- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz KIRA\/NOVA #45977 üzenetére
No úgy néz ki megszűnt az említett random crash. moduláris tápom van így fogtam magam bekötöttem a második pár PCI-E tápkábeleket és azt kötöttem a vga-ra meg biztos ami tuti kicseréltem a HDMI kábelt is. Azóta nem esett szét a gép. Hétvégén kimérem a másik kábeleket hogy ott volt e a hiba de valószínű.
Helyette jött új xD drága asrock meg a "csudálatos" Etron usb3...
Frissítettem vga drivert erre az AMD USB driver összeveszett az Etron USB3 driverrel és addig kékhalálozott amíg le nem tiltottam az USB3 portokat... most megint variálhatok majd, hogy vajon melyik driver melyikkel fér össze... mert asrock hivatalos oldalról letölthető usb 3 driver alapból használhatatlan kékhalál. 14.4-es Catalyst megfér az Etron oldaláról letölthető 1.0.0.118-es USB3 driverrel de az új 14.6 Catalyst nem fér össze jelenleg semmivel..ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest