- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Kaszika #35254 üzenetére
Tudni tudnék, mivel elég sok gépet raktam össze mostanában, viszont én nem az olcsóságra törekszem. Általánosságban az ár/érték vagy a minőség dönt. Ha ilyen hosszú távra tervezel, akkor megéri a 8 mag.
Illetve sokat tudsz fogni az áron, ha körbenézel majd itt a Hardveraprón, miután össze állt a konfig. Most el kell mennem, kicsit később segítek, de itt sokan tudnak ajánlani bevált deszkákat.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Kaszika #35251 üzenetére
Ahhoz a VGA-hoz elég a 6300, ha nem tervezel új VGA-t a közel jövőben, akkor nincs értelme az erősebb CPU-nak. Illetve ha szükséges (de nem lesz) akkor fel lehet rántani 4 - 4,4 Ghz környékére a megfelelő deszkában.
sulu1701
Más memória vezérlő van benne, ami érzékenyebb a deszkára és ramokra.
Először is nézd meg mekkora feszen mennek a ramok, utána hogy milyen időzítésekkel.A biosod meg elég régi, de ha nem csináltak benne semmi mást, csak a meghajtók AHCI módjával szarakodtak akkor hagyjad.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Kaszika #18799 üzenetére
Tuninghoz meg nem a hűtő ára számít, de azért 1300 Ft-ért nem igazán kapni megfelelőt. Egyébként pedig vegyél 8320-at, ugyanaz, mint a 8350, csak alacsonyabb az órajele gyárilag.
(#18821) Asbee
A 6+2 vs. 4+2 tápellátás miatt ajánlottam az EVO-t, de ha ilyen empirikus tapasztalat van, akkor mehet abban is elvileg. Bár azért egy csúcsproci alá nem raknék 4+2-es lapot. Ez pont olyan, mint ahogyan az én lapomba (4+1) sem ajánlanak 83xx-et, holott a BIOS kapott frissítést rájuk.Csak valaki már előbb beleugatott abba, amit írni akartam.
(#18820) stratova
"Hé, te szép nő! Nem igazán kedveljük... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
miresz
veterán
válasz
Kaszika #18287 üzenetére
AMD FX-8350: Vishera, a lánctalpas cölöpverő Itt a PH-s teszt olvasd el,és ha van még kérdésed utána szeretettel várunk.
(A 8120-at felejtsd,el a 8320 az alternatíva. Nem melegszik úgy,és erősebb mint a 8120.)
-
Motaba78
addikt
válasz
Kaszika #18285 üzenetére
szia
így hirtelen én egy i5-3570k-t mondok 55-60e Ft
kb.13e 2*4GB ram
kb. 25-30e alaplapés egy szűkös hűtő is beleférhet, ha nem tuningolsz eszementen, de alapon a gyári is biztosan megfelelő.
"AMD Bulldozer x8 FX-8120-ről hogy gyorsabb-e mint az i5 3570k" az nem, de egy 8320-8350 igen többszálú felhasználásban melóra, de most hogy számít-e, hogy a játék 150fps vagy 110fps-el fut-e, ha nem akkor egy 8320-8350 is megfontolandó lehet.
[#18290] fx-8120at nem javaslok helyette 8320 vagy 8350, újabb gyorsabb, nem melegszik annyira.
-
miresz
veterán
válasz
Kaszika #18285 üzenetére
Milyen asztali gépet vegyek? itt érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged