Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapitanj
csendes tag
válasz
maross
üzenetére
Használt cuccokra nem jár a 14 napos visszaküldési jog, kivéve ha a kereskedő vállal ilyet.
Nekem nem működött a csomagautomatával, viszont a postán meglepetésemre gond nélkül átvették.
Ja, írtam egy illedelmes angol nyelvű levelet az Amazonnak azzal kapcsolatban, hogy a visszaküldött bontatlan cuccért 15,23 euróval kevesebbet kaptam vissza. Aznap megjött az összeg a számlámra és egy levelet is írtak, amit azóta sem olvastam el, biztos ilyen sajnáljuk bla-bla. Azért durva, hogy rájuk kellett szólni. -
sszemtelen
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
viharhozo
addikt
-
DeFranco
nagyúr
van a német oldalon is chat, de németül kell velük beszélni, és ezt egészen nyers módon közlik is ha angolul próbálsz nyitni.
de ha megy a német, vagy jó a fordító, akkor el lehet velük beszélgetni. én kifogtam egy világi troll okoskatörpöt, aki csak azért is megforgatta bennem a kést, amikor már kétszer megköszöntem, hogy felhívta a figyelmemet hogy mit néztem be (hogy a 19 eurós ingyenes szállítás csak németországra vonatkozik) azért még be kellett hivatkozni és másolni a megfelelő passzust is, annak ellenére, hogy külön leírtam, hogy nem szükséges, kitalálok magamtól is

-
maross
nagyúr
Logitech supportrol is lepattantam, emailre nincs valasz, live chat kuka. Még ha atallitom united kingdomra vagy US-re se hajlando tovabbmenni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Beszélj amazonnal erről. Itt írtam le hogyan kell felvenni a kapcsolatot.
-
maestro87
őstag
Ez az egér (£26.99) akkor most mennyire is jönne ki?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest