- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
S e t h #6545 üzenetére
Nincs benne szerintem lehúzás. Prime minden országban mást ad, ez nem csak arról szól, hogy olcsóbb posta vagy egyes termékeket így tudsz megvenni. Kb olyan, mint egy Netflix webshoppal.
optikus: Where is my stuff-ot kell választani vagy oldal alján található linkek segítségével Amazonnak írni. [link]
-
S e t h
nagyúr
válasz
S e t h #6470 üzenetére
Most egy kicsit meg vagyok zavarodva. Többet fizettem az express szállításért, azért hogy holnapra ideérjen a cucc, aztán este jött egy tájékoztatás, hogy ma estére érkezik, most meg az fogad, hogy várhatóan jún21-júl3 között érkezik meg és elnézést kérnek, sajnálkoznak a késés miatt.
Könyörgöm, ha nem express szállítást kérek és ugye nem is fizetek érte, még a standard is hamarabb jött volna meg mint a most megadott határidő!
Lehet(érdemes?) ezért reklamálni? Így pont az express szállításnak nincs értelme, amit kifizet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest