-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Fehercsoki #34530 üzenetére
Akkor passz...
nekem az a progi remekül működik és tudom is, mi micsoda!
-
dergander
addikt
válasz
Fehercsoki #34532 üzenetére
na de az a hűtő az milyen,én azért nem egy helikopter zajszintű hűtőt adnék a CPUmhoz,de úgylátom már minden cégnek a bevétel a fontos és jó az occsó is
-
t1
veterán
válasz
Fehercsoki #34532 üzenetére
Köszi.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Fehercsoki #34511 üzenetére
Használd az open hardware monitort, az egyértelmű mi micsoda.
Nekem így néz ki:CPU nál amit ír, az a "kupak"/ socket hő. Azt nézd, az kb pontos szám, azt a lap méri ténylegesen.
Lejjebb ír olyat, hogy core #1 - #6, az a maghő, ami mint tudjuk nem pontos.Nekem az fx6300 66 fokig bírja (a kupak hőre gondolok), akkor fagy ki.
-
MrM94
addikt
válasz
Fehercsoki #34511 üzenetére
TMPIN0 szerintemis az alaplap lesz
TMPIN2 pedig a proci a TMPIN 1 meg fogalmam nincs.. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Fehercsoki #34493 üzenetére
A cpu hőfok szvsz a maghőt mutatja.Az szok lenni 20 fok alatt idle-ben. De ha jót akarsz magadnak, nem foglalkozol vele túl komolyan, van védelem a prociban, ha neki már meleg a helyzet visszaveszi az órajelet.De 6xxx szériánál ~70 fok a plafon AMD szerint.
-
MrM94
addikt
válasz
Fehercsoki #34501 üzenetére
Fogalmam sincs..Nem lehet hogy a processzor alatti hutoborda olyan meleg..Eselyes h szenzorhiba.Konstans 66?Vagy ugral?Ha ugral hogyan ugral stb..
-
MrM94
addikt
válasz
Fehercsoki #34496 üzenetére
Fogalmam nincs,nekem 1 ev alatt nem sikerult rajonnom..tudtam h nalam a 3 ertek a proci kupak,hogy az elso ketto kozul valameik az alaplap.Sosem jottem ra,mai napig nemtudom...Csinald azt hogy megnyitod a hw monitort idle be raengeded a primeot es nezed h meik ugrik meg nagyon felfele,az lesz a proci.
@deadmeat: csak viccelek emberke ne vedd komolyan Minimum egy UD3,ha par ezer forintot radob,akkor egy rakas sz0p@stol megmenekul a kollega.
@t1:szerintem jo a hexa,bar en egyagasat vennek,de ez szemelyes mania.
-
MrM94
addikt
válasz
Fehercsoki #34493 üzenetére
1.A helyzet a kovetkezo,idle hofokokat ne nezd,startbol elvannak b@szva.
2.Megnezed hogy mennyi a maximalis hofoka a procidnak,az a maghore vonatkozik,beallitod ugy a ventid h prime alatt legyen alatta par fokkal.Igazi hasznalatban sosem fog olyan ertekeket produkalni mint prime alatt.
Amugy szerintem tok oke a homerseklet,lehet az alaplap kicsit meleg de giganal a tmpin3 a kupakho..legalabbis nalam ugyvolt,valamikor regen.leszeded a coretempet az a biztos.@Deadmeat:Igen,inteles vagyok,viszont meg mindig jobban vagom az AMD-s dolgokat mint par nagykepu innen a topicbol,de azert nem utalsz ugye?
Persze,most en ajanlottam azt amire kijelentem batran,hogy volt a kezem kozott,megbizhato,fasza lap megeszik mindent.Nem szoktam ajanlgatni minden marhasagot amiben nemvagyok tutibiztosSajnos megint offolnom kell,de mar nem olyan a szinvonal mint regen hogy mindenki szaktudasa szerint ajanlgat..
-
MrM94
addikt
válasz
Fehercsoki #34486 üzenetére
Az alaplapot ugyis ledobja a vedelem,ha tulmelegszik ezert van a throtthling jelenseg par embernel.
Meg amugyis 6300at gyari hutovel?4170 az kb megallt olyan 60 fok korul
-
=HG=
addikt
válasz
Fehercsoki #32669 üzenetére
Az, hogy felejtsd el ! Itt kérdezősködj alaplappal kapcsolatban, de először a lap tetején lévő összefoglalót olvasd el !
-
Tomko78
őstag
válasz
Fehercsoki #32643 üzenetére
elvileg jobban szereti a Fx a Win 8 - at
-
bozont
veterán
válasz
Fehercsoki #32616 üzenetére
Ahhoz igen, de egy Fx8300-hoz már kell a komolyabb lap.
-
pipo112
őstag
válasz
Fehercsoki #32594 üzenetére
fx 6300 vagy 6350 a szabadság érzése meg fizethetetlen és egy i3-ast simán ütnek
Ha olcsóbb lapot akarsz és valamennyi tunningot akkor én inkább ezt
http://www.pcx.hu/termek/asus-m5a97-r2-0-alaplap-110758
javasolnám nem drága és jó kis alaplap 6300-hoz szerintem tökéletes -
speedmetal
tag
válasz
Fehercsoki #32612 üzenetére
Ha jól értem, akkor van egy 30 ezer Forintos processzorod, ami alá 15 ezer Forintért szeretnél alaplapot vásárolni, bevállalva ezzel a kés élén táncolás tipikus esetét, ráadásul úgy, hogy később majd, esetleg egy 40 ezer Forintos processzort is bevállalnál?
Nagyon elferdített példával élve: ingoványos talajra építenél házat, csak mert olcsóbb? -
Gyurma23
aktív tag
válasz
Fehercsoki #32605 üzenetére
Minimum egy 970-es lap legyen sztem ennyiért kapsz ilyet itt ph-n tuti....
-
bozont
veterán
válasz
Fehercsoki #32605 üzenetére
Én inkább ezt ajánlanám picit többért: [link]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Hogy a faxba kerdezhetsz ilyesmit egy FX-topicban ? Ha visszaolvasnal tudnak milyen jo velemenyek hangoztak el a gyiiiharomrol !
-
Garsza
veterán
válasz
FX-6300.
Ha még most nem is tuningolnád később mikor már úgyérzed kevés a kraft, tudsz rajta húznni. Mert van benne tartalék. De csak akkor használd gyári hűtővel ha nem zavar a zaj, még alap órajelen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged