP3-hoz.
Ti melyiket ajánlanátok.
Találtam, csak letölteni nem tudom honnan, mert nem direktek a linkek, amiket találtam.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igaz ausztriaban az osztrakok mindig ugy dolgoznak, hogy mas is odaferjen, de ezt meg ki kell hasznalni. Nem a munka elharcosai.

Igaz ott nincs annyi kocka mint itt. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Alpenföhn Sella)