Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
(#5114) qqzs Köszi a választ, vissza is adták.
Német Amazonról rendeltem kamera felszerelést November 19-én, és azt az opciót választottam hogy +10€-ért november 23-ra idehozzák. Nem érkezett meg, visszakaptam a szállítási díjat. Az szerepelt az oldalon hogy december 1-ig meg fog érkezni. De ami fura volt hogy még 29-én is azt mutatta a "track package" menü az Amazonon hogy átadva a futárnak. De a UPS hivatalos honlapján a nyomkövetésnél pedig azt írta hogy "várakozás hogy megkapják a csomagot".
Írtam az eladónak hogy ez miért van, értetlenkedve válaszolt stb. Aztán a második levelem után kaptam egy levelet az Amazontól 29-én este hogy "hát megnézték és valószínűleg elveszett" visszaadják a pénzt. Beletörődtem majd még mivel nem kaptam meg a refundot ránéztem a trackerre és november 30-án este 8-kor hirtelen elindult a csomag (érdekes hogy Angliából, közben Németországból rendeltem), és már ma reggel 6-kor itt volt az országban (tehát 10 óra alatt ideért, útközben járt Németországban és Csehországban is).
Kifürkészhetetlen mi történt, lehet ott felejtették aztán most rájöttek hogy "upsz!" vagy az eladó sunyizott

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest