Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
adalbert1
üzenetére
Nem kell bajlódni szerintem sokat a csomagolással. Ha te igazoltan feladtad és út közben tűnne el az nem a te sarad. Ragasztóval ragaszd le a nyitható oldalait a doboznak. Kaptam én Amazontól vízforralót saját dobozában. Persze ment is vissza rögtön, mert horpadt volt.
Amit kinyomtattál abból az utolsó két oldal az érdekes. Utolsó oldali vonalkód menjen a dobozba, előtte oldalon található Amazonos címzés meg a dobozra. Absender részhez kézzel írd oda a saját adataidat. Feladóvevény értelem szerűen kitöltendő.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
az amazon.de-nek küldenék vissza egy Sennheiser HD 598 Cs fejhallgatót. A csere példányt már feladták, csak kérték, hogy az eredetit küldjem vissza.
Le is töltöttem az invoice-t, az addig tiszta sor a korábbi hozzászólásokból, hogy az egyik példányt ragasszam a dobozra, a másikat pedig rakjam bele a dobozba (mert a magyar posta mint carrier nem igazán tudja értelmezni), viszont van egy return mailing label is, akkor azt is ragasszam fel a dobozra (ráadásul itt van absender rész is, amit gondolom nekem kellene ismét csak kitölteni a saját adataimmal, így nem fogja elkeverni a magyar posta? - vagy ők úgyis csak azt nézik, amit az ajánlott levél mellé kitöltök?), illetve return authorization label, ami szintén megy a csomagba.Ami még felmerült bennem, hogy mibe csomagoljam? A régi amazonos doboz már nyilván nincs meg, a fejhallgatónak a saját doboza egy kemény karton doboz, szóval jó lenne, viszont nyilván magában így nem adnám fel, mert növeli az eltűnés veszélyét - az ötletem, hogy egy másik dobozba beleteszem, esetleg valamilyen natúr csomagolópapírba becsomagolom, és úgy adom fel, ti melyiket választanátok?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
N-vidi-A
üzenetére
Vedd fel a kapcsolatot velük és írd le a problémádat.
Lépj be amazon.de-re. Oldal alján jobbra:
Hilfe / Brauchen Sie weitere Hilfe? / Kontaktieren Sie unsItt ki kell választani azt a terméket/rendelést amivel kapcsolatban reklamálni szeretnél. Tegyél mellé pipát.
2. pontban válaszd ki az okát annak amiért írsz.
3. pontban kiválasztani hogy chaten vagy emailben (akár angolul) írnál nekik. -
Taci
addikt
Sziasztok!
Német Amazon, egy órát rendeltem egy ismerősnek, tegnapelőttre írták, de még mindig nincs itt.
Was expected by Tuesday, 11 September
We expected DP to deliver your package by now. This package didn't have a tracking ID.Meddig várjak még szerintetek? Illetve mit tudok tenni, ha nem kapnám ma vagy holnap legkésőbb?
Köszi! -
qqzs
őstag
Jo ez az uj expdited delivery tegnap feladtak milanoba 20:30kor es kezben van ma 13:00 ugy hogy lipcsen keresztul jott.

-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Lenne egy német Amazonról vásárolt SSD-m, megvan a számlám PDF-ben róla, még garis és elromlott, van esetleg valami magyar nyelvű leírás szájbarágósan, vagy valaki privátban tudna segíteni a garanciális ügyintézés folyamatában?
Előre is köszönöm.
üdv

-
Predator2
addikt
Sajnos lejárt a szerkesztési időm.
Írtam arra az email címre ahol beszéltem a csávóval a termékről. A rendszer viszont visszadobta a levelem.
Hova írjak ilyen esetben?
THX
-
qqzs
őstag
Kemenyen suly alapu az uj rendszer. Konnyebb dolgok nem sokkal tobb mint a regi rendszerben
Ja es expedited neha olcsobb mint a sima erdemes ranezni -
-
Sziasztok.
Azt valaki meg tudná mondani, hogy erre a termékre hány év garancia van (én nem látom sehol)?
-
válasz
Executioner
üzenetére
Aha, meg is jött, érdekes egy dolog. Furcsa, köszi szépen

-
Üdv. Kollégák hogy jobb kártyával vásárolni, ha EUR-ban fizetem, vagy ha HUF-ban? Ha HUF-ot választok, akkor ugye az Amazon vált 349-en, ha EUR-ban akkor a bankom valszeg jobb áron?

-
ldave
félisten
-
szuszinho
őstag
Megszűnt a 29 euro feletti ingyenes szállítás?
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Amazonól még nem rendeltem, most is csak nézelődöm egyenlőre.
A kérdésem az lenne, hogy ha rendelek egy videókártyát,akkor annak a garanciális javítása, hogyan működik?Már ha egyáltalán szükség lenne rá,amit ugye nem tud az ember előre.Köszi szépen -
gombii
tag
Sziasztok,
UK Amazonról rendeltem egy terméket, amennyiben nem szeretném átvenni (már feladták UPS-el) visszakapom a postaköltséget is vagy csak a termék árát? :/
Köszi!
-
samyka11
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Regisztrálok az amazon.de oldalra, de a kártya rögzítésénél a lejárati dátumnál rublika van. Az elsőt nem tudom módosítani és ha a következő kettőbe beírom a kártya lejárati dátumát, akkor hibaüzenetet kapok, hogy rossz a dátum.
A kosaramban vannak a vásárlandó cuccok és nem sikerül a regisztráció.
Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak?
Köszi, szép estét! -
qqzs
őstag
Egyebkent sulytol fugg , azota tobb mindent rendeltem. Expdited szallitas egy nap alatt itt van persze azon a napon amikorra igerik
-
sziasztok !
Csak nálam drágult meg a szállítás az Amazon.de oldalról ? Egy időben a sima szállítás ingyen volt és 8€ volt a gyorsított. Aztán 1 éve kb. 4€ lett a sima szállítás és 8€ maradt a gyorsított. De a mai napon rendelni szerettem volna és 12€ a sima szállítás és 13€ gyorsított (1 hónapja rendeltem utoljára akkor még a régi árak voltak). Több terméknél is próbáltam és mindenhol ennyit kérnek a szálltásért, történt valami áremelés megint ? Másnál is így van ?
-
rafanadal
csendes tag
Tegnap délben leadtam egy rendelést, amit töröltem pár órával később. Az összeg zárolásra került a számlámon. Kb. mikorra kerül feloldásra? A termék természetesen nem lett feladva. Ha mégis lerendelném még a mai nap folyamán, akkor ismét levonná a termék árát?
-
-Solt-
veterán
Urak,
Ha rendelek valamit de nem felel meg, nem tetszik, bármi egyéb, akkor a 30 napon belül ha visszaküldöm annak a költsége engem terhel?
-
m0ski
aktív tag
Én is cégesként néztem, de összehasonlítva a korábbi rendelésekkel, valóban a VAT-al növelt ár szerepel. Ha ez a lehetőség is eltűnik + a szállítási költség emelés, akkor eljutunk oda, hogy nem lesz érdemes Amazonról rendelni.
A legutóbbi rendelésemmel konkrétan így jártam, hogy azon túl, hogy meg se érkezett, itthon olcsóbban megtaláltam utólag, mint amennyiért Németországból kaptam volna.

-
qqzs
őstag
Vege a vat nelkuli vilagnak azt hiszem. Vegigviszi a vasarlast mint mar tobb eve mindig vat nelkul checkoutnal sem ir semmi vatot a reszletezesben sem, viszont most meglepodve tapasztaltam hogy sokkal nagyobb összeget vont le, ami a vat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tomszli11
üzenetére
Az az ajándék opció nem vám kijátszására való. Cégtől érkező küldemény nem ajándéknak számít!
Ajándék csak akkor lenne értelmezhető, ha egy ismerős küldené a csomagot szépen becsomagolva, üdvözlő kártyával. Azért a vámosok se most másztak le a falvédőről.Plz zárjuk is le ezt a vonalat, mert úgy látom adófizetés kijátszása a téma, ami nem engedélyezett a fórum területén!
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Amazonról ha rendelek olyan 80-90 ezer forint értékben, akkor a szállításnál hogy alakul a vám? Meg lehet valahogy oldani hogy vámmentesen jöjjön termék az Amazon.com-ról?
Köszi előre is! -
Constantin
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Sikerült lemondani a prime-ot. Csak azért volt vele ennyi szenvedés, mert egyik bejelentkezésemnél sem mutatta, hogy lenne rá előfizetésem. Gondolom, hogy én néztem félre mindig valmit

-
donjohnson
addikt
válasz
Constantin
üzenetére
na és végül hogy sikerült?

-
Constantin
tag
Sikerült megoldanom. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Ne haragudjatok, hogy itt szerencsétlenkedtem. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Constantin
üzenetére
Nem feltétlen. De miért nem veszed fel Amazonnal a kapcsolatot és törlik az előfizetést.
Ha mondjuk eltávolítod a kártyát és tartozásod van, akkor lehet soha többet nem regisztrálhatsz. -
Constantin
tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha eltávolítom a kártyát a fiókból, akkor gondolom automatikusan megszűnik a prime. Lehet ez lesz.
-
Minden amazon régióban külön van a prime.
.de, .uk, .us... mindegyikre nézz rá szerintem.
Ám erről kellene kapnod mailt is, amiben aszem linkelve is van a fiók amihez tartozik. -
Constantin
tag
válasz
Constantin
üzenetére
Közben már megtaláltam, hogy ehhez az Amazon account-hoz van hozzárendelve a bankkártyám, de azt még mindig nem sikerült megtalálnom, hogy miért vonogat havonta.

-
Constantin
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Szia! Elvileg azt írja, hogy nem vagyok Prime tag.
Most megnéztem, és a bank account-omban is azt írja, hogy azért vonta le mert prime tag vagyok, viszont az Amazon fiókomban meg nem látok semmit, még az előző rendeléseket sem. Szóval valamit összekavartam.
-
donjohnson
addikt
válasz
Constantin
üzenetére
biztos rányomtál véletlenül az amazon prime előfizetésre.
volt már téma itt a topikban, hogy hogy kell lemondani. keress vissza a prime kulcsszóra. -
Constantin
tag
Sziasztok!
Még Májusban rendeltem Amazonról néhány dolgot, és azóta 8 Fontot levont a számlámról minden hónapban. Ez miért van? Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, nem igazán vagyok otthon ebben a témában. -
S e t h
nagyúr
Nem vagyok gyakorlott vásárló, sőt, mondhatni kezdő, ezért leírom hátha más is belefut hasonlóba és ezáltal elkerüli.
Egy ideje nézegettem egy terméket pro és kontra érvek, kissé ellentmondóak voltak a vásárlók tapasztalatai, ezért írtam a gyártónak, aki válaszolt is és elmondta, hogy az általam támasztott kritériumoknak melyik termékük felel meg a legjobban.
Az általuk bemásolt linkre lépve a terméknél találtam magam, meg is felelt, megvásároltam. Akkor tűnt fel, hogy milyen hosszú a szállítási idő, el is csodálkoztam, aztán rájöttem, hogy az amazon international oldaláról rendeltem.
Kíváncsiságból átléptem az angol felületre, ugyanaz a termék, ugyanaz a gyártó, és bamm, kedvezménnyel együtt 33%-kal olcsóbban vásárolhattam meg ezt a dolgot. Villámgyorsan töröltem a másik rendelést és megvettem az angol oldalról, nem csupán olcsóbban, de jóval gyorsabban is meg fog érkezni. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
maestro87
őstag
Hali!
Új vásárlóknak Amazonon van valami nagyobb kedvezmény kupon?
Egy 4 személyes Brikka kávéfőzőt szeretnék az itthoni árak alatt rendelni, de jelen pillanatban kupon nélkül nem éri meg kintről rendelni.
-
Skinny26
aktív tag
Értem köszi szépen!
Akkor EUR utalvánnyal csak a .de végződésű oldalon tudok vásárolni? -
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben az Amazon-ról rendelés témában, így felvetődött bennem pár kérdés:
1. Ti melyik domain végződésű oldalról rendelitek haza (magyarországra) a termékeket?
2. Ha van egy gift cardom, tegyük fel 10 dolcsis, azt betudom váltani pl. egy 20 dolcsis termékbe?
3. Általában mennyi idő mire hozzátok ér a termék?Köszönöm szépen a válaszaitokat és segítségeteket!
Üdv,
Skinny26 -
törölt tag
Üdv.
Van egy műszaki cikk, ami érdekel. Úgy veszem ki az amazon oldaláról, hogy van egy darab új belőle. Ez most egy magánszemély által van meghirdetve, vagy valami boltból szerzik be ténylegesen az újat?
Esetleg rég kifutott, csak még benne maradt? Segítséget előre is köszönöm. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. nem kell idegeskedni, hogy annyit kernek a postaert amennyibe kerul, gondolom mással kuldik, hogy ne tunjon el.