Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombii
tag
Sziasztok,
UK Amazonról rendeltem egy terméket, amennyiben nem szeretném átvenni (már feladták UPS-el) visszakapom a postaköltséget is vagy csak a termék árát? :/
Köszi!
-
gombii
tag
Üdv.
Ma próbáltam rendelni német amazonról 44 euró értékben. Azonban nem ajánlja fel az ingyenes szállítást (amúgy érvényes lenne mindkét termékre az ingyenes szállítás). Azonban ahogy néztem az International Delivery Rates & Times oldalukon kikerült az ingyenes szállítási opció Magyarország területére.

Nálatok működik az ingyenes szállítás?
bocsi ldave nem válasz akart lenni -
gombii
tag
Sziasztok,
Ma rendeltem egy csomagot német amazon-ról, ingyen szállítás, (standard shipping).
Mik a januári tapasztalatok a szállítással kapcsolatban? Tartják a becsült határidőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 3423DWF QD-Oled! Csere 32,42!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest