Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
(#5114) qqzs Köszi a választ, vissza is adták.
Német Amazonról rendeltem kamera felszerelést November 19-én, és azt az opciót választottam hogy +10€-ért november 23-ra idehozzák. Nem érkezett meg, visszakaptam a szállítási díjat. Az szerepelt az oldalon hogy december 1-ig meg fog érkezni. De ami fura volt hogy még 29-én is azt mutatta a "track package" menü az Amazonon hogy átadva a futárnak. De a UPS hivatalos honlapján a nyomkövetésnél pedig azt írta hogy "várakozás hogy megkapják a csomagot".
Írtam az eladónak hogy ez miért van, értetlenkedve válaszolt stb. Aztán a második levelem után kaptam egy levelet az Amazontól 29-én este hogy "hát megnézték és valószínűleg elveszett" visszaadják a pénzt. Beletörődtem majd még mivel nem kaptam meg a refundot ránéztem a trackerre és november 30-án este 8-kor hirtelen elindult a csomag (érdekes hogy Angliából, közben Németországból rendeltem), és már ma reggel 6-kor itt volt az országban (tehát 10 óra alatt ideért, útközben járt Németországban és Csehországban is).
Kifürkészhetetlen mi történt, lehet ott felejtették aztán most rájöttek hogy "upsz!" vagy az eladó sunyizott

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest