- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
powermause
tag
válasz
BPY-167 #47142 üzenetére
Vizet neki.Ahol a D-14 meg áll ott már csak a víz jöhet szóba!Ennél sokkal jobb már nincs.
Mondjuk én inkább kompromisszumot választottam - nem érdekel a Prime95 alatti hőfok.(5perc alatt75fok kupak hő(!)-FX8320-3500@4500)Soha semmilyen program nem hajtja ennyire a procit,játék alatt(watch dog) 56C°(!) a legtöbb.Tiszta pénzkidobás a "komolyabb" hűtés.Nekem
.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
BPY-167 #47142 üzenetére
Miért, szerinted a házad hűti a levegőt?
Akármilyen jó a házad szellőzése, a szobalevegő hőmérsékleténél nem lesz benne hűvösebb.
A levett oldallapos nyitott ház szellőzése valóban rosszabb, mint a zárt házé, ám az asztalon összeállított gép az teljesen más, itt nincs ahol megrekedhetne a levegő (az alaplap alja is nyitott, sarkokban 4 ponton fekszik csak fel), a szobaventivel pedig a legjobb házszellőzéshez képest tornádót tudok ráirányítani a cuccra. Szinte fázok itt a gép mellett. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BPY-167 #43543 üzenetére
En 50K-ert vettem.....nem nagyon szerettem !
Ha minden igaz akkor ujra be fog szalni a harcba egy teljesen uj arhitekturaval....szakitani fog a modularis felepitesel.
-
Dollface
tag
válasz
BPY-167 #43020 üzenetére
Köszi!
De gondolom azért pár fok plusz-mínusz függhet a ház szellőzésétől, a szoba aktuális hőmérsékletétől stb..
A kérdésem inkább arra irányult, hogy meddig mehet el a proci hőmérséklete (játéktól függetlenül) és mikor van az hogy inkább pihentetni kellene egy kicsit mert már túl meleg?
-
ViZion
félisten
válasz
BPY-167 #42914 üzenetére
Nem véletlenül "játékvíz" a nevük. Az egybe cuccok a nagyobb léghűtők szintjét is alig érik el, olyan helyre jók, ahol a házból ki kell vezetni a meleget.
lee56: pedig tuningos körökben elég alap. Jah. A nagy léghűtők jók, ha SA, vagy ilyen Phanteks lett volna, lehet sosem vizezek...
lovas001: a procinak 12 V van kötve, táptól függően eléggé konstans
5,3 GHz még vízzel is nagyon zúzós lenne, indulni esetleg indul, de bármire fagy már sztem... A táp a nagy áramfelvételtől kapcsolt le, de nem is baj, tudod, h műXik benne...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
BPY-167 #42903 üzenetére
Az az érték is magas szerintem... (59c fok game alatt..)
Nálam 40-42c fok game közben (FHD/Ultra beáll. alatt szinte bármilyen eddig játszott game..)
Ajánlom figyelmedbe a Milyen CPU hűtőt vegyek? és a Ház ventilátorok topikot ! (ház megfelelő szellőzése az első mint kolléga is említette...)
/am. az FX8350 -es jólenne hűtőtestnek is/ de megfelelő hűtéssel megfelelő hőfokok elérhetőek/
L
-
Habugi
addikt
válasz
BPY-167 #42868 üzenetére
Hagyd a teszteket. Nekifutásból ess neki ViZion féle útmutatónak [link] / + egyéb irományoknak az összefoglalóban, plusz ellenőrizd amit nemrég postolt, ill. amit Picturemaker írt.
Az a táp valóban nem túl acélos.
(#42852) luimapeiz:
Grat a sikeres Vantage / 5Ghz-hez!!
Basszus nagyon irigylem tőletek ezeket a procihűtőket! -
lee56
őstag
válasz
BPY-167 #42868 üzenetére
1.44V rengeteg 4GHz-hez, nekem elég rosszul tuningolható példányom van, de még mindíg kevesebb feszültségen megy most 4.4GHz-en. Ez is valószínűleg a turbónak köszönhető, ha még nem kapcsoltad ki.
További segítséghez nem ártana ha frissítenéd az adatlapod, és ráírnád azt is milyen hűtőt használsz.
A tápodtól meg ne várj csodát, elég kicsit utánaolvasni :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3364732-miert-ilyen-olcso-ez-a-tapcooler-master-elite-power-500w-white -
Picturemaker
őstag
-
-
asdf2
tag
válasz
BPY-167 #28550 üzenetére
Figyelj mindenre kell gondolni.... Ez nálam szakmai ártalom. Motorszerelőnek készülök. És ugye az alapelv, hogy a legegyszerűbbtől egyre bonyolultabb dolgokra kell gondolni. Namost havernak is volt, hogy benzin nem volt a vasban én meg karbiszinkront akartam a mocin csinálni.... Ebből megtanultam egy életre a leckét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest