Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuckyL
őstag
gondolom rányomtál a próbaidőszakra és 1 hónap után levonta az éves díjat?
de a 600 font az kb 10 éves tagdíj tehát nem értem
ha nem találsz semmit az amazon accountodban akkor azonnal tiltasd le a kártyádat és tegyél bankkártya panaszt
ha ellopták az adataidat akkor rendőrségi feljelentés is kellhet majd -
somnia
senior tag
Sziasztok!
Ilyenkor mi történt?
Most kaptam az sms-t.
191227 10:40
Kártyás vásárlás:
Amazon prime member fe, lu
Luxembourg Amazon prime member fe:...és levont 600 fontot
De tudtommal nem vagyok sehol prime tag, nem is vettem semmit. -
qqzs
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Vissza probaltam kovetni az eredeti forrasig ami nincs. Ez santit igy elso hallasra ha csak 1000dollaros csomagot rendel akkor sem tunt fel az amazonnak hogy 370 x kuld vissza valaki valamit? Ugyanmar
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azt sajnos nem találom, de egy ilyen érdekes cikket találtam a visszaküldött termékekkel kapcsolatban.
zenefan: szerintem add hozzá vásárlás előtt a magyarországi címedet, és állítsd be elsődlegesnek. Aztán vásárlásnál add meg a magyar kártyád adatait.
-
zenefan
aktív tag
Én csak egy mp3-at szeretnék vásárolni Amazon.de-ről mert sehol máshol nem volt az adott szám. Magyar bankkártyát tudtam csak hozzáadni a fiókhoz (meg egy régebbi ausztriai lakcímem). De hiba üzentet kaptam.
"We were unable to process your order with your current payment method. In order to successfully purchase your music please try the following and place your order again:
Check you have selected your default 1-Click payment method in Your Account settings.
Confirm that your default 1-Click payment method is registered to a German, Austrian or Swiss billing address.
Try a different payment method as your default 1-Click selection.
If you are still unable to complete your purchase, please visit our help pages."Gift card egyenleget tudtam feltenni, ami fedezi az mp3 árát, de mégse tudja onnan levonni a rendszer.
Rendelt már más mp3-az Amazon.de-ről? Hogy lehetséges?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TeaTime
üzenetére
Ha átveszed, akkor felesleges macerát vállalsz a visszaküldéssel. Ha nem veszed át, akkor posta majd intézi 10 nap után a visszaküldést helyetted.
gg72: lehet jelen terhelés mellett elég nekik hogy visszaküldted a csomagot. Mert visszaérkezés után se nézik meg, ott áll nekik hegyekben a sok csomag (ezért tudott valaki több milliós kárt okozni Amazonnak mert csak súlyra egyező csomagot küldött vissza beltartalom nélkül)
-
gg72
veterán
-
TeaTime
újonc
Rendeltem német Amazonon egy könyvet, amit Angliából adtak fel Royal Mailel, trancking szám nem volt, nem is érkezett meg időben, aggódtam, hisz karácsonyi ajándéknak lett rendelve, jeleztem is, erre ugye elvileg újra küldik. Persze azóta megérkezett, gyanítom, hogy az elsőként feladott termék. Ilyenkor mi az opció a második termékre, ott kell hagyni a postán, nem átvenni és akkor visszamegy? Amennyiben átvételre kerül mennyi lehet a visszaküldés, van opció, hogy ingyenes legyen vagy az eladótól függ?
-
-
LuckyL
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
nem az a lényeg mikor adják fel, a szálíltási határidőt tartani szokták
akár 1 napos dhl expressel is feladják adott esetben, vagy 2 napos ups-el -
gg72
veterán
Próbálta már valaki az ingyenes visszaküldési opciót? Most szeretnék visszaküldeni valamit és a olyan DHL-es kinyomtatandó címirat jelent meg a fiókomban, amit elvileg bármelyik postán fel lehet adni ingyen. Na, ilyen sem volt még pár hónapja.
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Nagyot csalódtam az amazonban. 3 nap alatt nem bírtak feladni egy raktáron lévő terméket. A support azt hazudta, hogy nagy az érdeklődés, ami egy baromság, mivel a 2 raktáron lévő cucc lement egyre , miután kifizettem vasárnap, majd szerdán este lemondtam és visszament kettőre. Senki nem érdeklődik...
Mindegy , megvettem itthon drágábban, és ezentúl 2x meggondolom, hogy vegyek tőlük bármit.
-
Beni2360
félisten
Nem szeretném tovább ragozni mivel írtam, hogy utána néztem és igen a normál szállítást kértem mivel nem volt fontos a gyors ideérés. De nem gondoltam, hogy egy majd 100 fontos cuchoz nem adnak Tn -t. Nagyon ritkán vásárolok mint írtam 3 éve vettem utoljára az Amazonon. Nem ismerem a szokásait. Máshol kiírják, hogy Tn nélkül vagy Tn-nel.
De a lényegen nem változtat itt van a szobámban és ki is próbáltam már a HDD-t.
-
qqzs
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Most vissza olvastam. Azt irod nem volt opcio, en mar 10 eve vasarolok de olyat nem lattam hogy nincs opcio, mindig van ket opcio, egyedul magyarorszagra 30 eur folott kb a expedited a masodik opcio az olcsobb mindehol mashonnan az a dragabb. Expeditednek hivjak ami azt mutatja hogy csak trackingelheto, de nekem volt, ha neha normal szallitast kertem is. Talan most egy par euros cucc jott sima levelkent.
-
qqzs
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Altalaban az expedited shipping a dragabb , azaz kb 30 euro ertektol felfele a gyorsabb a olcsobb. Szerintem mindketto nyomonkovetheto
-
Beni2360
félisten
válasz
Executioner
üzenetére
Lehet de én a szokásos szállítást választottam mert ráért. Nem gondoltam, hogy ahhoz nem kapok TN-t. 3 éve vásároltam náluk de akkor a .....de oldalról.
-
válasz
Executioner
üzenetére
Ez sajnos nem teljesen igaz. Magyarorszagra rendelve csak a premium szallitashoz van tracking. Ausztriaba rendelve eddig nekem mindenre volt, es meg mindig van ingyenes szallitas.
-
Beni2360
félisten
válasz
Executioner
üzenetére
Nem volt választás csak az Amazon keresztül szállítja opció.
De a lényeg, hogy meg kaptam. Pedig volt bőven száll. költség. -
Beni2360
félisten
Na kérem szépen ma De fél 11h-kor csengetett a levélkihordó és a kezembe nyomta a többi csomaggal együtt. Kérdezte is, hogy mi ez a doboz. Pedig az eredeti dobozában volt fóliázva vagyis minden látszott hogy mi van benne. Persze semmi aláírás és elsőbbség nem volt rajta. Veszélyes egy szállítási mód egy 40 E Ft-s árunál.
Ilyen HDD van benne. Seagate ST6000DM003 Barracuda 6TB -
Beni2360
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
Nincs nyomkövetési számom csak amit a mobil vagy a laptopon mutat.
Csak egy rendelési számom van. Order # 202-8096496-2080347
Amazonon keresztül megy a szállítás Szállítás Royal Mail segítségével meg az itthoni MPL szerintem. Na ezért volt a kérdés. -
-
qqzs
őstag
Csak szolok hogy az ingyen visszaküldés nálam is mukodott. Mondtam hogy inverz MPL lesz, szkennelte, adott papirt viszlat
-
holdszem
csendes tag
Hello!Rendeltem az angol amazonrol könyveket,2 felé vették a csomagot egyik megjött 1 hét alatt, de a másik nem.Amazon volt az eladó.
DHL-el küldték de nem mutatt semmit a nyomkövető.CR010112925DE
Csak az amazonon mutatt,de csak ennyit hogy elküldve,november 19-én.
Péntekig kell megjönnie legkésőbb,úgy írja.Hogyan tudja ellenőrizni az amazon hogy még nem kaptam meg?
DHL-es csomagokat a posta hozza? -
-
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Elég sokmindent szoktam az amazonról rendelni és most futottam bele először, hogy sérülten érkezett az egyik termék. Logitech g613.
Visszapostáztam nekik, jeleztem, hogy sérült és szeretnék egy csere terméket.
Fel is adták az új terméket. De múlthéten pénteken láttam kiírva a terméknél, hogy sérült a csomag ezért visszaküldik a feladónak.
Ezt jeleztem az amazonnak és feladtak még 1 terméket egy chates beszélgetés után.Viszont közben, az-az ma megérkezett a sérültnek vélt termék... a DHL által.
A kérdésem az lenne, hogy megtarthatom e azt a terméket amit pluszban küldenek (vegyem karácsonyi ajándéknak), vagy postázzam vissza. Levonhatják e azt a terméket amikor az nullan van kiírva és én feladtam az első terméket ami sérülten érkezett.
Köszi
-
Rexton
tag
Sziasztok!
Amazonon 30 napig vissza lehet küldeni a cuccokat ugye?
-
szente
addikt
Köszi!
Azt hittem, hogy a mostani rendelésem miatt zárolták a profilomat. Mondjuk azért se értettem ezt a zárolás dolgot, mert belépve a profilomba nem láttam semmi különlegeset. Azért kiírhatnák nagy betűkkel, hogy hahó lógsz nekünk x€-val, itt tudod befizetni.

-
szente
addikt
Sziasztok!
Szeretnék rendelni a Német Amazonról egy terméket, de ha leadom a rendelést, akkor pár perc múlva törlik ezzel a kísérőlevéllel:
Guten Tag,
Ihr Konto ist vorübergehend deaktiviert.
In Ihrem Konto befinden sich unbezahlte offene Bestellungen. Bestellungen, die noch nicht bearbeitet wurden, werden automatisch gelöscht.
Wir haben Ihnen zu diesen unbezahlten offenen Bestellungen bereits eine E-Mail gesendet. Bitte überweisen Sie die Zahlung auf das in der E-Mail angegebene Bankkonto. Die Überweisung der Zahlung an eine andere Bank kann zu Verzögerungen bei der Bearbeitung und Aktivierung Ihres Kontos führen.
Sobald Sie die offenen Bestellungen bezahlt haben, können Sie wieder wie gewohnt Bestellungen aufgeben.Tavaly nyáron volt egy kifizetetlen számlám feléjül, mert valamiért nem tudták levonni a pénzt a kártyáról, de elutaltam nekik arra a bankszámlára, amit az ejnye bejnye emailben küldtek. Azóta nem is zaklattak fizetési felszólítással. Akkor lehet, hogy mégse ért oda a pénz? Vagy teljesen más a gond? Meglehet nézni azt valahol a profilomban, hogy van e tartozásom feléjük?
-
rekop
senior tag
válasz
üzenetére
amazon.de->Your orders->Track package Itt kapom azt az üzenetet, amit beillesztettem. Az amazon honlapja azt írja a DEPOST(ez talán a DHL?) a kézbesítő. Tracking szám alapján nem jutottam előrébb, a DHL nem ismeri, a DEPOST honlapján pedig nem igazodok el.
szerk: németországból indult a csomag a mailboxde-hez
-
törölt tag
válasz
pippo76
üzenetére
Írt egy másik supportos csaj, hogy megpróbál utánanézni a dolognak. Azt mondja, hogy ő online kereste az utca nevet amit én megadtam, de nem találja. És ami a legszebb: “Please update your email address to be searchable on common search engines”. Hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy kézbesíthető-e a csomag, azt nem tudom. Sőt, meg sem próbálták kézbesíteni, mert a csomag el sem hagyta Németországot.
-
törölt tag
válasz
pippo76
üzenetére
Nekem úgy tűnik mintha nem is Szlovákiába lenne küldve a csomag. Mert rendeléskor azt írja, hogy kb. 5 nap míg ideér, de amint kap tracking számot, onnantól kezdve azt írja, hogy a kézbesítés mai nap, este 8-ig fog megtörténni. Ami nem igazán reális Németországból induló, Szlovákiába tartó csomag esetén. Amint elérkezik az este 8, jön az értesítés hogy a csomag kézbesítve, átvette az Amazon Retouren.
-
pippo76
tag
-
törölt tag
válasz
pippo76
üzenetére
Az elmúlt héten volt két rendelésem. Mindkettő egy amazon echo dot volt. Szlovákiába tartott mindkét csomag. Az egyik Feuchtig jutott, a másik csak Regensburgig. Kérdeztem az amazon supportot, hogy mi a baj, de csak sablon válasz jött, hogy sajnálják és küldik a refundot.
-
törölt tag
Mi lehet annak az oka, hogy rendelek egy amazon terméket, feladják, kapok tracking számot, elindul a csomag, majd 1-2 nap múlva jön e-mail az amazontól, hogy mégsem tudják kézbesíteni és küldik a refundot?
-
asynur
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi, pont ilyen jellegű tapasztalatra voltam kíváncsi.
Valóban a hűtés hiánya is lehet az ok, az adott modell asztali 3.5” verzió és elvileg van valami szellőzése.
Egy „csillapítás” nélküli vékony kartondobozban szállítás közben ha nem hímes tojásként bánnak vele azért érhetik olyan mechanikai behatások (még ha nem is szándékosan dobálják), amik rövid távon ki tudják nyírni és hibás szektorok, emelkedett hőtermelés az első tünet általában, majd jön a „click of death”(persze ez kezdődhet a szellőzés hiányától is ahogy írod).Engem azért meglep, hogy egy ilyen sérülékeny alkatrészt ilyen gyengén csomagolnak
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be). -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Leadtam egy rendelést (Sold by: Amazon EU S.a.r.L.), a pénzt levonta a kártyámról, de meggondoltam magam, és láttam, hogy van visszamondási lehetőség, így éltem vele. Mi a tapasztalat, kb. mennyi időn belül küldik vissza a pénzt?
Másik kérdés:
Ha egy itemnél az ár alatt azt látom, hogy "+ shipping (currently unavailable)", akkor ez pontosan mit jelent (enged rá rendelést leadni, és ugyanolyan arrival time-ot mutat, mint kb bármelyik másik terméknél, bár még nem próbáltam véglegesíteni)Köszönöm!
-
tupacamaru
veterán
Nekem egy sima vékony kartondobozban jött egy Seagate 8TB-os. Nem hiszem hogy a WD-t külön becsomagolnák. Szerintem nem a csomagolás milyenségétől halnak el, hanem mert a házban nulla a szellőzése. 2 Tb írás után már 50 fokos volt nálam. Ventilátorral sem lehet hűteni, mert belül van egy lemezburkolat.
-
asynur
tag
Sziasztok!
Amazon.de-ről van valakinek hdd rendeléssel/szállítással/csomagolással kapcsolatos tapasztalata?
Egy Western Digital külső hdd rendelésén gondolkodom, de kicsit tartok a szállítás alatti sérüléstől. Vélemények között nem nagyon látok csomagolásról írást illetve képet, de elég sok a negatív értékelés korán elvérző meghajtók miatt, ami utalhat a gyenge csomagolásra és a nem megfelelő szállítás alatti kezelésre. (persze ez mondjuk ha helyi boltban veszem sincs kizárva…)
-
qqzs
őstag
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Hasznalj Keepa-t price history, arfigyeles ertesites stb chrome extension vagy app is van
-
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék hogy van ez a egész? Szóval rendeltem amazonról egy hangszórót. Úgy volt levonják, de azt irta a bank hogy a utalás sikertelen. OTP Netkártyára raktam a pénzt, és az OTP (Mastercard) elméletileg átváltja forintból eurora.
Ilyenkor mi a helyzet? Hangszóró megrendelve de a pénzt nem vonta le. -
amazon.de feltolto es ajandekkartya akciok:
80EUR feltolteshez ajandek 8EUR
30EUR ajandekkartyahoz 5EUR ajandek (a kartyat magadnak is be tudod valtani)Nem biztos hogy mindenkinek elerhetok, es a kedvezmenyek is csak a kozvetlenul amazon.de altal arult dolgokra valthatok be. Egy probat meger annak aki amugy is vasarolna

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ha megérkezik oda a csomag akkor kapsz róla emailt. Be kell lépned a fiókodba, kiválasztani milyen futárral küldjék. Azzal az árral feltölteni a mailboxde egyenlegedet, rendezni a szállítást, kitölteni az adatlapot (meg kell adni nekik mi van a csomagban), és várni a futárt.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Német amazonról rendeltem már itthonra, minden rendben volt mindig.
Most a Fire Stick 4K érdekelne, de hozzánk nem küldik.
Regisztráltam a mailboxde-n és az ott kapott címet adtam meg, amivel már elégedett és oda el is küldik.
Na már most, mi a teendő hogy onnan eljusson majd hozzám a csomag?Üdv Gyuri

-
kicsi kecske
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
afenevigyeel

nem mertem berendelni a teljes készletet, hátha gyengébb a hangja mint gondoltam. Aztán mikor megjött akkor leteszteltem és nagyon jó termék. Most vagy megveszek UKról vagy várok hátha lesz még occsóér. Itthon sajna annyiba kerül a hangszóró darabja mint kint vettem a párat
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Persze simán. Van hogy csak 1 terméket adnak nyomott áron.
-
kicsi kecske
tag
olyan előfordulhat, hogy adott ország amazonja kb 1.5xes áron árul egy terméket mint a másiké?
Héten rendeltem hangszórókat amazonról. Amazon.de-ről 135euro volt a pár, volt kb 10+ készleten. 1et rendeltem, mert ha nem jön be nem költök rá feleslegesen egy vagyont.
Aztán most hogy megjött és teljesen elégedett vagyok vele mondom megrendelem a maradékot +5 pár, erre nézem h a 115 euros árból most 199ér van csak. Ugyan úgy amazon árulja.
Amazon.co.ukról meg 115 font ugyan az ráadásul ott már kis cég is árulja ami fullfilled by amazon.
Nem volt BF-ben meg semmi. Elképzelhető, hogy 115 euroról felvitték az árát egyszer csak 200 eurora?
-
El Gringo
senior tag
ahogy észrevettem az évek alatt, majd ők eldöntik, egyszerre küldik-e, vagy sem
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit. -
válasz
pippo76
üzenetére
Ma megkaptam a refound összegét, így valszeg a rendelés mégsem érkezik meg. Chateltem megint, most már meg tudta mondani az asszisztens, hogy megsérült és ezért ment vissza. Érdekes, hogy elindítják a visszatérítést, de nem tudja az ügyfélszolgálatos megmondani, hogy miért?! A beígért 5 font pedig sehol, legalábbis én nem látom sehol. Van valami kedvezmények menü? Ez a másik tag azt mondta, hogy ha megrendelem megint, akkor írjak nekik a csomagszámot jelölve és elengedik a szállítási díjat. Most ezt kinek és mire hivatkozva írjam meg? Tehát megírom egy másik ügyintézőnek, az lehet elküld a fa**ba. Vagy visszanézi a korábbi chateket?
-
Luigi962
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy miután elkészültem egy megrendeléssel a német Amazon oldalán már csak a Pay Euro gomb van hátra,meg tudom adni mikor kézbesítsék a bécsi címre mivel csak péntektől lesznek otthon! Ha viszont ma megrendelem/BF akció miatt/akkor azt írja már kedd v. szerdán viszik.
-
somnia
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fogyjunk le!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Cyberpunk 2077
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)