-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybear
tag
válasz
Longhandd #42566 üzenetére
Nézd meg az időzítéseket is CPU-Z-vel a magasabb órajelhez, nekem is itt tanácsolták, mert "a BIOS néha benézi". Amiket ott találsz a magasabb frekihez, azt tanácsos beirkálni nekik, az a normál érték,. Nekem kb. 20%-al alacsonyabbra vette az időzítéseket "Auto" állásban, mint amilyenre kellett volna.
Átírtam, most hozza a papírformát.
Neked lehet, hogy fordítva van, és ezen a fesz emelés vajmi keveset segíthet.Ilyenek ezek a fiúk. Mire beírtam már ketten is megelőztek.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Longhandd #42544 üzenetére
Kicsi lepesekben ved vissza.....teszteld kozben...ami stabil marad az a jo. Peldaul kezd: 1.2, 1.19, 1.18, ...aztan ami IBT-ben stabil adjal neki meg + 0.005 hogy 100 % stabil maradjon mindenhol.
Nagyon processzorfuggo hogy milyen feszt ker 3.5-on. Mindenfelekepen 1.2 alatt siman kell menjen.
Sok sikert !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest