Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
az amazon.de-nek küldenék vissza egy Sennheiser HD 598 Cs fejhallgatót. A csere példányt már feladták, csak kérték, hogy az eredetit küldjem vissza.
Le is töltöttem az invoice-t, az addig tiszta sor a korábbi hozzászólásokból, hogy az egyik példányt ragasszam a dobozra, a másikat pedig rakjam bele a dobozba (mert a magyar posta mint carrier nem igazán tudja értelmezni), viszont van egy return mailing label is, akkor azt is ragasszam fel a dobozra (ráadásul itt van absender rész is, amit gondolom nekem kellene ismét csak kitölteni a saját adataimmal, így nem fogja elkeverni a magyar posta? - vagy ők úgyis csak azt nézik, amit az ajánlott levél mellé kitöltök?), illetve return authorization label, ami szintén megy a csomagba.Ami még felmerült bennem, hogy mibe csomagoljam? A régi amazonos doboz már nyilván nincs meg, a fejhallgatónak a saját doboza egy kemény karton doboz, szóval jó lenne, viszont nyilván magában így nem adnám fel, mert növeli az eltűnés veszélyét - az ötletem, hogy egy másik dobozba beleteszem, esetleg valamilyen natúr csomagolópapírba becsomagolom, és úgy adom fel, ti melyiket választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest