Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz mester1102 #70216 üzenetére

    Ezzel annyi a probléma, hogy olyan mintha vennél egy sportkocsit, amit azzal az indokkal szeretnél később visszavinni hogy nem tudod fizetni bele a benyát annyit fogyaszt..
    ..vagy pl nem tudod kilónegyven fölött használni, mert azon utak melyek a környékedet behálózzák kétszer annyi zetort/traktort/lovaskocsit láttak eddig mint személyautót, kvázi a burkolat teljes hiánya és/vagy annak minősége.

    Ergo tudja a CPU-d amit kell, ahogy másé is, csak kevés rá a hűtő vagy adott esetben a lap, nem elég szellős a ház, stb, ugye egyénenként változó.
    Tehát nem az adott dolog nem működik a gyári speckóknak megfelelően, hanem a működéséhez szükséges feltételeket nem biztosítottad sem előre, sem pedig utólag, ehhez pedig a világon semmi köze nincsen az adott dolgot forgalmazónak, széttárja majd a karját és ennyi.

    Nyilván ez nem von le annak a jelentőségéből, hogy pl egy kikapcsolt Turbo mellett elért/kitesztelt/finomhangolt 5Ghz (9590es esetében) az esetek túlnyomó többségében kevésbé melegszik, kevesebbet fogyaszt és gyorsabb is, csak ugye a proper beállításokat megtalálni idő, még olyannak is aki ért hozzá és már javában túlvan a szárnypróbálgatási időszakon, erről is szótejtettem többek között abban a bizonyos privátban. ;)

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák