Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
A Deutsche Post DHL ha jól tudom annyit jelent, hogy itthon a jó öreg magyar posta fogja neked kihozni. Ha futárt szeretnél, akkor ajánlott a picivel drágább postázást választani.
Így néz ki egy Expedited Delivery, pont ma jött egy csomagom, amit tegnap délután adtak fel: [kép]
-
ldave
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Beszéltem supporttal, konkrét okot nem mondott, annyit említett meg, hogy a pre-order idő után nézzek újra rá, lehet csak az előrendelés van letiltva, nem pedig a teljes termék.
-
ldave
félisten
Újabb Expedited Delivery tapasztalat:
UK Amazon, vasárnapi rendelés. a sima szállítás ~6 font lett volna, a gyorsított peidg ~7, tehát csak egy fonttal volt drágább, így azt választottam. Hétfő hajnalban indult a csomag Gourock (Skócia)-ból, kedd este Brüsszelben volt és ma délelőtt érkezett meg hozzám Budapestre. A DHL hozta, eredetileg pénteki határidőt írtak, de két nappal korábban megjött.
-
ldave
félisten
-
-
ldave
félisten
Kipróbáltam német Amazon-on az Expedited postázást, kb 2 euróval volt csak drágább, mint a sima postaköltség. Tegnap délután adtam le a rendelést, azzal az ígérettel, hogy holnap megkapom. Most pár percre jött az értesítés, hogy feladták a csomagom. Mindegyik termék Amazon-tól származik.
-
ldave
félisten
Nos, megérkezett ma a csomag, tegnap este indult útnak Tamworth -> Koeln -> Prague -> Budapest útvonalon ért ide hozzám, kevesebb mint 20 óra alatt. Szóval tartották a vállalt határidőt.
Viszont bevállt az a trükköm, hogy a Street address második sorába odaírtam a telefonszámom, így tudott hívni a futár, mert amúgy hiába van megadva, az Amazon nem nyomtatja rá a csomagra a telefonszámot.
-
ldave
félisten
Most először próbáltam ki az Expedited Delivery-t. 21-én adtam le a rendelést, várható érkezés 26-28 volt. Ma van 26., még nem is adták fel.
-
ldave
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nekem utóbbi két UK-ből rendelt csomagom a DHL kezdte el szállítani, de végül MPL futár hozta.
-
ldave
félisten
Az egyik német központban lehet valami gond (Feucht, DE), nekem a legutóbbi csomagom kb 10 napig volt ott, mire továbbindult, vissza is kaptam a postaköltséget az Amazon-tól.
-
ldave
félisten
Fura, angol Amazon-on rendeltem. A csomag a tracker szerint Németországból indult (Krefeld, DE), innen elment Angliába (Dunstable, Central Bedfordshire GB) majd visszaküldték németekhez (Feucht, DE). Egy hete volt az utolsó frissítés, ezek szerint azóta még ott van a csomag és valamiért nem indult el újra.
-
ldave
félisten
Ilyen üzentet még nem kaptam eddig:

-
ldave
félisten
Ma ért egy furcsaság. A cím (munkahelyem), ahova évek óta rendelek, ma ezzel fogadott:

Felhívtam UPS-t, az ügyintéző is értetlenül fogadta üzenetet, egy 1500 fős épületről beszélünk, nem olyan nehéz megtalálni... Annyit tudott ígérni, hogy holnap újra kiküldi.
-
ldave
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
Budapesti címre rendelve ez ennyi lenne:

Ha regisztrálsz az oldalra, megadsz címet és végigkattintod a rendelést a legutolsó ponting, akkor látni fogod a költségeket és a várható érkezést.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Adnék egy pirospontot a GLS-nek: valamiért rosszul került rá a telefonszámom a csomagra (ezt nem értem hogyan), így a futár nem ért el (munkahelyre rendeltem, nem egyszerű bejutni). Viszont levadászott Facebook-on, szerencsére elég egyedi nevem van, így könnyen megtalált és ott keresett meg és tudtam vele helyet és időpontot egyeztetni.
-
ldave
félisten
Pár tapasztalat az elmúlt napokból:
Február 15-én rendeltem két PS4 játékot, az egyiknek maga az Amazon volt az eladója, a másiknak nem, de az is Fulfilled by Amazon termék volt. A két játékot egy nap adták fel, viszont két külön csomagban, az Amazon saját terméke sima postával jött, a másik pedig futárral. Ugyanazon a napon érkeztem meg, a futár ugye a kezembe adta a csomagot, a másikért a postára kellett mennem.
A nem Amazon-tól érkezett játék viszont nem az volt, amit rendeltem, USA régiós játékot küldtek, ami nem volt feltüntetve a játék adatlapján. Ezt azonnal jeleztem az Amazon-nak, elismerték a hibát és visszakaptam a játék árát. -
ldave
félisten
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Komolyon nevetséges, 2017-ben, e digitális korban, hogy bármilyen nyilvántartás nélkül dolgozzon ez a cég...
-
ldave
félisten
válasz
FireFox1996
üzenetére
Dublinból jött, air mail van ráírva.
-
ldave
félisten
Csak egy kis infó: november 28-án feladott csomag ma érkezett meg.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
PainKiller13
üzenetére
Van, de nem ajánlom, főleg ha gyanúsan olcsóbb, mint bárki más.
-
ldave
félisten
Most először jött nekem UPS futárral angol amazon-ról rendelt PS4 játék. Eddig mindig posta hozta, szóval persze hogy az otthoni címemre kértem, ahol ugye nem vagyok munkaidőben. Ezt annyira nem értem, hogy miért nem lehet előre tudni, hogy milyen lesz a szállítás...
-
ldave
félisten
válasz
cucumber87
üzenetére
Ha a .com-os oldalról rendelsz, akkor az szinte biztos, hogy az USA-ból jön majd, akkor pedig számolnod kell vámmal és áfával is. Ráadásul nem tudom hogy a tápegység megy-e az itthoni 230V-os hálozaton.
-
ldave
félisten
Nem tudom hogy a karácsony miatti vélhetőleg egyre több rendelés lehet-e az oka, de már észrevehetően lassabban indítják útnak a csomagokat.
-
ldave
félisten
válasz
gama78gmus2h
üzenetére
Az ingyenes szállítás lehetősége és a vámmentesség miatt első körben mindenképp a német oldaluk az ajánlott.
-
ldave
félisten
Black Friday során szokott a Kindle-ökre kedvezmény lenni? Érdemes várni?
-
ldave
félisten
UK-ből nekem most elég gyorsan megjött a csomag, múlt hétfőn rendeltem, ma már nálam van.
-
ldave
félisten
Szóval eddig egy VISA kártyát (hitel) használtam a fizetéshez, amit sajnos a bankom megszüntetett a napokban és helyette majd egy Mastercard-ot küldenek, de ez még nincs nálam. Amim van, az egy Maestro kártya (nem hitel), amit viszont nem fogad el az amcsi Amazon fizetéshez. A Mastercard vajon működni fog? Van itt aki azt használ?
-
ldave
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Ingyenes posta? Nekem simán volt már 3-4 nap is a vásárlás és a feladás időpontja között.
-
ldave
félisten
válasz
atoszmester
üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
atoszmester
üzenetére
Nem lebeszélni akarlak, de erre a 14 fontos cuccra, ha Magyarországra rendeled, akkor + 6 font lesz a postaköltség. Szerintem jobban jársz ha a német Amazonról rendeled és teszel mellé még pár dolgot (mondjuk megkérdezel valaki ismerőst, hogy rendelne-e veled együtt), hogy meglegyen a 40 euró és akkor ingyen szállítják.
-
ldave
félisten
Eddig még csak könyveket rendeltem a német Amazon-ról, most viszont egy nagyobb dolgot is.

Ez a Carrier: UPS futárt jelent vagy sima postát?
-
ldave
félisten
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Jó az Amazon és átlátható, ha EU-n belül rendelsz. Az USA pont az ilyen import költségek miatt más terület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-12400F processzor
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest