- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beast007
aktív tag
Nem próbáltam nincs itthon meg ismerősök körében se másik ami jó lenne.
Nagyon bízom benne hogy bios frissítés után normalizálódik a helyzet; mert ha nem és kiderül hogy hibás a lap akkor ennyi volt. Így is gondolkodom rajta hogy becseréltetem másikra ha bele mennek és rá fizetek. -
Whysperer
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
Igy van, kiadtam 60 fontot (22.00 HUF) semmiert, vagyis egy rakas gondert. Hatha @laca000 kolleganak igaza van es meg nem ertek elegge hozza.
simlisgumis: nem hiszem hogy a ramok vacakolnanak, ezek a ramok mentek mar tobb alaplapban (m5a97-pro, maximus IV gene, asrock z77 ext6, sabertooth z77) soha semmi gondom nem volt veluk. Beraktam es mindig tokeletesen fel voltak ismerve.
-
MiklosSaS
nagyúr
Kivancsi vagyok hogy a satant kihajCSa az FX a gepembol ? Ideje volna mar egy olyan alaplapot kifognom amivel nem lesz baj. (a gene IV megolt egy 2600K-t, az asrock z77 extreme6 hulyeul kezelte az OC-t, ventiket es szarakodott a halokartya, a sabertooth Z77 pedig kikapcsolos fajta volt, amikor legjobban kelett volna dolgozni akkor allt le nem is beszelve a hang-kartyarol.) Lassan kezdk paranoias lenni. Itt ez a kis olcso mediaPC (sempron 145@ahtlon II x2 2.1 ghz@0.85 V + asrock N68-GS3-UCC alaplap + 4 giga ddr + hd 5450) evek ota gyotrom passzivan, a processzor mar latott 4.1 ghz-et 1.625 V-al, megyen megallas nelkul 24-bol 24-et, abszolut semmi baja !!!
-
ViZion
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
Ja, azok a regi szep idok.... mennyire ideges voltam a processzor miat. Most mar tudom hogy a lehetetlent kertem tole. Mind1.
Tudom hogy egy arra valo alaplap meg egy komoly processzor (2011) benne van 650-700 fontban (kb 240.000 HUF), ami egyaltalan nem keves. Nem tudom ha megerne vagy nem. De az biztos hogy kemeny penz ki kellene adni erte. Szo volt egy 3770K-rol is, de kb 4.6-4.7 ghz-en eleri a maximalis limitet amit meg huteni lehet nitrogen nelkul, a sandy-mat 5.1 ghz-en meg lehet huteni. Tehat nem aktualis az ivy, csak ha leveszem a kupakot majd ujrapasztazom. Tehat a plussz 10 % nem aktualis. Na meg nagyon jo peldany a 2600K amit kifogtam, most peldaul a game-profil az 4.5 ghz 1.272 V-al. Daily use pedig 4.1 ghz 1.20 V-al ami szerintem jo fajta.Opteronok sem olcsok, es nem tudom ha nem lepem majd tul a 2011-es platformot.
@stratova: meg nem sikerult teszteljem opteron-al, elegge felos a gyerek hogy bevalalja. Ha nem lesz mas megoldas, marad a sansy es kesz. Pedig jo volna egy ROG+8350
-
stratova
veterán
Ne sértegesd, nem tökfej hanem gyík
Wow azt eddig is tudtam, hogy függő vagyok, de mikor lettem PH! addikt?
(#20809) miklosss2012: Akkor így alakult sajnos?), de meg kell hagyni az a 4.8 nagyon szép volt a 2600K-tól, remélem 4.7-en sikerül stabilizálni te spec./prof. környezetedre is.
-
MiklosSaS
nagyúr
Megfogadtam hogy sohasem veszek also/kozep kategorias lapokat. Es igen, szeretnem ugy 4.8-5 ghz -en nyuzni amikor dolgozok. Annak idejen volt asus maximus IV Gene alaplapom egy 2500K-val, az volt az egyik legjobb alaplapom, meg a sabertooth-nal is jobb volt. Es kihasznalnam azt hogy az AMD oldalan sokkal olcsobb a ROG lap mint intelnel (180 font VS 260 font ).
Amenyiert eladnam a 3 honapos sabertooth-ot es a feleves 2600K-at, picivel kellene megtoldani es meglenne a ROG lap es a 8350. Alapbol 8320 gondoltam, de lehet a 8350 valogatott szeria es jobb az esely az 5 ghz-re 4-rol mint 3.5-rol. Vagy tevedek ? Esetleg van valaki aki 4.6 ghz-en felul jaratja stabilan a 8320-at ? -
Giii
senior tag
-
Yeffy
veterán
jaja
Exelsior: egyrészt 8xxx-ekhez alapon is 6+2, de még inkább 8+2-es vagy nagyobb VRM-ű deszkák valók, és a tiéd, vagy az enyém nem az. amíg nem cseréled, alapon is throttlingolni fog, főleg, hogy ez Bull, nem Vishera. Bár azzal is csinálná. ráadásul, ha húzva van, jó hogy levagdosta magát, gépgyilkos játék, nem bírja a lapod...
másrészt, ez csöppet OFF, de azt a tápot sürgősen cseréld le valami értelmesre, mert egy rakás ***... -
direwolf
őstag
Úgy van, én is erről írtam. Arra leszek kíváncsi, hogy mit tud majd a PS4, mert az lesz az igazi villantása a heterogén amd platformnak. Én nagyon szurkolok, hogy sikerüljön valami igazán nagyot dobbantani, és minél több fejlesztői agyat átállítani az "új" architektúrára, mert ezen a mostanin már nem sokat lehet optimalizálni.
-
gyiku
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Nezegettem en is annak idejen az ilyesmit. De a gepen jatszok is, meg minden. KB 60 % munka, nem nagyon ertek az ilyen szerverlapokhoz. De a 16-32 FX-alapu Opteron nagyon jol hangzik. A program amiben dolgozok rendesen kihasznalja mind a 8
magotszallat (4+HT), es minnel magasabb az orajel annal hamarabb vegzi a dolgat. -
Madmax81
aktív tag
Ha megnézed a képet a hivatalos oldalukon akkor láthatod hogy ez az új lap már a rev 3 kiadás a név náluk nem szokott változni
990FXA-GD65V2
-
Gerisz
addikt
Ivy-t akartam venni, mert van itthon lapom hozzá a szekrényben, de nem bírom magam rávenni
Remélem jól bírja majd a nyúzást. Igazából az is érdekel, hogy lesz-e nekem valami előrelépés a 955 után.
TSanya: Én is gondolkoztam, hogy 8320-at vegyek, de az 50 fémdobozos és az megér annyit nekem. Úgyis megmarad emléknek ha nem lesz több ilyen procija az AMD-nek csak APU.
-
Whysperer
addikt
-
miresz
veterán
A GD65-ös MSI amit linkeltem az nagyon jó. Ebben az árkategóriában ezek az indulók vannak még:
Én személy szerint az ASRock 990FXextreme3-at nem ajánlom. Nekem is volt anno,de lecseréltem egy 870Extreme3 R 2.0-ra.
Utóbbiban jobban ment az FX.
-
miresz
veterán
Egy MSI 990FXA-GD65 megfordult a kezeim között,még régebben.Egy FX 6100 került bele.Nagyon jó kis lap,az UEFI ami rajt van az meg szerintem a legjobb amit eddig láttam. Aztán a másik véglet pedig az imént említett MSI 760GM-P21 (FX) volt,azt inkább nem minősíteném.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azért ha figyeled, mindig úgy egyensúlyozok, hogy mielőtt elszabadulnak az indulatok, egy trükkös svédcsavarral penderítek egy látszólag szakmai hozzászólást, hogy úgy tűnjön, konstruktív tag vagyok.
(#18799) Kaszika
Legalább egy M5A97 EVO R2.0, és úgy már nem is olyan rossz a helyzet.Javaslom, egyik alkatrész vásárlásakor se a szín alapján dönts.
(#18798) lee56
Figyeled? -
Kaszika
tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Motoros topic
- Autós topik
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged