Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem igazán világos, ez a 700 dolláros [notebook] USA-ból jönne?
Mikorra érne Magyarországra?
Megbízható eladó?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
alex devil
üzenetére
Karácsony előtt nagyon sokat késik a szállítás. Mivel EU-n kívülről rendelted ezért még vámon is át kell mennie. Ez simán eltarthat hetekig.
Várj még egy hetet szerintem. Postán voltál már érdeklődni nincs-e a neveden valami levél/csomag? -
alex devil
senior tag
Sziasztok!
November 25.-én rendeltem egy könyvet a .com-ról de vmi külsős cég küldi és még nem érkezett meg. Csak egyféle szállítási mód volt amihez nincs követési szám. Mit tanácsoltok, mit csináljak? Várjak még vagy írjak az Amazonnak? Elvileg dec 22.ig kellett volna megérkezni a könyvnek. -
qqzs
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Kivancsi lennek az onkyo eu mit szol ehhez a 21ik szdban
-
Gombinyó
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Akkor sincs probléma. Inkább vennék Amazon, mit magyar garanciával erősítőt.

-
válasz
Gombinyó
üzenetére
Hát a Totel szervíz elhajtott a francba, mondván, hogy gariztassam abban az országban, ahol vettem, vagy érdekelődjek a gyártónál.
Írtam az Amazonnak is, hogy mi újság a garival, amire azt írták, hogy 2 év, s ha bármi gond lenne, akkor őket keressem.
Nincs is ezzel baj egész addig, míg nem akarom eladni. :-) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Csak akkor ingyenes a szállítás, ha Amazon az eladó. Ezt a terméket 4 cég árulja, mind Japánból küldi tehát jön még rá ÁFA+vámkezelés is.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
andrisbandi
üzenetére
Kösz!
Haladás, csak 15 Eur, de ez sajnos még mindig duplázza a termék árát

-
törölt tag
Sziasztok!
Német Amazon.de oldalról rendelve 40euro felett minden ingyen jön? Ha Japán a termék lelőhelye akkor sem kell vámot, +áfát vizetni? Vagy csak a szállítás ingyenes (vagy az sem)?
Ez így most EU rendelés, mivel német Amazon vagy nem?
Hogy van ez pontosan? Itt van a konkrét termék aminek kapcsán kérdezem:
[link]Köszönöm.
-
andrisbandi
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
https://www.mailboxde.com/shipping-calculator.html
- Tovább küldő cég Németből. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
üzenetére
RPE-től vettem eddig ebayen már többször.
A linkelt weboldal az övék, de a standard mail nem elérhető, napok óta erről levelezek velük (nem minden terméknél érhető el, ennyit válaszolnak). Szóval valójában 30-40Ł a postaköltség.Szerk.
A másik linket köszönöm, de nagyon drágán adja.
Eddig 2000 db hüvely volt kb 7500Ft postával együtt. -
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem amazon árulja, ezt venném német eladótól.
-
zeon.hu
nagyúr
.de-ről vásárolnék egy terméket, aminél EUR 2.50-et ír szállításnak.
De mikor fizetnék, már 49.99 szerepel és nem látom, hol lehetne másik módot választani.
Van megoldás? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
werszomjas
üzenetére
Erről is többször volt már szó itt.
Ne UPS-el küldd, mert az több ezer Forint. Sima posta is megteszi ajánlott levélként.Amazon által adott vonalkódos címet fel kell ragasztani a dobozra, másik kis vonalkódot meg bele tenni a dobozba.
-
werszomjas
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi, írtam nekik ott amit linkeltél.
Először én nem az amazonnak írtam, hanem a forgalmazónak, akitől vettem, németül válaszoltak, én fordítottam le nagyjából.
A YI Official Store German Kundenservice Team írta egyébként ezt a választ.A visszaküldést ilyenkor nekem kell intézni, kiválasztani, fizetni, vagy ők megcsinálnak mindent nekem csak nyomtatni kell egy cimkét rá a csomagra és viszi az UPS? (nyomkövetős UPS-el érkezett a csomag)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
werszomjas
üzenetére
Ne így csináld.
Először is vedd fel a kapcsolatot Amazzonal. Ez a magyar szöveg honnan van? Ki írta?
Majd ők elindítják a visszaküldési folyamatot. Ha visszaküldted nekik akkor küldenek másikat helyette.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Vettem egy terméket a amazon.de-ről, újként hirdetve, hivatalos forgalmazótól.
A csomag megérkezett, de bontott, hiányzik belőle az akku ráadásul a terméken és a dobozon lévő serial number sem egyezik, nem tudom mit küldtek. A töltő kábel zacskója is bontott volt, látszott, hogy le volt ragasztva és egyszer már valaki felszakította.
Írtam közvetelnül a forgalmazónak, eladónak aki azt válaszolta nagyvonalakban, hogy:
Köszönjük a rendelését.
Sajnáljuk, hogy problémája van a csomaggal kapcsolatban. A terméknek újnak kell lennie.
Kérjük lépjen kapcsolatba az Amazonnal, küldje vissza a csomagot, megkapja a visszatérítést és újra megrendelheti a terméket.Ez így normális eljárás? Előbb küldjem vissza és utána visszautalják az árát? Nem kötnek majd bele, hogy én vettem ki pl az akkut?
A rendeléseknél az adott termék mellett nyomjak a "Return items" gombra és azon keresztül kell visszaküldenem?
-
Bornie127
aktív tag
Aki használja a keepa-t én azoktól kérdezném, hogy ha van egy értesítés, hogy X termékre holnap 17:10-kor lightning deals van, akkor az helyi idő szerinti 17:10? Azt írja: Upcoming Lightning Deal! Starts at Jan 4, 17:10
-
-
Gombinyó
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szerintem kérdezd meg az Onkyot. Anno velem segítőkész volt a support. Még bemérő mikrofont is küldtek ingyen, mert elkallódott az eredeti.
Itthon a Totel szervizeli.
-
Üdv.
Vásároltam egy ilyen házimozi erősítőt, és nem igazán derül ki számomra a linkből, hogy mennyi garancia van rá, és hogy kihez kellene fordulnom gond esetén.
Ugyan most már mindegy, mert nálam van a cucc, nincs baja, csak érdekelne a mikéntje.
Van valakinek esetleg ilyen jellegű tapasztalata? -
JColee
őstag
Az mennyire normális, hogy a dhl-s tracking number nem müxik a dhl nyomkövető oldalán? Amazon szerint ma hajnalban(!) megpróbálták kiszállítani a cuccomat, de persze zárva volt még a hely ahova kértem. Azt gondoltam munkaidőben hozzák majd ki.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Egy ilyen rendszert szeretnék vásárolni:
mennyit kellene fizetnem szállításért, hogy még a héten megkapjam? hogyan működik?
köszi -
tlala
addikt
Amazon.com vásárlásomnál illetve kosárnál felajánl egy 70USD értékű kedvezményt, ha "Gift card"-ot váltok.
Állítólag nincs semmi éves, stb. költsége.
Valaki el tudná mondani, hogy ez pontosan mi? Valami csali vagy tényleg megéri? -
szaboger
tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Köszi így már világos!
-
-
szaboger
tag
Sziasztok amazon.de ről szeretnék rendelni, most regisztráltam, de fizetésnél változik az ár 219 eur ár 233,74 eur ra változik, azt megtaláltam hogy ne ők hanem a bankom váltsa magyar bankkártyát regisztráltam. Köszönöm
-
trialboj
őstag
Üdv,
Első rendelmésem lenne német amazonról, romániába, de nem igazán tetszik amit a fizetési opcióknál ajánl.
Nem lehet paypallal fizetni, és ha kártyával próbálom akkor mivel nem EURóban van a pénzem,nevetségesen magas árfolyammal számolja, és 2000 ft or rárak bónuszként, az amúgy is magas 11 EUR szállításra.
Nincs valami trükk, amivel tudnék vásárolni paypalon keresztül egy gift cardot v bármit, amivel aztán extra sarc nélkül meg tudom rendelni az ajcsit.
(szívesen kifizetném az extra költséget ha az a termékre vonatkozna, de a szállításért nem szeretek különösebben sokat fizetni, főleg ha nem sürgős)
Erről lenne szó...
köszönöm
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
JColee
őstag
Vásároltam amazonról, de a fizetés el lett utasítva (azt hiszem elfelejtettem a limitet megemelni). Ilyenkor mi a teendő (természetesen a limit növelésén kívül)? Amazon máskor újra rápróbál majd, vagy tudom mondani neki, hogy mikor próbálkozzon?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Betta90
üzenetére
Itt a leírás hogyan vedd fel velük a kapcsolatot.
-
Betta90
újonc
Sziasztok lenne egy olyan problémám,hogy rendeltem az amazonról.Meg is jött amit rendeltem.(GPS-t)De már nálam van kb 2 hete és nem vonták le az árát.Ilyenkor mi a tendő.Emailt is megkaptam h kézbesítve.Köszönöm a választ előre is.
-
Benito94
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ezt hol írja? Biztos úgy van ahogy mondod csak kiváncsi vagyok hogy ezt írják e valahol, én nem találom. Az a gond, hogy a német oldalon egy tizessel több minimum és az euroban értendő. Itt magyarországon is 52.000ft sajnos, viszont ha ezt sikerülne elcsípni amit kétlek akkor 32.000ft lenne és az nagyon jó ár érte.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Benito94
üzenetére
Nem feltétlenül nem éri meg, csak nagyon ritka amikor igen. Valamelyik nap néztem egy fülhallgatót (nem tudom már melyiket) pont mega akciós volt. Vámmal, postával a német amazon alatt volt. Persze nem mindegy, hogy németből pár nap vagy vámolással több, csak hogy van azért egy két ritka eset amikor még onnan is megéri venni ezt-azt.
-
Benito94
tag
Sziasztok!
Látom nem rég kérdezték elöttem hogy amazon.com-ról nincs nagyon értelme cuccot rendelni. Egy billentyűzetet szeretnék rendelni és most 119dollár, gondolom a végösszeg jóval magasabb lesz a végére, free shipping van írva de gondolom így sem lesz ingyenes.
-Solt-: nem neked akartam válaszolni, félrenyomtam.

-
Mercutio_
félisten
Tippre, hogy az eredeti dobozában küldik alapból, csak ráb*sznak egy cimkét a feladó-címzett adataival, így látszik, hogy mi van benne, illetve akár maga a termék is, ha olyan a csomagolás.
Ezért javasolják, hogy a rendelés végén válaszd a "Conceal Package" opciót. (Ha nem akarod, hogy szétb*rmolják a dobozt, vagy lenyúlják a cuccot.) -
-Solt-
veterán
Urak,
Az alábbi mondat pontosan mit akar jelenteni?
Ships in Original Packaging:
Packaging may reveal contents. Choose Conceal Package at checkout. -
törölt tag
Sziasztok,
Amazon prime video-hoz lenne kérdésem, mert gugli nem barátom, a tavaly december 14-i cikkeket dobálgatja csak folyamatosan.
Itt miért van különbség a 2 oldal ajánlata között? Amazon vs Prime Video
Előzőn van fél évig félár (€3) és utána csak €6 de nem látok ingyenes próbahónapot, az utóbbin meg van ingyenes próbahónap, de $11 a havidíj.PC-n milyen formában lehet lejátszani a tartalmakat? Win10 alatt nem találtam hozzá applikációt, pontosabban a vásárláshoz igen, de a videóhoz nem.
Ha böngészőből működik a lejátszás, az Dolby 5.1 vagy hogyan működik ez? Mindenképpen HD tartalom érdekelne, de csakis a többcsatornás hanggal.
Az itthon elérhető kínálatot hol találom? Itt csak tavalyi cikkeket találok, amik az itthoni elindulásról szólnak.
Előre is köszi.

-
qqzs
őstag
Nincs ingyen posta csak nemetbol 39euro felett
------
A prime trialt ha honaposan fizetem es atvaltok evesre akkor a kezdetektol fizetettet beszamolja vagy az azvaltastol kezd egy evet?
-
kexksz
addikt
Amazon.com (USA) rendeles ingyen postaval (Prime triallal) megoldhato MOra? Egy fejhallgatot akarnek, nalunk 38k, egyebkent 100 USD.
-
kssvirag
tag
kellemes csalódás.
A Kedden megrendelt termék, ténleg megérkezett pénteg délelött hozzám. Karácsony elötti pár napban ez szép teljesitmény.radi8tor: erre én se számitottam. Itthon a Trans o flex hozta ki, ahogy irtad.
-
choco01
addikt
Hali.
Most akkor ez hogy van, ha az Amazonon azt irja hogy szallit valamit Mo.ra akkor az németből jön tuti?
Valami ilyesmiről lenne szó..

-
K1nG HuNp
őstag
Rendelni akartam 1-2 dolgot amazonrol, de csak a .com weboldalon érhetőek el. Shippinggel és mindennel kijött egy végösszeg (19 ezer). Kellesz még valamilyen + költségre számítanom? (vám bármi)
-
Bornie127
aktív tag
Ha két eladótól két külöböző terméket egyszerre fizetem ki, akkor külön szedik, vagy összecsomagolják? Az egyik termék várható szállítási ideje jóval több mint a másik. Egyben fizetve az olcsóbbra így nem lenne ptkg.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
gabro0
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem volt még velük dolgom, pozitív tapasztalat így elsőnek.
Hupsz, most látom Bécset írtam. Az osztrák posta online követője írta ezt és ez maradt meg úgy tűnik. A dobozon Salzburg van, szóval innen jött

Mindkét csomagomnál egyébként feleslegesen sok üres hely maradt. Ez ilyen bevett szokás? A mostani majdnem kétszer akkora, mint kellene. Kibélelve persze nincs, hogy ne mozogjon (mondjuk nem törékeny cuccok így mindegy).
-
gabro0
őstag
Második Amazon vásárlás tapasztalat: december 13-án rendeltem az amazon.de-ről, standard szállítással. Nem gondoltam volna, hogy karácsony előtt ideér. Az amazon először 20-27 közti kézbesítést becsült, lett ebből rövid ideig dec.20, majd megint 20-27.
17-én adták fel Bécsben, 20-án délelőtt a Trans-O-Flex futára ébresztett, hogy csomagom érkezett. A futárcég kézbesítés előtt pár órával email értesítőt küldött, amiben 10-12 óra közti kézbesítési időt jelöltek meg. Pontosak voltak, mert 10.15 körül már hívtak.
-
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Hiába nem fizikai áru, nekik még számlázni kell és magyar címmel nem fog menni. Playstation topikban gondolom tudnak segíteni hol lehet ilyet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest