Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Sajnos NEM boldog tulaja lettem egy 9590 "szörnynek"

Kifogtam egy olyat,aminek az I7-hez hasonló betegsége van. A kupak nem fekszik fel rendesen a magokon. A hűtőm nem kicsi (2*8 hőcsöves) és igencsak nagy légkavarást csináltam rajta. Nem is melegek egyáltalán a csövek és a magnál se érzek igazán meleget. A korábbi 1100T procimat meghúzva passzívan is elvittem 30 fok melegben 45 fok alatt nyélgázon(intel burn testV2). Itt viszont alapon se tudom végig 65 fok alatt tartani. Próbáltam késpenge tesztet csinálni és teljesen egyenes a felülete. És annyira jól fekszik fel a hűtőre,hogy csak úgy jön le a hűtő,hogy kiszedi a procit a foglalatból. Egy sabertooth 990fx R2.0-ról van szó. Az előző tulaj még eddig se jutott el az gépében. De a hőmérséklet roblémára én jöttem rá az én gépemben..
Játékra tudom használni,azzal nincs gond,mert ott nem full100% a terhelés. Egyik játék sem tud olyat cibálni egy procin,mint az intel burn testV2.Másik dolog:
Akinek 1100T processzora van. Ne.. ismétlem NE váltson erre
Gyakorlatilag nem ér annyit.
Még az órajelkülönbséget se adja vissza cpu score értékekben.(69000-ről 73400 lett...napuff) Nemhogy a gyártástechnológia különbséget.
Akinek nem megy 1100T-vel az "élet",az váltson intelre. Év végén én is azt teszem. Ennyi volt az AMD.
4700K bőven megteszi.4évig azért mindent megpróbáltam.
Bocs a negatívumért,de ezt az AMD mostanra már csinálhatott volna valamit.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gyakorlatilag nem ér annyit.