Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Semmi jó BF ajánlat?

-
HunNuke
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni valamit ami elég specifikusan Japánból jönne. Az eladók listájánál van egy olyan, akinél "Fulfilled by Amazon", Amazon Fulfillment Centeren keresztül jön a termék ha jól értelmezem.
Az ár ugyanannyi, mintha egy másik eladótól venném akik szintén Japánok.
Ezekből az Amazon Fulfillment Centerekből úgy láttam van Európában is.
Ennek ellenére, ha megrendelem és Japánból küldik a cuccot, ugyanúgy számíthatok az ÁFA+vám felszámítására, függetlenül attól, hogy ilyen centerük van itt is?Köszönöm szépen a választ!
-
kicsi kecske
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hmm. Ez jol hangzik. Érdekes amzgy h express szallitassal 15 eurót kér az amazon.de magyarba, ami kb 3 napos szállítás. Normálra meg 17et ami 5 napos. Rendelnék kintről tobb hangszórót aminek darabja 1.5kg és azt neztem h mailboxde kb 25 euróért hozna haza. Kb 30 kilónyi cucc. Ez jóval jobb ajanlat mint az 50+ amit amazon kínál 😉
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Igen jól gondolod, sőt az is megoldható mailboxde-n hogy több csomagot összevárnak és egy dobozban adnak fel részedre. (persze ennek van extra költsége is)
-
válasz
pippo76
üzenetére
Nos, chateltem azóta egy ügyfélszolgálatossal. Megnézte, hogy mi a helyzet és érdekes módon azt látja, hogy mégis kézbesítve lesz a csomag, csak késik és "véletlenül" ment ki a refoundos üzenet. Tehát várjam a pakkot és kaptam a kellemetlenségért egy 5 fontos kupont egy következő vásárlásra.
-
kicsi kecske
tag
válasz
El Gringo
üzenetére
Ezzel kapcsolatban nekem is lenne kérdésem. Tulajdonképpen vonatkozik a te hszhez. Amazon.de-n vásárolnék. Regeltem a Prime-ra de ahogy az előző hszekből kiderült, MO-ra sose lesz free shipping. Mennyire lehet megúszni a szállítást a mailboxde.com-n? Gondolom az amazon.de-ről free shipping van a mailboxde-re (áfa sem változik), majd onnan elhozatom az ő futár cégükkel. Tehát gyakorlatilag csak a mailboxde-n kell szállítási díjat fizetnem. Jól gondolom?
-
El Gringo
senior tag
Hali.
Ha több terméket rendelek Amazonról, ugye ők hajlamosak több felé megosztani, még ha egyben is kértem. Főleg ha Warehouse is van köztük. Van most egy hó próba prime előfizum, és rendelnék pár dolgot majd pénteken Mailboxde-n keresztül. Hogy működik a postafiókjuk? Ha drága Amazon 3 részben küldi be nekik a rendelésem, és én kivárok a Mailboxde kifizetésével, ők összerakják nekem, és egyben elküldik? -
Hello!
Rendeltem múlt héten egy éjjeliszekrényen használatos világítós órát, aminek 100%-ban lehet állítani a fényerejét, de nem is ez a lényeg ...
Elvileg tegnap jött volna meg. E-mailben küldtek követési linket. Ugyanakkor ma reggel kaptam egy refound-os e-mailt, hogy nem jött össze az átadás (felsorol egy rakat lehetőséget, de ugye azt nem konkretizálja, hogy mi volt a gond). A követési linken viszont azt írja, hogy sajnos késni fog a csomag, ma és dec. 6 között várjam. Akkor ilyenkor most mi van?
Én őszinte leszek, addig bármi jött amazonról, a postás hozta. Futárral küldhették és nem voltam itthon, ezért visszavihette? Miért nem hívott fel? Telszám meg volt adva. A többi lehetőség közül még max. a sérülést tudom elképzelni, mert cím és minden adat korrektül van megadva. Miért nem konkretizálják, hogy mi volt a probléma?Közben az ára felment, ill. mi van, ha megint futár hozza (ha egyáltalán az hozta) és nem tudom megoldani az átvételt? Jelzi valahol a rendszer, hogy ki által lesz kézbesítve a csomag?!
-
pippo76
tag
válasz
pendre54
üzenetére
1. Ok minden
2. Nalunk nem jatszik. A szallitasnal nezd meg melyik a jobb (standard vagy expressz) neha olcsobb az expressz vagy csak minimalis a kulonbseg.
3. Euroban fizess! A te bankod biztosan jobban valt mint az Amazon, de ha esetleg van euro alapu szamlad az a legjobb. -
Üdv!
Mindjárt az elején elmondanám, hogy az Amazonon csak regisztrálva vagyok, de még soha nem vásároltam onnan, ezért egy konkrét ajánlat kapcsán már is számos kérdés merült fel, ezért megköszönném a segítséget.
Ez lenne az a bizonyos ajánlat: [link]
1./ A legelső, 139 euros, használt fejesről lenne szó, és itt jön mindjárt az első talány. A terméknél ott van megjegyzésben, hogy jelenleg nem elérhető, ettől függetlenül a kosárba rakva, teljesen végig tudom vinni a vásárlási folyamatot, egészen a fizetésig. Ezt most akkor hogy?
2./ A második kérdésem a szállítással kapcsolatos. Amikor a szállítási részhez érek a megrendelésnél, valami "amazonpickup"-os dolgot dob fel, amiről fogalmam sincs, hogy mi.
A következő lépésnél, miután jóváhagytam a regisztrációkor megadott lakcímemet, mint szállítási címet, valami "EU Sárl"-os akármi
jelenik meg.
Akkor ez így összességében rendben lenne a kiszállítást illetően?
3./A fizetéssel kapcsolatban meg gondolom, hogy itt nem a horror áron(360 Ft) megadott forintot kell majd bejelölni, hanem az euros opciót. Egyébként a bankkártyám egy KH bankos, forint alapú VISA.
Nagyjából ennyi lenne, de ha a fentiekkel kapcsolatban más egyéb fontos dolgot is észrevesz egy avatott szem, akkor azt az infót is megköszönném. -
Ulf
tag
Sziasztok.
Rendeltem egy fényképező gépet. Majd nem sokkal később jött egy mail, hogy zárolták az accountomat. Lépjek be és kövessem az utasításokat.
Elküldtem már nekik mindent. Lefényképezve a bankkártyám utolsó 4 számjegye, lakcímkártyám, az ezzel a kártyával végzett tranzakcióm az elmúlt napokból...
Nem értem mi kell nekik. Továbbra is az jön vissza, hogy nem jó :SEzt írják:
To unlock your account, we need to confirm the billing information for your payment card or bank account.
Please upload a copy of your latest billing statement.
Only the last 4 digits of payment card or account number should be displayed on statement.
Visa ending with 09Valami ötlet?
-
pippo76
tag
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Amazonról még nem rendeltem, főleg nem USA-ból. Mostanában a kínai rendelésekkel is leálltam, de ez más tészta (időhiány).
Azonban szükségem lenne egy szivargyújtós elosztóra, ami mindent IS tud.
Amazonon találtam (ebay-en is, de ott sokkal drágább).Szóval, írtam az eladónak, hogy honnan postázza a terméket, ez a válasz jött:
The item is shipped from USA, fulfilled by amazon. Szóval USA.A képen látható a rendelés előtti kép az összegekről.

Ha ezt megrendelem, akkor itthon a NAV megfogja, mivel USA-ból érkezett és jön rá a 27% ÁFA+ dolgozási költség?
Vagy az USA rendelés hogy működik?
Mert ha ez rámegy, akkor e-bay-ről rendelem, mert akkor már közel annyi az ára és az EU-ból jön.Köszönöm!
-
Luigi962
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az lesz.Köszi
-
Luigi962
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Azért kérdeztem,mert EU Stockról szoktam vásárolni szintén EU-s adószámmal és ott nettót fizetek.Köszönöm a válaszokat.Üdv.
-
JóGéza
aktív tag
Magyar ÀFÀ-t számol eszerint.
-
Luigi962
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Oneplus 7 Pro okostelefon (16,9 cm (6,67 hüvelyk) 256 GB belső memória, 8 GB RAM, Warp Charge) német verzió, 8 GB 588,23 EUR ( 747,05 EUR áfával) - Mennyiség: 1Raktáron.Eladta: Amazon EU SarL
Ezt látom a kosárban!
-
Luigi962
őstag
Sziasztok.Szeretném megkérdezni,hogy EU adószámmal regisztráltam a német amazonon egy céges amazon bussines fiókot.Amennyiben rendelek egy-két terméket akkor kifizetem a német ÁFA-t vagy nettón fogok fizetni a megrendelésnél?
-
jilian
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De ez mire jó?
Ha valaki megveszi, akkor így az adatait el tudják lopni? -
jilian
addikt
Megint itt van.
Amióta figyelem ez a 3. eladó akinél "megjelenik".
Ha írok az "eladónak", egyből leveszik, persze, ennyiért a hülyének is megérné.Miért kerül mindig vissza?
Az ár mindig ugyan az, csak az eladó más.Vagy ha megrendelem ennyiért oda kell hogy adja?
Ez hogyan működik amazonnál? -
Balazs915
újonc
Sziasztok. Az Amason.com ról szeretnék rendelni procit+alaplapot+ramot valamint egy ssdt és az lenne a kérdésem hogy miután kiválasztom az AmazonGlobal Expedited Shipping ami 21$ körül lenne ezután még terhelhetnek áfával vagy vámmal vagy ez innentől a végösszeg lesz?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Memora
senior tag
Sziasztok, az Amazon Prime Video stream szolgáltatása is ebbe a topicba tartozik? El lehet azt érni innen M.O-ról, ill. a 30 napos próbaidőszakot igénybe lehet venni?
-
pippo76
tag
Nekem volt mar tobbszor, ezeket itthon a Oneexpress szallitja es ilyenkor toluk egy kulon szamot kaptam amikor ok atvettek. Egy esetben Ausztriaban elveszett a csomagom es annak rendje es modja szerint az Amazon vissza kuldte a penzt. Erdekesseg, hogy kb. 1 honap elteltevel az osztrak posta megtalalta es tovabb is kuldte nekem amit en vissza is kuldtem atvetel nelkul.
-
rekata
csendes tag
Sziasztok!
Már többször rendeltem az amazon.de oldalról, de ilyen szállítással még nem találkoztam. Három dolgot rendeltem egyszerre expressz szállítással. Ebből kettőt már megkaptam, egyet a DHL szállított le, a másikat a Magyar Posta Budapesten.A harmadik terméknél az áll, hogy aszállító: ATPOST Carrier
Trackingnummer 15800262500000299
Samstag, 9. November8:59 AM Das Paket hat einen Amazon-Standort verlassen.Eggolsheim, Forchheim DE
Freitag, 8. November10:55 AM Das Paket ist an einem Amazon-Standort eingetroffen.Eggolsheim, Forchheim DE
Donnerstag, 7. November Lieferung hat das Versandzentrum verlassen und ist unterwegs.Leipzig, DEAz utolsó bejegyzés Amazon-n a fentiek szerint (november 09.): elhagyta az Amazon egy központját (Eggolsheim, Forchheim DE)
Ma írta az Amazon, hogy elnézést kérnek, a csomag késik és írjak, ha keddig sem kapom meg. A furcsa az, hogy egy nyomkövető sem ad találatot a követési számra, nem isemeri fel. Volt már valakinek ilyen kézbesítése?
Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni, kicsit aggódom. -
byo
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy alkalmazást (fap citroen/peugeot) , de valahogy nem jön össze.
Kiválasztom, rábökök az összegre, feljön hogy 1 kattintásos vásárlás (apstore, más nincs is), majd engedélyezem az egyéb forrást, és utána ennyi.
Mit rontok el?
Hogyan kellene ennek zajlania?
Hogy kerül a telefonra az alkalmazás? -
jilian
addikt
Ha rendelek valamit, minden procedúra lement az eladó másnap törölheti a megrendelésem arra hivatkozva, hogy az ár amin megrendeltem a terméket, már nem él?
-
∂яσнυη
senior tag
Sziasztok!
Kettő dolog lenne, amit szeretnék rendelni amazon.de-ről. A kérdés ezekkel kapcsolatban, hogy mire érdemes figyelni ha ide rendelem M.o.-ra, illetve van e bármiféle kupon, kedvezmény első vásárlóként.
Van e még valaki, aki mostanában szeretne rendelni és megérné, hogy közösen rendeljünk?Ezeket szeretném:
Crucial Ballistix Sport LT 3000mhz Cl16 DDR4 230euro
Arctic Accelero Xtreme 3 45 euroA forint euro váltás miatt hogyan érdemes fizetni?
Köszi!
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy termék vásárlásától szerettem volna elállni (Amazon.de).
David33 hozzászólásain felbuzdúlva és is kiválasztottam az ingyenes visszaküldést DHL-lel.Csak gondoltam írok ide a topikba is, hogy nálam (is) működött ez az opció, le tudtam adni a helyi Postán a csomagot.
Pontosan, ahogy írta a leírás: címzés a dobozra, a másik vonalkód a dobozba, majd ezzel így be a postára. Először furcsán nézett az ügyintéző, egyre csak egy másik címiratot keresett, azt mondta lennie kellene még egy lapnak. Hát mondom az nincs.

Ettől függetlenül sikerült beolvasni a kódot. Az nem volt kérdés, hogy MPL Europe Standard Inverz, egyből arra gondolt ő is, csak nem bírta így lezárni talán (?) a rendszerben.
Aztán valamit csak sikerült neki, berakott egy ajánlottas papírt a kis nyomtatóba, arra rányomta a gép a csomag adatait, és odaadta - mondta, hogy tartsam meg.
Ennyi volt igazából, aztán ment a többi csomag közé.
A pesti elosztóig nyomkövethető volt, utána csak akkor kaptam értesítést mikor kint kézbesítették Németországban.Rá egy napra meg is érkezett a visszautalás (teljes összeg).
-
vasi89
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
az korrekt
igazából nekem sem sürgős a mostani csak kíváncsi voltam mennyire tartják magukat de, ha mikulásig ideér az már jó
-
vasi89
őstag
Hali!
Külföldről sokat rendelek de az amazonrol most először rendeltem. Igazából csak annyi a kérdés hogy az általuk megadott határidőt mennyire szoktak tartani? Elvileg jovohet kedd de 3 napja rendeltem és azóta semmi változás a státuszban pedig azt jelzi hogy raktáron is van náluk a cuccbol.
-
jilian
addikt
Helló,
mivel teljes pc konfigot szeretnék venni (magamnak karácsonyra
), azt szeretném megkérdezni, hogy ez a Black Friday amazonon milyen? Esetleg a Cyber Monday?
Itt is az utolsó darabokat szokták jóárasítani, vagy azért van nekik készlet rendesen, mármint aki meló miatt nem tudja egész nap a netet bámulni este van még esélye?Esetleg van arra esély hogy a kívánság listáról legyen valami pont akciós?
Célszerű egy eladót kiszemelni, vagy random-ra vannak a termékek? -
Junnuh1
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem teljesen világos nekem, hogy ha elindítom a refund status-t, akkor 30 napon belül kell, hogy megkapják, vagy 30 napon belül kell feladnom a terméket?
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
Amazon.de-n vásárolt mobiltelefon garanciáját hol találom illetve hol tudom garanciában javíttatni? Csak egy számlám van és egy amazon visszaigazolásom. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
BornToBePuli
üzenetére
SIkerült. Nagyon komolyan korrekt ügyfélszolgálatuk van. Minden elismerésem. Tegnap kb egy perc alatt reklámtalanították a Kindle-t. Ma mikor elküldtem a problémát felhívtak és még utána emailben is küldtek plusz infót.
Egyértelműen megéri világcégek termékeit választani. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki segítene, hogy most ezzel mit is akarnak?
ear Vántsa,
thank you so much for your email, and for bringing this to our attention.
Because you used a second e-mail address, I would like to make you aware of a security measure:
For privacy reasons, we send information relating to your customer account with us only to the e-mail address that you use to log in with us.
I will therefore send my reply to your e-mail address on file with us and I ask that you use the contact form (https://www.amazon.de/kontaktformular) on our Help pages for all further enquiries. You will find my reply at the e-mail address associated with your Amazon.de customer account. Should you have a customer account with a mobile phone number only, please check your messages in the message centre on Mobile App.
By the way, you can access information on your orders online at any time. To do so, simply go to "Your Account" on our homepage (http://www.amazon.de/).
However, if you no longer use the e-mail address that you used when signing in for your first Amazon.de purchase, I recommend that you replace it with a current valid address.
This can be done only on our website because we want to ensure that the change is made by the account holder.
You can do this easily online by going to "Your Account" at the top right on our website (http://www.amazon.de). In the "Login & security" section, select the link "Change Your Name, E-mail Address or Password" and follow the instructions.
(You'll receive an automatic e-mail from us about the change.)
Also, please allow me to thank you for your kindness and patience, Vántsa; I hope that you will find the information provided helpful. It was a pleasure assisting you.
I wish you a wonderful day!
Warmest regards, -
-
Bornie127
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ahogy írtad két év. (ezt is megkérdeztem)
-
-
Bornie127
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Köszönöm szépen.
-
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Összefoglalót elolvastam, ott egy év garancia van írva.
Nem két év van az Amazonon?
Ezt szeretném megvenni: [link]
Az Onkyo garinak is kettőnek kellene lennie. -
-
Sziasztok!
Ritkán rendelek az Amazontól, elsősorban az amazon.de-ről, de eddig mindig gyorsan és pontosan szállítottak. Most október 15-én leadtam egy rendelést 4 termékre, mind amazonos és mind raktáron van és november 4-ét jelölik meg várható szállítási napként. Ez normális?
Fizetéskor - mindig webkártyával fizetek - nem volt fedezet a számlán, de pótoltam és zárolta is az összeget. Lehet, hogy ez volt a probléma? Karácsonyi ajándékok, nem siettetem, de eddig nem ezt tapasztaltam.Üdv:
Z
-
David33
csendes tag
Ami szerepel a feladólevélen és hasznos infó lehet:
- Címzett neve: Amazon Retourencenter
- Küldemény típus: Inverz MPL Europe StandardA címzett tehát ugyan az lett, mint ami szerepelt az alábbi képen:

radi8tor (#7613)
Az mondjuk nem lenne hátrány, de van nyomkövetés és működik is, így nem hinném hogy bármi probléma lenne belőle.
-
somnia
senior tag
Azért a Ups tud valamit.
tegnap délelőtt 10.07.-kor rendeltem a co.uk.-ről és ma 12.49-kor átvettem!Kézbesítve2019/10/15 12:49BUDAPEST, HU
KÉZBESÍTVE
Kézbesítésre kész2019/10/15 8:06Vecses, Hungary
Útban a kézbesítés felé
2019/10/15 8:06Vecses, HungaryBehozatal beolvasás2019/10/15 7:35Vecses, HungaryÉrkezésbeolvasás2019/10/15 7:15Budapest, HungaryKiindulásiállomás beolvasás2019/10/15 6:35Budapest, HungaryÉrkezésbeolvasás2019/10/15 5:38Prague, CzechiaKiindulásiállomás beolvasás2019/10/15 5:00Prague, CzechiaÉrkezésbeolvasás2019/10/15 4:30Koeln, GermanyKiindulásiállomás beolvasás2019/10/15 0:31Koeln, GermanyÉrkezésbeolvasás2019/10/14 22:32Castle Donington, United KingdomKiindulásiállomás beolvasás2019/10/14 19:58Castle Donington, United KingdomKivitel beolvasás2019/10/14 19:202019/10/14 18:10Tamworth, United 2019/10/14 16:52Tamworth, United Kingdom2019/10/14 14:19United Kingdom
Megbízás feldolgozva: UPS átveheti -
David33
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Küldemény típusnál ezt írja: Inverz MPL ES.
LuckyL (#7608)
Először nekem is amazont próbáltak keresni a rendszerben, de úgy nem találták. A pontos megfejtés nem tudom mi lett, de próbálkoztak vele hosszasan és sikerült megoldani. Szóval ezek szerint lehet vele élni, csak ha nem tudják elhajtanak. -
-
David33
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Rápróbáltam, mi baj lehet belőle alapon.
Dhl oldalára vezetett és mutatta hol adhatom le a csomagot (összes helyi posta).
Kaptam 2 kinyomtatandó papírost, egyiket kellett a dobozra ragasztani amiben kaptam, a másik meg ment a dobozba.
Bekullogtam a postára, aztán kissé vakarták a fejüket és kisebb kupaktanács alakult ki, de végül összehozták.
Kaptam feladólevelet is követési számmal, szóval úgy tűnik működik ez az opció. -
David33
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem visszaküldéssel kapcsoaltban.
Azt olvastam itt fórumon is, hogy 8,4 eurót fizetnek vissza alapesetben, amit ír nekem is ha az "én küldöm vissza" opciót választom.
Ezzel a DHL-es megoldással ami a képen van, találkozott már valaki?
Ebben az esetben jól értelmezem, hogy csak a kinyomtatott papírokkal le kell adni egy átvevő helyre és nem kell fizetnem érte semmit?
Köszi előre is a válaszokat!
-
qqzs
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
En mar 15 eve hasznalom itt az a kerdes hogy regen nemet amazonon volt e ilyen 10 eve vagy akarmikor. Egy masik topicban vitatkoznak errol, gondoltam hatha itt tudjak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LG LCD és LED TV-k
- YouTube
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez igy jol hangzik.
jelenik meg.