Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem kell semmit masolni. Ott a termék lapján a kepa kezelofeluleten csak be kell jelölni, az email cimet meg kell adni a extension beallitasai kozott.
En hasznalok egy mobilos appot is az eddig jol mukodik. Price tracker for amazon. Par gusto capsulara jelzett most 11euros a 48as pack -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Predator2
addikt
Helló
keepa-n hogyan tudok "követni" egy terméket?
Szeretném ha emailt küldene ha egy kiszemelt akciós, de nem tudom hol kell beállítani.THX
-
dala
tag
Sziasztok!
Amazon.com-ról szeretnék rendelni egy gtx 1060-as videókáryát.
A kérdésem az lenne hogy erre még rájön az áfa? és ha igen mennyi?Előre is köszönöm a segítséget!

-
törölt tag
Nem tudja valaki, hogy amazon elfogadja e az édenred aranykártyát?

-
rafanadal
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy fizetés előtt összegzi az amazon a rendelt árú díját, és a szállítási költséget is. Valamint van egy olyan, hogy import fees, vagyis a magyar 27% áfa. Jól értelmezem, és fizetés után már nem fog a posta beszedni tőlem semmilyen összeget?

-
-
#peter
csendes tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Áfát miért kell fizetni?39euró felett is pakoltam a kosárba,de akkor is 10euros szállitást irt
-
-
#peter
csendes tag
Amazon.de-ről ha rendelek ingyenes a szállitás?
-
SUPREME7
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen, állítólag készletet várnak a beszállítótól, ami azért sántít mert azóta is folyamatosan rendelhető a cucc. Ráadásul az emailváltás után érdekes módon a pénzt levonta a számlámról és hirtelen "preparing for dispatch" ... szóval szerintem szimplán elkeféltek valamit és nem lett feladva, lehet ha nem kérdezek rá, sose indul el. Vagy gyorsan beterhelték a számlát aztán várjak amíg lesz készlet

-
SUPREME7
őstag
válasz
üzenetére
Imádom az ilyen hozzáállást. 1 hét alatt nem sikerült nekik feladni a csomagot, ez az én hibám? A 16-a a várható megérkezés első napja, de nyilvánvaló, hogy a megadott időintervallum utolsó napja is esélytelen. Nem tudom az amazonnál a "standard" postázás mit takar, de gondolom nem azt, hogy ha éppen arra járunk, vagy úgy adja ki a lépés, akkor majd feladjuk jóbarát, nyugodjál meg. Az áru értéke, vagy a kedvezmény mértéke szerintem baromira nem releváns, nehogymár azért mert olcsóbban jutottam hozzá mint egyébként, akkor már ne várjak el semmit.
-
törölt tag
válasz
SUPREME7
üzenetére

1. Ma kezdődött a becsült várható intervallum, milyen választ vártál egy automata please be patient levelen kívül?
2. Még megkaphatod karácsonyig. Ha fontos lett volna az idő, miért nem expressz rendelted?
3. Egy 350 eurós terméket vehetsz 90 euróért, nem tök mindegy ünnepi forgalom miatt esetleg kicsit késik? -
Bornie127
aktív tag
Lenne pár kérdésem.
Német amazonos rendelés lenne.1. A feltüntetett szállítási idő mennyire pontos? Ha késnek vele kompenzálnak valamit?
2. Az expedited shippinget ki hozza és mennyire tartják a szállítási időt?
3. Az amazon protect opció kis hazánkra is érvényes, vagy csak ha az amazon.com-ról rendel az ember?
Amennyiben érvényes mennyire jó ez nekünk?
4. Alap garancia van a termékekre? Amennyiben igen akkor mennyi?
5. Ha regisztrálok a Primra, akkor az expedited shipping árát tudom csökkenteni? Gondolom, ha feladták a cuccot, mondjam is le.Előre is köszi.
-
Berrik00
csendes tag
Sziasztok amazon.de-röl vásároltam egy xboxot csak hogy ehhez nem kaptam semmilyen garancia levelet és a dobozban se igazán találtam ilyen helyzetben hogy működik a garancia vagy mit kell tennem?
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, első amazon rendelésem, még nem igazán látom át a dolgot, de ha jól értem, valami amcsi cég cucca, de elvileg az amazon postázza Németországból, 9-én rendeltem, de még seholsemmi ... az "Arriving 16 Dec - 20 Dec" gondolom azt kellene jelentse, hogy ebben az intervallumban megjön, de még postázva se lett, és sehol nem találok valami contact formot, hogy megkérdezzem mi a helyzet. Ez mindig így megy? Karácsonyra lett volna, de kb esélytelennek látom a dolgot.

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-Solt-
veterán
Urak,
10 kg körüli csomag visszaküldéséhez melyik futárcéget javasolnátok? A Posta olyan 11000.-Ft körül vinné vissza.
Parázom, hogy fogom ezt a pénzt visszakapni...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rolex94
üzenetére
Ingyenes szállítás USA-ra vonatkozik.
Ha Amazon az eladó akkor általában előre kell fizetni az ÁFÁt, vámot. Ha más eladótól veszed, akkor itthon fogják vámolni.Ezt a futár/posta dolgot nem értem mostanában miért kérdezi mindenki. Német Amazonnál ez a helyzet.
-
qqzs
őstag
Valakinek van mar egy evnel hosszabb tapasztalata az amazon.de afa nelkuli szallitasrol, ha van mar olyan regen? ugy ertem hogy tobb mint egy eve rendel ilyen modon
-
rolex94
csendes tag
Hali!
Mivel még nem rendeltem az Amazon-ról, ezért lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban. A következő termékeket szeretném megvenni:
A kosárban azt irja, hogy mivel 25 dollár feletti a vásárlás összege, ezért ingyenes a szállitás, viszont mindegyik termék olalán van egy olyan, hogy "Shipping & Import Fees" egy bizonyos plusz összeggel, ami nem szerepel a kosárban. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezt az adót utólag kell kifizessem külön-külön mindegyik termék után vagy fizetéskor levonja a kártyáról? Azt sem tudom még, hogy futár vagy a posta fogja kiszállitani a csomagot.

Előre is köszi a válaszokat!

-
Zeki
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Már a rendelésnél módosul.
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Német amazon. Sajnos mindig a célország áfájával számol el

-
Heavyrain
őstag
Egy korábban vásárol Humble Bundle-ben volt 500 Amazon Coins (key), amiről meg is feledkeztem.
Most megtaláltam, de az oldal már nem él, ahol mutatták volna, hogy hogyan/hol kell aktiválni.
Próbáltam az alkalmazásukban, de ott sem találtam.
Valaki be tudná linkelni? Köszönöm!
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ezt
(Első rendelésem volt, 91 eur volt a végösszeg magyar áfával, viszont elfelejtettem átállítani, hogy ne az Amazon váltsa a pénznemet, így gyönyörű 332 HUF-ra jött ki az euró, legközelebb erre már figyelek
)
Helyén van mindene, ketyeg rendesen, a megkérdőjelezhető csomagoláson kívül semmi problémája
-
holdszem
csendes tag
Sziasztok!Ha rendelek a német amazonról,ki szokta szállitani?A helyi postás hozza vagy MPL?
-
Zoli-bácsi
senior tag
Van valami lehetőség(kupon) amivel le lehet kicsit vinni az árakat az Amazon.de-n?
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
fcc
aktív tag
Ha járt volna vissza pénz a vámra, stb., felszámolt összegből, akkor 3 hét alatt már megkaptam volna?
-
holdszem
csendes tag
Sziasztok! Még nem rendeltem amazonról.Csak a német amazonál ingyenes a szállítás 39 euró felett?Vagy az angolnál is?Köszönöm a választ!
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Én is most rendeltem pont egy Fossil órát úgy, hogy az Amazon volt a forgalmazó. Hát, finoman szólva nem gondolkoztak sokat a csomagolás minőségén.
[link]
A díszdoboz kicsit be is horpadt, ill. a teteje lejött. Magával a termékkel egyébként semmi probléma. A kiszállításnál volt egy kis gubanc, de az már a magyar posta hibája volt. -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy 1 héttel a rendelés átvétele után még mindig csak zárolt státuszban van a rendelés ára, miközben a szállítási költség refund már 3 napja a számlámon van?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Igen, szerintem tőlük.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ilyenre nincs lehetőség mivel az a termék értékelése. De van értékelése az eladónak is, azokat egyenként kell végignézni.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
De, egyértelmű. Csak nem annyira kézzelfogható.

Viszont a visszajelzéseknél van elég sok pozitív, de akad jó pár negatív is. És mivel termékre mutatja, nem az eladóra, ezért jó lenne tudni hogy pontosan kitől is vette az akinek jó, illetve rossz. Ilyen szűrésre gondolom nincs lehetőség..?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Azt jelenti, hogy Amazon az eladó. Nem elég egyértelmű?

Ahol pedig azt írja bolt neve mellett, hogy fulfilled by Amazon azt is Amazon raktárából szállítják ki (ez picit nagyobb biztonságot nyújt a bizonytalanoknak).Ilyen divatcuccot csak Amazontól vegyél. Nem ritka a fake termék más eladóknál.
-
somnia
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
....ott van jobb oldalon, hogy 39 neu...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ott van a termék ára mellett pl, hogy 5 Neu. Rákattintasz erre a linkre és láthatod kik az eladók.
De ha csak az érdekel ki az eladója annak mit éppen a kosárba teszel azt is írja szövegesen (nem árt hozzá nyelvtudás). -
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
az amazon.de-n egy adott terméket kiválasztva hol látom hogy ki az eladó? Az ebayen egyszerű, rögtön ott van minden eladási adat is róla, de itt nem találom sehol.
üdv,
Zoli -
garage112
aktív tag
Valaki legyen olyan kedves, hogy privátban elküldi a szállítási beállításait? Szerintem mindent jól írtam be, de nem szeretnék még egyszer ráfázni a csomaggal

-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Igazad van,bár ma már felesleges lett volna bármit is számon kérni,tegnap kellett volna jobban figyelnem. Mentségemére szóljon, abból indultam ki,hogy ő már kezelt pár ilyen visszaküldést,mégis csak ez a munkája,biztos jobban tudja mint én és én olvastam félre..
Attól nem tartok,hogy feladta e,attól jóval inkább ,hogy így hogy most vszeg kevésbé leinformálható,majd "eltűnik" valahol út közben. Arról van aláírt,postai pecséttel ellátott papír,hogy leadtam náluk, remélem nem kell kipróbálni,hogy ezzel mire megyek,ha elveszik pl. angliában,mert van egy sejtésem..
-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ahha,hát az pech..kézbe nyomtam. Alapból ajánlva terveztem feladni,de mivel így úgy jött le az egész hogy az amazon állja az ügyet,így abban voltam,hogy biztos úgy megy vissza ahogy ők szeretnék..mindenesetre ha megérkezik és az amazon fizeti azt a kilenc font körüli összeget akkor bemegyek és rákérdezek,hogy lett e ebből problémája,emiatt ne károsuljon,még ha az ő hibája is volt ez. Köszi hogy rákérdeztél

-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi!majd írd be légyszi ha van vmi infód. Amúgy remélem legrosszabb esetben annyi,hogy visszaküldik az eredeti szállítási címemre..az aggaszt azért kicsit,hogy csak ez a commercial invoice papírom van tőlük aláírva,dátumozva,pecsételve..nem vagyok benne biztos,hogy ezzel sokra mennék ha esetleg elveszítik.
-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát nem tudom.. én is kétlem,hogy ingyenes de ma bementem és még mindig azt mondja hogy ingyenes volt (mert két kilogrammig levél,nem csomag és így ingyenes) és már el is vitték tőlük. Mondjuk ha kézbesítik akkor nem érdekel,csak ne keverjék el,mert akkor bukok 140 fontot.. egyébként már csak azért sem hiszem hogy ingyenes lenne a feladás,mert valahol láttam, hogy 8 font valamennyit vissza fognak még adni a termék árán kívül a szállításra külön,amint megérkezett hozzájuk a termék.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ne higyj nekik. Amit ő mond azt úgy hívják Európa+ inverz csomag. Van aki úgy küldi, hogy valóban ingyen visszaküldheted nekik. De Amazon nem ilyen. Csak meglátják a hasonló etikettet rajta aztán rögtön azt gondolják Európa+ csomagot adsz fel. Pedig nincs is rajta csomagazonosító.
Szerintem ne várd meg míg hívnak, menj vissza mielőtt elkutyulják és még Amazon is rádveri a termék árát pluszban. -
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nagyon érdekes, mert én is így értelmeztem, de a postán dolgozó hölgy azt mondta, hogy ingyenes, nekem nem kell semmit fizetni
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után.. -
Sziasztok!
Megreklamáltam egy tabletet aminek hibás volt a kijelzője rögtön kibontás után.
Kértem, hogy csere legyen, írták is hogy oké, de beleegyezek, hogyha nem küldöm vissza a hibásat 30 napon belül akkor rámterhelik amit küldenek.Ez azt jelenti, hogy ők most küldenek egy új terméket? Nekem pedig 30 napom van visszaküldeni?
Köszi
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Trans-o-Flex az Ausztriából érkező cucckat hozza általában, azt meg ATPOST-al adják fel. Nekem DHL-el indult csomagot még sosem hozott Trans-o-Flex, bár lehet most ünnepek előtt változtatott valamit Amazon.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha felhívod a Posta ügyfélszolgálatát, akkor meg tudják mondani az itthoni nyomkövetési számot, amennyiben már kapott ilyet a csomagod.
staker: írhatsz nekik emiatt.
-
törölt tag
Sziasztok.
November 28.-an vásároltam angol amazonrol. Prime - al.
Akkor el is tűnt rögtön vásárlás után az összeg az OTP-s számlámról. A csomag hétfő óta nálam van. A levont összeg viszont visszakerult a számlámra. Olvastam hasonló esetekről, de pár nap után levonta újra az Amazon. Nálam még nem. Mi a teendő? -
qqzs
őstag
Jopar csomagom dhl trackingel a posta hozza ki meglepeteszeruen. Nincs valami modszer hogy a dhl tracking utan megkapjam a posta tn-t is? Ugyanis van mindegyiken posta tn is a dhl-es mellett
-
Sziasztok, szeretnék egy ilyet rendelni a német amazonról. De azt nem tudom megállapítani, hogy "ki" fogja kiszállítani.
DHL vagy a posta? Ettől függ, hogy milyen címre rendelném.
Azért kérdem, mert munkahelyre postai küldeményt nem szeretnék (ennek oka most hosszú), viszont futáros dolgok rendben mehetnek. Posta esetén otthoni címre rendelnék (és majd a postán átveszem).
-
layerke
aktív tag
Bocsánat, ha volt már, nem találom..
Hogy van az, hogy berakok kosárba 260 eurónyi cuccot és mikor fizetnék már 280 eurót ír ki az amazon.de? Mindenféle terméknél 1-2-3 euróval többet ír rá.. Free shippinges termékekről van szó németországból magyarországra szállítással, amazon által árusítva.
-
NOKA32
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Vagyis a DHL es ficko az első probálkozás után lerakta a postán? Igen meglepő ez a módszer számomra, de legalább sikerült rá akadni már csak remélhetem azt hogy a saját városom postáján van mert az amazonnál a szállítmányozás közben valamiért Vecsés van megadva Monor helyett már irányítószámmal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest