- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
Executioner #10906 üzenetére
Úgy nincsen kedvezmény sajnos
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Executioner #9225 üzenetére
Őszintén szólva, ez esetben én is így tettem volna. Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha én elhagyok egy kiflit és az utca embere nem szól, hanem megeszi. Tegye, ha neki jól esik.
Ne irigykedjünk. -
warcat
veterán
válasz
Executioner #9222 üzenetére
Majd kigazdálkodják valahogy az 1762 milliárd $- cégértékből... ja nem, mert a biztosító kifizette.
Egyébként csomagtovábbítós történet, automata átvétellel.
Gratulálok a magasabb erkölcsi szinten létezéshez, a kijáratnál 1 darab sütire beváltható kupon a jutalmad
(de csak akkor, ha nem boltos vagy, aki magára vette, hogy minden rajta csattan) -
drdre
csendes tag
válasz
Executioner #8872 üzenetére
Köszi! Megpróbáltam a reklámmentest is megrendelni, de azt sem tudom. Hát érdekes... Írtam nekik mail-t, majd meglátjuk mit válaszolnak.
-
embe
nagyúr
válasz
Executioner #8845 üzenetére
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Executioner #8654 üzenetére
thx, egy ilyen megoldás kellene, de ahogy fentebb is írták, erre most nem lehet regisztrálni...
-
sajti_pajti
tag
válasz
Mivel, hogy most oda nem lehet regelni, mi az ami még szóba jöhet és már van itteni tapasztalat róla?
-
monchichi20
aktív tag
válasz
Executioner #8658 üzenetére
Köszi akkor rendelem is
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tegyük hozzá: már több német webshop (talán az MM is) tiltja a mailbox-os rendelést.
-
warcat
veterán
válasz
Tegyük hozzá, hogy elvileg most nincs regisztrációs lehetőség a forgalom miatt.
Amúgy olcsó, korrekt, gyors, átlagos csomagot GLS-el elküldik neked összesen13.4€-ért aznap (reggel 9-11 között kiviszi nekik a DHL, ekkor fizetsz Paypallal, aznap este és másnap utazik, majd kézbesíti a GLS Mo.-n)
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Executioner #8573 üzenetére
Köszi, bejelentettem logitechnél. Meglátjuk mi lesz.
-
Def26
félisten
válasz
Executioner #8548 üzenetére
-
Kami11
őstag
válasz
Executioner #8472 üzenetére
Köszönöm a választ, de időközben jött egy levél, hogy még 24 órát várjak a kivizsgálásra.
Igy a fiam amazon fiókjából megrendeltük újra, már a megfelelő limitbeállításokkal, el is fogadta a megrendelést, a kártyát is beterhelte a megfelelő öszeggel, és kb. 1 óra elteltével sem problémázik, hogy valami nem kerek. Tegnap kb. 10 perc elteltével tiltotta a fiókot.
Most itt tartok, kíváncsi leszek mi lesz a vége? -
FZoleee
tag
válasz
Executioner #8331 üzenetére
Tracking szerint nem kaptam meg.
-
Executioner
tag
válasz
Executioner #8256 üzenetére
Innen még szállít és az ára is annyi mint a német oldalon. [link]
a német amazonhoz használt fiókod ide is jó
-
zsozsoka80
csendes tag
válasz
Executioner #8254 üzenetére
Itt a [link]
-
qqzs
őstag
válasz
Executioner #7777 üzenetére
Altalaban az expedited shipping a dragabb , azaz kb 30 euro ertektol felfele a gyorsabb a olcsobb. Szerintem mindketto nyomonkovetheto
-
Beni2360
félisten
válasz
Executioner #7777 üzenetére
Lehet de én a szokásos szállítást választottam mert ráért. Nem gondoltam, hogy ahhoz nem kapok TN-t. 3 éve vásároltam náluk de akkor a .....de oldalról.
-
válasz
Executioner #7774 üzenetére
Ez sajnos nem teljesen igaz. Magyarorszagra rendelve csak a premium szallitashoz van tracking. Ausztriaba rendelve eddig nekem mindenre volt, es meg mindig van ingyenes szallitas.
-
Beni2360
félisten
válasz
Executioner #7774 üzenetére
Nem volt választás csak az Amazon keresztül szállítja opció.
De a lényeg, hogy meg kaptam. Pedig volt bőven száll. költség. -
Luigi962
őstag
válasz
Executioner #7674 üzenetére
Azért kérdeztem,mert EU Stockról szoktam vásárolni szintén EU-s adószámmal és ott nettót fizetek.Köszönöm a válaszokat.Üdv.
-
Luigi962
őstag
válasz
Executioner #7671 üzenetére
Oneplus 7 Pro okostelefon (16,9 cm (6,67 hüvelyk) 256 GB belső memória, 8 GB RAM, Warp Charge) német verzió, 8 GB 588,23 EUR ( 747,05 EUR áfával) - Mennyiség: 1Raktáron.Eladta: Amazon EU SarL
Ezt látom a kosárban!
-
qqzs
őstag
válasz
Executioner #7600 üzenetére
En mar 15 eve hasznalom itt az a kerdes hogy regen nemet amazonon volt e ilyen 10 eve vagy akarmikor. Egy masik topicban vitatkoznak errol, gondoltam hatha itt tudjak
-
somnia
senior tag
válasz
Executioner #7592 üzenetére
Működhet. Az adóért meg a büntiért meg majd házhoz megy a NAV
...miért is?.....nem akarja továbbértékesíteni!...
-
válasz
Executioner #7574 üzenetére
Köszönöm, már meg is rendeltem.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Executioner #7488 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, akkor egyelőre nem lövöm el.
-
brickm
őstag
válasz
Executioner #7433 üzenetére
Köszi! Akkor várok türelmesen.
-
jozsi252
veterán
válasz
Executioner #7412 üzenetére
Köszi akkor nincs értelme próbálkozni .de-n kívül más oldalon, akkor kivárok.
Lenne még egy kérdésem előrendeléssel kapcsolatban. Elő szeretném rendelni az Oculus Rift S VR szemüveget, és a VR topicba azt mondták hogy elvileg akkor vonja csak le az Amazon az összeget amikor postázni fogják (3hét). Viszont ebben a dologban én biztosra szeretnék menni, így megkérdezlek titeket is hogy tutira így van-e?
-
Frenk
aktív tag
válasz
Executioner #7372 üzenetére
A regisztrációkor annyi volt rajta, hogy a próbaterhelést végre lehetett volna hajtani de most néztem a netbankot és előjegyzett kártyaforgalomban szerepel a vételárnak megfelelő összeg (csak az amzonon nem látszik még ennek "nyoma").
-
Frenk
aktív tag
válasz
Executioner #7370 üzenetére
A kártyát "simán" beregisztráltam - mondjuk a netbankot még nem néztem. E-mail pl. nem jött, hogy próbaterheltek volna.
-
Frenk
aktív tag
válasz
Executioner #7368 üzenetére
Szia,
és az 1€-s próbaterhelést közvetlenül a fizetés előtt szokták "eszközölni"?
-
Russel009
csendes tag
válasz
Executioner #7365 üzenetére
Én naiv azt hittem EU-n belül már nincs balf***kodás az ÁFA-val... Így már nem éri meg sajnos.
köszönöm szépen a gyors válaszokat!
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Executioner #7324 üzenetére
Nagy kár!
Megtörtént, sajnos nem tudnak segíteni, ketyeg az 5 nap...
-
DVlad
őstag
válasz
Executioner #7286 üzenetére
Igen, én is erre jutottam. Köszi!
-
gebro
aktív tag
válasz
Executioner #7105 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
Gabor99
tag
válasz
Executioner #6820 üzenetére
köszönöm a választ
-
válasz
Executioner #6771 üzenetére
Aha, meg is jött, érdekes egy dolog. Furcsa, köszi szépen
-
szente
addikt
válasz
Executioner #6612 üzenetére
Uh, ez csak Német, vagy Osztrák bank dolog elkerülte a figyelmemet, köszi!
-
ZoeVica73
csendes tag
válasz
Executioner #6543 üzenetére
Helló Executioner!
Bocsi, de közben írtam az amazonnak, hogy mikor kapom vissza a pénzem.
Erre ezt válaszolták:Kedves Mr Krivácsi,
Köszönjük, hogy időt, hogy írjon nekünk, és hozza ezt az ügyet a figyelmünket.
Őszintén sajnálom az esetleges kellemetlenségért, amit ez okozott neked.
Sajnálom, hogy a foglalási történt meg a bankkártya a rend # 304-5707821-6506713 már törölték.
A háttér a következő:
Ha megrendelését a Amazon.de vagy az Amazon Marketplace, és kiválasztja a hitelkártya fizetési mód, mindig kezdeményezni egy lekérdezést, hogy a kártya érvényes, és még nem számoltak be az elveszett vagy ellopott.
Ez magában foglalja egy lekérdezést későbbi terhére a teljes számlázott összeg. Ez pusztán egy biztonsági ellenőrzés. A hitelkártya valójában nem kerül terhelésre, ha ez az ellenőrzés történt, de az összeg egyszerűen fenntartva.
Egyes bankok / hitelkártya-társaságok menteni ezt a vizsgálat, mint egy bejegyzést. Az az időszak, mielőtt ezt a foglalás törlésre változott bank-to-bank és vállalat-to-társaság.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a bank, amely megkapta a hitelkártya és kérdezni ezt a határidőt. Ha ez az időszak már lejárt, kérje a bankkal, hogy megszünteti a foglalás.
Mi lesz boldog, hogy elmondjam, az engedélyt kódot a foglalás. A bank ezt a számot használja, hogy keresse meg és törölje a vonatkozó fenntartás.
- Engedélyezési kód: 971332
Nagyon szépen köszönöm a megértésed. Nagyra értékeljük, hogy mérhetetlenül.
Ha bármilyen kérdése van, vagy több kétségei, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és mi lesz több mint szívesen segít Önnek!
Remélem, ez volt a segítség az Ön számára.
Kívánok szép napot, és a héten!
Hívtam a bankomat Otp, de azt mondták, hogy nem látják zárolva a pénzemet. Azt látják, hogy annyival kevesebb az összeg a számlámon. Az engedélyezési kóddal pedig nem tudnak mit kezdeni. Most szerinted hogyan tovább? Vagy, ahogy írtad, várjak, és majd jön a pénz?
Válaszodat előre is köszi, üdv, Robi
-
ZoeVica73
csendes tag
válasz
Executioner #6543 üzenetére
OKÉ!
Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest