Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz gtamate2 #65175 üzenetére

    hát szegénykém nem a kérdésre válaszoltál. Ennyire magadra vetted, hogy megkerestél? :R
    Írtam melyik játékról van szó, írtam mi a probléma. Külföldi linkeket elfogadsz, mint helytálló, releváns adatot, amit a fórumtársunk linkelt, videózott (azokról is, amiket linkeltél), etc. azt meg nem. Kettős mérce, magyar dolog, lassan megszokom én is.
    Linkekre nem reagálok -lehetne belekötni, mert van érdekes benne, már amit hirtelen láttam. Idióta beállításokkal semmi HW nem tudja kihajtani ezeket, vagy szerinted normális az, h 70k proci (intel) + 100k VGA ilyen konzolos FPS-el hasít? :U

    Leírtam azt is, h nekem nem az FPS a lényeg, nem érdekel, h 70 vagy 130%-ban hajtja ki. Csak a távoli objektumok érdekelnek, erre itt semmi nem jött (MWO fórumon volt segítség legalább).
    Remélem azért nincs harag, van egyéb kérdés?

    #65179 gtamate2: bakker, akkor lassan írom: egy bizonyos hibára kerestem a megoldást, első sorban kevés vRAM-ra gondoltam, h az az oka. 280X is röhögve hozza a 60 FPS-t, nem az volt a kérdésem. NEM, procihoz sincs köze, 4,5 GHz-n is ua, 6300-al is ez volt. 4,9 GHz FX-el is ua, szal. nem proci függő.

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák