Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Taci
addikt
válasz
üzenetére
Nem, semmi speciálisat nem kértem. Használtnak volt hirdetve (Condition: Used - Like New), viszont a forgalmazó egyből a termék alatt jelezte is, hogy "Condition: Used - Like New - * -Brandneues Produkt!". És egy nagyon jó, otthagyhatatlan ár volt ott (3 db még akkor), szóval nem is húztam az időt, megnéztem az értékeléseket, megrendeltem. Nem vagyok türelmetlen, csak még semmi visszajelzést nem kaptam, plusz olvastam most pár nyugtalanító kommentet is:
Warning, this seller is probably a scammer. My order got dispatched then refunded a few minutes later with this information: "Grund der Erstattung : Kontobe...
Leider werden Artikel eingestellt welche einen Tag später storniert werden, warum werden diese dann 2 Tage später wieder einzustellen?
Szóval sanszos a végkifejlet, de azért hátha mégsem...
-
titi1990
tag
válasz
üzenetére
Már küldtek múlt héten egy újat a leggyorsabb kézbesítési móddal, sűrű elnézések közepette, csak nem hagy nyugodni a dolog, valahogyan megpróbálom a supporttól megtudni, nem tudják-e az eredetileg küldött item szériaszámát valamilyen raktári nyílvántartásból előkeresni, mert ha úgy bebizonyosodik, hogy az aprón lévő termék az az, ami eredetileg Nekem jött volna, megtenném a megfelelő jogi lépéseket az eladó felé.
-
moma
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm!

(Nem nehéz csak nem intéztem még külföldi garanciát. És nem tudom mire lehet számítani. Az, hogy magyar cégnek írjak, amikor külföldről vettem pl eszembe sem jutott, hogy működhet. Szóval hasznos is volt a válaszod.
Ez az aksi dolog meg különböző termékeknél gondolom nem ritka, és lehet valaki tud mondani valamit, hogy aksival szoktak e a gyártól valamit kezdeni vagy azt mondják, hogy elhasználódás. Esetleg számít e hogy mit mondok.) -
moma
őstag
válasz
üzenetére
Biztos ez is le lett írva(tényleg kéne egy FAQ), ha Blitzwolf az eladó nem amazon, és tavaly év elején vettem és 18 hónap gyári gari van, akkor mi a teendő? Írok annak az eladónak? És ha ő azt mondja ez szerinte nem gari, akkor tudomásul veszem?
(egyébként annyi a panaszom, hogy egy bluetooth hangszórónál az aksi ideje eléggé lecsökkent, nem tudom van e esélyem, hogy valamit csinálnak) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
üzenetére
RPE-től vettem eddig ebayen már többször.
A linkelt weboldal az övék, de a standard mail nem elérhető, napok óta erről levelezek velük (nem minden terméknél érhető el, ennyit válaszolnak). Szóval valójában 30-40Ł a postaköltség.Szerk.
A másik linket köszönöm, de nagyon drágán adja.
Eddig 2000 db hüvely volt kb 7500Ft postával együtt. -
SUPREME7
őstag
válasz
üzenetére
Imádom az ilyen hozzáállást. 1 hét alatt nem sikerült nekik feladni a csomagot, ez az én hibám? A 16-a a várható megérkezés első napja, de nyilvánvaló, hogy a megadott időintervallum utolsó napja is esélytelen. Nem tudom az amazonnál a "standard" postázás mit takar, de gondolom nem azt, hogy ha éppen arra járunk, vagy úgy adja ki a lépés, akkor majd feladjuk jóbarát, nyugodjál meg. Az áru értéke, vagy a kedvezmény mértéke szerintem baromira nem releváns, nehogymár azért mert olcsóbban jutottam hozzá mint egyébként, akkor már ne várjak el semmit.
-
Duwad
tag
válasz
üzenetére
Először azt mondtam volna, hogy nincsen, mamlasz létemre nem írtam a termék mögé, hogy english, így csak németet adott ki. Picurka ész használatával viszont megtaláltam angol nyelven is

Abban szeretnék még segítséget kérni, hogy a rendelés melyik szakaszában/hol kell jelölnöm, hogy ne az amazon váltsa át az összeget, hanem a bankom ? Úgy olvastam, hogy így kedvezőbb lehet a vásárlás. A rendelés további folyamata azt hiszem menni fog

-
válasz
üzenetére
Húú akkor bukta... Mert csak ezek vannak sajna...Ez lett volna de magyarban 1 darab az annyi mint itt 2..
Esetleg gift card vásárlással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor marad a 6 eurós posta, bár még így is jobb vétel, mintha itthon vettem volna.)

, Ebay-s tapasztalatom van sajnos.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)