Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

Sziasztok!

Sajnos NEM boldog tulaja lettem egy 9590 "szörnynek" :(
    Kifogtam egy olyat,aminek az I7-hez hasonló betegsége van. A kupak nem fekszik fel rendesen a magokon. A hűtőm nem kicsi (2*8 hőcsöves) és igencsak nagy légkavarást csináltam rajta. Nem is melegek egyáltalán a csövek és a magnál se érzek igazán meleget. A korábbi 1100T procimat meghúzva passzívan is elvittem 30 fok melegben 45 fok alatt nyélgázon(intel burn testV2). Itt viszont alapon se tudom végig 65 fok alatt tartani. Próbáltam késpenge tesztet csinálni és teljesen egyenes a felülete. És annyira jól fekszik fel a hűtőre,hogy csak úgy jön le a hűtő,hogy kiszedi a procit a foglalatból. Egy sabertooth 990fx R2.0-ról van szó. Az előző tulaj még eddig se jutott el az gépében. De a hőmérséklet roblémára én jöttem rá az én gépemben..
    Játékra tudom használni,azzal nincs gond,mert ott nem full100% a terhelés. Egyik játék sem tud olyat cibálni egy procin,mint az intel burn testV2.

Másik dolog:
    Akinek 1100T processzora van. Ne.. ismétlem NE váltson erre :) Gyakorlatilag nem ér annyit.
    Még az órajelkülönbséget se adja vissza cpu score értékekben.(69000-ről 73400 lett...napuff) Nemhogy a gyártástechnológia különbséget.
    Akinek nem megy 1100T-vel az "élet",az váltson intelre. Év végén én is azt teszem. Ennyi volt az AMD.
    4700K bőven megteszi.

4évig azért mindent megpróbáltam.

Bocs a negatívumért,de ezt az AMD mostanra már csinálhatott volna valamit.

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák