Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
az amazon.de-nek küldenék vissza egy Sennheiser HD 598 Cs fejhallgatót. A csere példányt már feladták, csak kérték, hogy az eredetit küldjem vissza.
Le is töltöttem az invoice-t, az addig tiszta sor a korábbi hozzászólásokból, hogy az egyik példányt ragasszam a dobozra, a másikat pedig rakjam bele a dobozba (mert a magyar posta mint carrier nem igazán tudja értelmezni), viszont van egy return mailing label is, akkor azt is ragasszam fel a dobozra (ráadásul itt van absender rész is, amit gondolom nekem kellene ismét csak kitölteni a saját adataimmal, így nem fogja elkeverni a magyar posta? - vagy ők úgyis csak azt nézik, amit az ajánlott levél mellé kitöltök?), illetve return authorization label, ami szintén megy a csomagba.Ami még felmerült bennem, hogy mibe csomagoljam? A régi amazonos doboz már nyilván nincs meg, a fejhallgatónak a saját doboza egy kemény karton doboz, szóval jó lenne, viszont nyilván magában így nem adnám fel, mert növeli az eltűnés veszélyét - az ötletem, hogy egy másik dobozba beleteszem, esetleg valamilyen natúr csomagolópapírba becsomagolom, és úgy adom fel, ti melyiket választanátok?
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Akkor szerencsésnek érzem magam, mert nekem eddig egyetlen amazon.de-s rendelésem sem tűnt el (le is kopogom gyorsan
), igaz, a legdrágább, amit rendeltem tőlük, az egy 160 euros xbox one s volt a legutóbbi black friday alkalmával - illetve mindig a munkahelyem címére rendelek, nem tudom, hogy ez számít-e valamit lopás szempontjából. Drágább dolgoknál én úgy vettem észre, hogy amúgy is csak az akciós cuccok érik meg, a normál áraik általában hasonlóak, mint az itthoniak.
Ezzel a 4 eurós szállítási költséggel pont az olcsóbb rendeléseimnek tesznek keresztbe, egy 40 euro körüli rendelésnek ugye 10%-a a 4 eurós szállítási költség, egy 200 euros rendelésnél annyira már nem számít - eddig pl. volt, hogy az éves mach3 penge és oral-b pótfej készletet is tőlük rendeltem (habár lehet, hogy így is jobban megéri, mint az itthoni boltokban), vagy mondjuk a gyereknek angol nyelvű mesekönyveket - habár a mesekönyvnek is utána kell majd néznem, mert lehet, hogy több darab esetén így is jobban megéri majd, mint mondjuk a bookdepository-tól rendelni. -
adalbert1
veterán
Sziasztok, amazon-nal valakinek volt már garanciális ügyintézése? Ha esetleg veszek egy WD külső HDD-t, akkor azt csak rajtuk keresztül lehet gariztatni, vagy esetleg itthon is? Viszonylag jó áron láttam most 4 TB-ost, csak kicsit tartok tőle, ha esetleg bad sectoros lesz vagy hasonló, akkor mi legyen vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), igaz, a legdrágább, amit rendeltem tőlük, az egy 160 euros xbox one s volt a legutóbbi black friday alkalmával - illetve mindig a munkahelyem címére rendelek, nem tudom, hogy ez számít-e valamit lopás szempontjából. Drágább dolgoknál én úgy vettem észre, hogy amúgy is csak az akciós cuccok érik meg, a normál áraik általában hasonlóak, mint az itthoniak.