Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz frescho #57274 üzenetére

    Ja, emlékszem mikor az Enterball-ban beszélt a krapek "Entersteck", meg a Nodes elején beszélt az űrruhás figura.
    Nekem a Live EAX-a is érdekes volt, igaz itt már belassult a fejlődés a korai mozgolódásokhoz képest, de azután számomra semmi, ezek a 24bit 192khz adatok már semmit se jelentenek, én megragadtam ott adatok terén amit az SB16 hozott, 16bit, 44,1khz.
    Prociknál a 386-586MMX közötti szakasz volt izgi, a sok 5x86/6x86 5k86 és társaival egyetemben, stc (?), ibm/cyric és a két nagy. Volt választék dögivel. Nekem még a K6 is izgi volt, Aztán lelassult a dolog néha volt egy két durranás, de lassan, pl Slot-os Athlon aztán Athlon XP-kkel lassult már a világ. Utána a következő durr a 64bites amd, corei2 sorozat volt egy jó kis lövés inteltől aztán azóta a Zen, de óriási a lassulás. Zen és Core között eltelt kb tíz. 386 SX és Pentium MMX közötti időszak olyan mint egy hűború, állandó puskaropogás, most meg megy a hidegháboró, néha ellőnek egy ágyúval aztán semmi.

    Sajna nekem nem voltak ilyen lehetőségeim vagy ha lettek volna, túlságosan gyerek voltam ahhoz hogy Covoxot építsek. Azárt tudnék örülni ha picit ambiciózusabb volnék!

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák