Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Ha jól tudom ez azt jelzi mikor adják át a magyar postának, onnan már nem rajtuk múlik. Nekem eddig szerencsém volt németországi rendelésekkel, többségében stimmelt a becsült idő. Amazon oldalán a követés amikor már a posta budaörsi központját jelzi, onnan 1-2-3 nap alatt kihozták kopp-kopp.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pit stop
üzenetére
Amazonos értékesítésnél meg van határozva, hogy milyen állapot milyen jelzőt kaphat:
How do you evaluate a product's condition?
We thoroughly test the functional and physical condition of each item and give the product a specific grade before selling it.
Valamint ott van a visszaküldés lehetősége a warehouse-os termékeknél is. Ha nem vagy megelégedve az állapotával (nem olyan, mint leírták), akkor visszaküldheted:
If you are unsatisfied with the product for any reason, you can return the item in accordance with Amazon's Returns Policy.
-
pit stop
addikt
Még nem rendeltem Amazonról, és egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire lehet bízni a "Used - like new" jellemzésben a termékeknél?
Ha ez igaz, akkor megfelelő lenne, meg értem is, hogy mit jelent magyarul, csak nem tudom, hogy ellenőrzik-e, hogy a used .... akármilyen jelzőket ellenőrzik-e?
-
törölt tag
Hátha hasznos lesz valakinek...Kipróbáltam a MYUS.com szolgáltatását és teljesen jól bevált. Az egész USA területéről lehet vásárolni vele, reg. után adnak egy helyi címet,ahová lehet rendelni.Több csomag esetén bevárják, raktározzák a megrendeléseket, majd összekészítik egy myus csomagba a legkisebb szállítási költség érdekében. Én eddig is rendeltem az államokból, de Amazonon ugye pld. Levis és Columbia termékek nem rendelhetőek az EU-ba, valamint így belép a Walmart, ahol néha fillérekért lehet rendelni cuccokat, arról nem is beszélve, hogy mindenféle méret elérhető így és nem csak az eu-s piacra jellemző törpincsek tudnak vásárolni.
( 2 nap alatt háznál volt a cucc ,FedEx Priority - Ausztria ) -
zsoltip
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Megvan.

Van egy kis turpisság a Kindle rendelésnél.
Úgy fest, voltak változások ezen a téren az Amazonnál, így próbálkoztam összetenni egy a mai állapotban megfelelő rendelési képet, mert a Kindle topic összefoglalója sem teljesen így rakja ezt össze...Annyi az egész, hogy a Kindle olvasót "special offer" nélküli verzióban kell megrendelni.
Ennyi. Egy ilyet kiválasztva, megrendelve, kevesebb mint egy héten belül kéznél van adott eszköz. MAGYARORSZÁGRA.Üdv.:
zsoltip -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsoltip
üzenetére
Szia!
Kindle-nek saját topikja van egy jó kis téma összefoglalóval. Olvasd át.

-
Mercutio_
félisten
válasz
zsoltip
üzenetére
e-book topicban többen képben lehetnek.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Amazon.de oldalról sem lehet Magyarországra rendelni Kindle eszközt mind máig?
Valamelyik Amazon site-ról engedi esetleg?
Vagy semmi ilyen opció nincs?
Azért furcsállom, mert egy most menő banneren pont azt ecsetelik, hogy már ide is lehet rendelni... de ezek szerint a Kindle az ennyi másként van kezelve?Köszönettel várom a visszajelzéseket,
zsoltip -
always
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Német amazonról rendeltem, angol amazonos elado angliabol adta fel a cuccost.
Ezt a tracking numbert kaptam tőle emailben: 2D-036 856 1000-000 008 B0CEzt hol tudom követni, vagy akármi?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
somnia
senior tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
...miért csak az Amazon jó?...az eBayen egy rakással van...
-
joergie
őstag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Speciel azt is néztem, és lehet itthon is kapni. Árukeresőt nézted?
Érdekes az a márka, sok sportesemény tele van a reklámjaikkal, és alig lehet kapni, azért érdekelt engem is, hogy hol és mennyiért. -
somnia
senior tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
...nézz körül itt, itt például hegyekben áll!..
-
Reinkz
senior tag
válasz
szeva000
üzenetére
Én is belefutottam ebbe, nem vonták le csak 1x az első levonás egy sima check hogy tudsz e fizetni, de bankod ezt zárolásnak fogja fel és zárolja is x-napig, a 2. levonás pedig a tényleges vonás a termékért amikor föl is adják.
Bank függő hogy meddig zárolják a pénzed, nekem a BB 10napig tartotta.
Ezt náluk érdeklőd meg. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Nem hinném hogy lenne bármi biztonsági kockázat a spanyol oldallal. Persze meg kell nézni milyen eladótól rendelsz (milyen értékelései vannak).
Bankkártyával lehet fizetni.
Vásárlói védelem biztos le van írva az oldalukon. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Ebben nem tudunk segíteni. Ha az adott eladó nem akar ide szállítani akkor nem tudod megrendelni.
Esetleg nézd meg angol, spanyol, francia, német és olasz oldalakon is ugyanazt. -
törölt tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Amazon.de nézz körül ott 39 EUR felett ingyenes a szállítás és nincs vám. Ha nem tudsz németül, át lehet állítani angolra a nyelvet.
-
Reinkz
senior tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék az amazon.de -ről egy TV-t venni....
Mi a menete a folyamatnak? - csak mert eddig akármelyik kiválasztott termékre rámentem, mindnél kiírja, hogy nem szállítható magyarországra.... Tudna esetleg valaki segíteni? -
somnia
senior tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
...mint már írtam a szállítási költség, mert az csak Amerikán belül ingyenes...
-
-
somnia
senior tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
...meg az áfa meg a szállítási költség...meg a vámkezelés...vidd végig és a fizetés előtt kiírja a pontos összeget!
-
Üdv.
Sosem rendeltem még amazonról, így érdeklődnék, hogy ezt a tápot mennyiért hoznák ki? Ahogy látom 120$ és ingyenes szállítás. Erre még rájön a vám?
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Rendeltem vasárnap (02.04) az amazon.de-ről egy terméket, bankkártyával fizettem. Amazon regem nem volt, így vásárlás alkalmával regisztráltam is (emlékeim szerint) és úgy ment végig a rendelés.
Közben leveleztem az eladóval emailben (ő irányított az amazon-ra, hogy ott tudom megvenni tőlük a terméket). 3 napra a rendelésre (02.07) elkérte a rendelési számot, hogy még valamit belerakjon a csomagba.
Belépnék az amazon.de-re, de ilyen email-el nincs regisztráció... rákeresek az email-eim között amazonos rendelésre nem talál semmit...
Gondoltam valamit elrontottam rendelés alatt, nem ment végig, fáradt voltam stb. Megnéztem az ebank-om, nem volt levonva semmilyen összeg és elvileg zárolva se (erre nem mernék 100%-ra megesküdni).
Így regisztráltam ismét, lerendeltem ismét, azonnal kaptam rendelési azonosítót emailben. Rendelés után felmentem ebankra és láttam, hogy a rendelési összeg kb 2.5-szerese zárolva van a számlán...
Az amazonos regemen természetesen csak egyszer rendeltem le a terméket.Ma pedig megérkezett a termékből két példány is... Az összeg ma lett jóváírva a számlámról, természetesen kétszer. A tranzakció dátuma mindkét esetben 02.07, azaz szerda, holott az elsőt vasárnap rendeltem...
Ezt nem tudom hova rakni egyenlőre.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Már párszor volt téma ez a kapcsolatfelvételes dolog.

-
fausto
addikt
Sziasztok,
Egy promóció miatt kipróbáltam az amazon prime-ot, az első 30 nap ingyen volt. Meg kellett adni a kártyaadataimat és ha nem mondom le, automatikusan megújult volna. Viszont a 30 napon belül kértem a megszüntetést, kaptam is róla e-mail-t hogy tudomásul vették. Ennek ellenére most mégis levonták a havi prime díját. Mit lehet tenni? Hol lehet jelezni nekik? Vagy inkább egyből a bankomnak jelezzem?
Köszi előre is! -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Soha nem rendeltem még Amazonról, szóval biztos noob kérdés lesz:
Jól gondolom, hogy ebbe már benne van minden, és nem fogják megvámolni, és ennyi a végösszeg, és nem kell már semmit ráfizetni? -
Eclips21
őstag
köszi mindenkinek akkor hanyagolom
most úgy is beszakadtak a kripcopénz árfolyamok
talán lesz javulás VGA téren is -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Eclips21
üzenetére
Ott írja megjegyzésben, hogy vásárlás előtt érdeklődj arról van-e neki készleten:
"Warnung *Bitte geben Sie den Auftrag nicht an, bis Sie fragen, ob das Produkt verfügbar ist* Die Produkte sind neu in ihrer Originalverpackung, um zu bestellen, schreiben Sie sie hier: WEISSJUS3@GMAIL.COM"
-
Eclips21
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
német amazonról rendelnék ez érdekelne 400 euró de nem akarom elhinni hogy ennyi pedig van neki nagyon sok értékelése is (úgy hoznák el nekem németből)
már alapból ír valamit hogy ne rendeljem meg írjak neki stb...
ti megmernétek venni? hogy lehet vissza szerezni a pénzt ha átver?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az aktuális leárazások általában vasárnapig tartanak, vagyis, heti akciók?
-
zzola
titán
Üdv!
Ha rendelek valamit, de nincsen fedezet a kártyán, akkor hány napig tartják a rendelést? Illetve ha idő közben drágulna a termék, akkor még a megrendelt áron adják? Kösz! -
K1nG HuNp
őstag
Kellene de nagatol nem lesz.. amugy addig *szerintem* nem zavaro mig az erdemi vitat nem akadalyozza. Marpedig nem, hiszen kb mindenki csak az epp aktualis apro gondjaval ir es kerdez a topikban.
-
qqzs
őstag
Ok tenyleg nem kell

-
Mercutio_
félisten
A 3 leggyakoribbat (honnan és mikor ingyenes a fuvar; mikor nincs vám/áfa; amazon.com-ról rendelve milyen költségek jönnek még az árra) érdemes lenne

Ja és a következő 3 típus kérdés: miért csak 1 €/£/$-t vont le és mikor postázzák; mi az estimated time és mit tegyenek ha biztosan időre akarják a csomagot; mi a teendő, ha meggondolta magát + ha már átvette, de visszaküldené.Ha csak minden 10. elolvassa már megérte.
-
qqzs
őstag
Mar nagyon kene egy osszefoglalo.
-
Eclips21
őstag
Sziasztok, amazonrol szeretnek rendelni, meg nem rendeltem sose es az lenne a kerdesem mennyire jellemzok az atveresek mert van par cucc ami joval olcsobb.
Konkretan gtx 1080at akarok venni, de nem hiszem el hogy "csak" ennyibe kerul.
-
-
A214
aktív tag
Sziasztok,
Ezeket a termékek szerintetek Magyarországra ingyen szállítással lehet rendelni?
Csak saját részre kellene.
Amúgy ezek honnan érkeznének?
-
K1nG HuNp
őstag
Véletlenül úgy maradt a próba primeom a .de-s accountomon. 2 nappal a levonást követően is volt opció arra az előfizetés lemondásánál, hogy visszakapjam a levont havidíjat. Óriási pacsi nekik

-
tahepa
senior tag
Közben megtörtént a termék árának teljes levonása....és nem az Amazon váltotta át

-
tahepa
senior tag
Amazon.co.uk oldalon vásároltam egy terméket 4.98 GBP értékben és Erste Visa kártyával fizettem érte..GBP-re állítva a fizetési módot. Érdekes módon a vásárlásról kapott sms üzenetben 1 HUF forint terhelés olvasható. Ilyenkor mi van? Első vásárlásom volt az oldalon. Eddig Aliexpresen és ebay-on vásároltam ott nem volt ilyen tapasztalatom.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi a tanácsot, megnézem !
Azért gondoltam arra hogy az Amazon intézi a szállítást mert mindegyiknél ott van hogy "Fulfilled by Amazon" - amire ha rákattintottam azt írja "Amazon directly does the picking, packing, shipping and customer service on these items" - szóval ezért nem értem hogy az egyik "Fulfilled by Amazon" termék jönne Magyarországra a másik nem (főleg hogy 1-2 hónapja még lehetett ide rendelni) így ebből azt jött le hogy az Amazon kihozná de az eladó azt mondta hogy ide ne hozzák ?

-
kirkri
addikt
Sajnos ez van.
De még így is gondolkodom rajta, mert 150 fontért is megérheti.
Közben rákérdeztem a Boschnál, a garanciát itthon is lehet érvényesíteni, sőt, most regisztrációt követően 2 helyett 3 évet adnak a fűnyíróra.Mondjuk kell is hozzá, mert a netes vélemények alapján hajlamos gyorsan tönkremenni.
-
qqzs
őstag
Erdekes , megneztem es tenyleg...nekem a robotfunyiro onnan jott es most is johetne. Ez a huba szallitas eleg hektikus van hogy ket szinte teljesen azonos cuccbol az egyiket nem szallitjak ugyhogy amazon az elado. Es mikor kerdeztem azt mondjak nem rajtuk mulik hanem a logisztikai rendszeren, ket gardena ontozofejbol az egyik lehet spanyol raktarba van a masik meg ausztriaba pl
-
sziasztok !
Csak én vettem észre hogy egyre kevesebb dolgot szállítanak ki Magyarországra a német Amazon (amazon.de) választékából (elektronika/pc kiegészítők/fotós dolgok terén) ?
Sok olyan dolgot akartam most rendelni amit még ősszel nézegettem de azóta nem szállítják kis hazánkba, volt ahol megkérdeztem az eladót hogy megoldható esetleg valahogy ? Csak annyit írt hogy sajnos a futárszolgálat (gondolom akikkel szerőzdve vannak) nem hozza ki ide. Történ valami azóta amiről lemaradtam ?

-
bump3r111
tag
Sziasztok, német amazonról rendelnék magasnyomású mosót.
Tök olcsó szeretett országunk áraihoz képest és ingyen posta.
Viszont, a garanciát hogy tudom intézni ha esetleg valami gond lenne vele??
Köszi szépen a válaszokat! -
kirkri
addikt
Akinek van Prime tagsága, megnézné nekem, hogy mennyibe kerülne postával együtt ez a fűnyíró Magyarországra? Sajnos, mivel nincs Prime-om, így nem tudom végigvinni, csak ezért pedig nem aktiválnám a 30 napos próbát.
-
Predator2
addikt
Helló
Viszonylag jó árban van jelenleg a dollár így gondoltam most bevásárolok. Inkább kikérem a segítségeteket minthogy belefussak egy pofonba, mert valamit kifelejtettem, ami miatt sokkal drágább a cucc mint én azt terveztem.
Ezt a terméket néztem ki: [link]
Ettől a végtől venném a 42.95 dollárosat. [link]
Innen már ténylegesen ingyen jönne, vám és áfa mentesen, jól látom?
THX
-
prolad
addikt
Sziasztok
Amazonnál hogy működik a vámoltatás? USAból 434 dollárért lehetne venni új Essential phonet,annyi bőven megér. Csak ugye rendelésnél egyből rádobja a 120 dollárt estiamted import fees deposit néven. A kérdésem az lenne, hogy ha átcsúszna a vámon a telefon (nem tudom mekkora ennek az esélye), akkor ezt a pénzt visszakapom? Vagy ezzel inkább ne számoljak? -
tHUNderMAN
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy pedig belföldön azért lehet csekkolni szerintem ha valaki nagyon szeretné, ez ilyen nemzetközi szinten azért kicsit problémásabb.