- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
decibel
aktív tag
Ja unified, de egyenlőre úgy tűnik, hogy az r600 shader ereje parlagon hever. A gs-el nőhetne a shader kihasználtság( elvileg a geometria változtatása feleslegessé teheti a map alapú shadelést, bár ez csak az én elméletem, még nem olvastam róla sehol, lehet nem megvalósítható
)
-
decibel
aktív tag
Az a gond, hogy az r580 és g71 analógiájára építesz, ami nem biztos, hogy megállja a helyét. Sztem az r600 csak gs használatánál lenne jelnetősen gyorsabb, ha mellőznék a mapeket. Ez több ponton is problémás, egyrészt még évekig nem láthatunk ilyen motort, mivel van egy hatalmas dx9 install base. A másik pedig, hogy ha még igaz is lenne, hogy gs használatánál elvérzik a g80 még mindig ott van a nagy számú tulaj, akiket nem hagyhatnak figyelmen kívül. Bár 2-3 év múlva, mire megjelennek az első igazi dx10-es játékok a g80 és az r600 már antikvitásnak fog számítani. Amúgy shader teljesítményben sem látom annyival előbbre az r600-at, valszínúleg ha valami játszhatatlan a gtx-en, akkor az játszhatatlan az r600-on is. A gts-hez viszonyítva már más a leányzó fekvése, véleményem szerint az ár/teljesítmény mutatóval domborít nagyot az Ati.
-
-
ftc
nagyúr
nézd meg a felbontásokat....és mellette a 8xAA és 4xAA néha akkora csökkenés néha meg szinte semmi....1600x1200-ban miért nem teszteltek?milyen a minősge Ati AF-nek? lényegében semmire nem adtak választ....
ezeket a karikat 1600x1200 full AA,AF és mit én tudjam miben kéne tesztelni... -
-
dezz
nagyúr
''Az R600-ban a TMU és a ROP egységek számában került homokszem a gépezetbe.''
Szerinted az ATI nem tud videochipet tervezni? Vagy elvitték a tranzisztorokat a shader egységek, a többire már nem maradt? Aztán azt mondták, jó lesz az így?
''A jelenlegi modern játékok főleg TMU limitesek.''
Valóban? Akkor mégis hogy lehet, hogy pl. az X1900XT a 16 TMU-jával legtöbbször gyorsabb, mint a 7900GTX a 24 TMU-jával...? (Miközben az egyéb főbb paraméterekben megegyeznek.)
Talán nem kellene egy olyan oldalnak mindent elhinni, akik olyan pancserek, hogy még azt sem tudják, hogy a TMU a Texture Mapping Unit rövidítése, nem pedig a Texture Memory Unité...
Olvasd csak lassabban: FUDzilla.
Exakt: nincs ebben semmi belemagyarázás, a tesztekben világosan ki fog jönni...
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
Pontossan, és ezért érzem egy kicsit belamagyarázosnak a dolgot... ez a taktika nem vállhat be, mar csak az átlag nep ezzel kapcsolatos tudasa vegett sem....
Amire meg dx10 elterjed szeleskorben adigg boven kijon az generecios csucs-vga
Ha GTX-et hozza, es openGL-en kivul esetleg ráver néhény helyen, ugyerzem mar elegedettnek kell lenni, az esetleges driver optimalizaciok meg hozhatnak a konyhara..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest