Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonix232
aktív tag
-
fonix232
aktív tag
De mert pont S4-et? Van a piacon annyi telefon ami jobb, es jo reszuk meg olcsobb is. Kivalo pelda az en kiszemeltem, az LG G2 - Nexus5 alap, fasza kis kamera, akksi is joval tobbet bir, hardver pedig majdnem egyben ugyan az (attol fugg melyik S4-et nezed), raadaskepp pedig ott vannak azok az apro hardveres ficsorok, mindezt egy jo 40-50k-val olcsobban (legalabbis itt Daniaban, elofizuval. S4 saccper 180k, G2 pedig olyan 120 korul alakul).
-
bigman001
tag
ebben vitatkozhatnánk abban lesz másnak kára ha letölt egy jó progit??? nagy gépben meg 100x vernélek takarítsd ki a géped ki a géped kézzel rejtett mappák temp stb mikor azt hiszed tiszta tedd fell a you unistallert és azon belül a lemez tisztítót indítsd el és meglátjuk mennyire tiszta
-
wwenigma
Jómunkásember
Miert akarnad kikapcsolni? Az az alacsony energiafelvetelu allapot amikor a kijelzo es az egesz telo alszik, egeszen biztosan ezt akartad kerdezni?!?
Bagyusz: toltom a telot kikapcsolva uj CM-mel, többször ujraindult a telo magatol toltes kozben es folytatta ahol abbahagyta.
Bar mondjuk lehet akku melegedett fel azert , de szolok mert erdekes. Inkabb bekapcsolom.
-
mycso
veterán
Közben megvan, a drivereket hiába távolítottam el és telepítettem újra, nem csinált semmit.....
Viszont szépen kézzel a win listából beállítottam, hogy "Alcatel ADB Interface" és ezzel már működött a fastboot --> így sikerült cwm-be belépni, majs FR, de továbbra sem változott semmi.
Olyan, mintha nem lenne rajt a rom a telefonon...Na majd megírom, hogy mit sikerült ebből kihozni.
mod.: hát most vagy valami fekete lyukban ülök, vagy nem tudom....
Még egy FR-et csináltam (ilyen hátha alapon) és most restart után bebootolt, úgy látom ma minden csak második nekifutásra megy.Köszi a segítséget.
-
mycso
veterán
Hát igen, ha ilyen egyszerű lenne....(akkor már túl lennék rajta)
Leírom akkor bővebben:Semmire nem reagál az égvilágon:
1, ha így bekapcsolom, ugyan telepít hozzá valamit a win, de valami ismeretlen android eszköznek észleli és semmit nem tudok vele kezdeni2, hang fel + power után is, ugyan újra indul, de ide tér vissza
3, hang le + power, megáll a fehér kijelzőnél az elején, rajta az alcatel felrattal
4, hang le + fel + power --> felrakja a drivereket szépen (a kijelző sötét marad) és itt ha elindítom a gyári programját, fel is ismeri, hogy OT995, majd "start" --> eljut 5%-ig az ellenőrzéssel, majd hibával leáll (minden alkalommal)
A fastbootos parancsok, egyik esetben sem működnek --> nem talál eszközt.
-
Milestone2
nagyúr
Rendben pucz kolléga, ettől még nálam is működött és ezért mertem ajánlani másnak is. És én is itt találtam erre a linkre a válaszok között. Gondoltam, ha valaki másnak ugyanaz a problémája, mint ami nekem volt és megoldódott, megosztom...
(#17732) aszti75 válasza Milestone2 (#17729) üzenetére
Köszi.Ez segített. -
b.peti93
csendes tag
Köszönöm szépen, ez volt a gond, cwm6 nem volt jó, 5.5 machfixessel jó lett. Fél napomat ezzel szenvedtem, és csak ennyin múlott. Köszi még egyszer!
Szerk: Illetve lenne még itt valami, mégpedig most nem a legújabb ICS van rajta, a mostani frissítést hogy tudnám feltenni? OTU, FOTA azt írja hogy nem áll rendelkezésemre frissebb fw.
-
Raklap#
tag
"Maga a romban nem lehet megtalálni kép formátumban az ui-t? szeretném skinelni az elemeket, meg menut, és hasonlókat"
ha simán kitömöríted az apk -t megtalálod a képeket és ha nem akarod újra csomagolni total commander rel is be tudod másolni a képeket csak a régiek nevére írd át az ujjat
aroma fm el : [link]meg cwm -ből tudod az apk-t törölni mert ha rendszerközben törlöd be fog halni a régit törlöd a módosítottat meg vissza rakod persze az eredeti jogokkal
-
Milestone2
nagyúr
Gyűjtök inkább 830 dollárt, és akkor tavasszal ubizhatok...
persze nem lesz rá, nem lesz honnan összegyűjtenem, csak álom...
Más L9-en, megpróbáltam felrakni az UBI-t, de egy gyönyörű nyitó Linux asztal után megállt, nem tudtam semmit elérni, pedig másnak állítólag működött, ha bugokkal is, de működött...
-
monalala
aktív tag
Amúgy átgondolva ' nyugodt fejjel' semmi gond nem lett volna a gyári frissítés ráhúzása után, ha nem flash-elt cwm lett volna a telón. Ahogy visszaraktam a gyári reco-t azonnal elindult a telo. Azzal a 7 mb-os update-el gyári alapu lett a rom (persze nem tudom melyik része) és gyári romhoz gyári reco dukál. A zte B3- nál is ez volt a helyzet, de ott nem engedte a gyári update-t amíg cwm volt fenn a telon, itt is ez volt a gond szerintem. Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítő hozzáállást, nagyon be voltam 'sz@rva'.
-
monalala
aktív tag
Probáltam bagyusz-ét is, de semmilyen módon nem tudtam csatlakozni a pc-hez a telóval. Újta raktam az otut, de úgy se. A másik az, hogy a ram lement 10 alá többször és jött a lagg. A harmadik, hogy az akku idő nagyo romlott vele, amúgy pedig szerintem is jó a rom.
Az a beállitás ami benetnath romjába van, hogy be lehet állítani a minimum ramot pl. 50-re az jó lenne, de ott sem müxik. Semmi extra appot nem futtatok ami zabál, viber, next launcher fut állandóan , de ez gondolom elvárható lenne, a face-t már fel se merem rakni mert akkor tuti kiakadna a teló. A ram miatt most a Gb h1N1- et használom, ez tényleg tuti. -
bagyusz
őstag
Egypárszor már elmondtam, hogy a kernelt kellene ~20ezer helyen módosítani ahhoz, hogy jó legyen ami már meghaladja a józan paraszt logikai szintet, más részt nem hülyeségből lett átírva a driver hozzá.(3.0.x kernel miatt).
cm7 (gb) lassan kikopik/kikopott, az újonnan érkező applikációk minimum os-nek a 4.0.4 droidot jelölik meg az esetek 70%-ban, és hát a "jövő" nem a cm7-re fog építeni ami köztudott. Hobbi szinten "jó móka" lehet foglalkozni vele, de az is rengeteg idő, ahogy már a cm10.1 is aminek több hónapos előzménye van.
-
törölt tag
????
Itthon rohadok a kifordult térdemmel.. megmozdulni sem tudok.. mit csináljak?Chuck: dugd rá a telót, és amikor közli,hogy új ezköz, akkor ne engedd neki,hogy telepítsen,hanem Te add meg neki a driver helyét.. sosem raktál még fel meghajtót? Nem kötözködni akarok,hanem azért kérdezem,mert ha nem,akkor úgy magyarázom..
Akkor illesztőprogram csere. A felismert ezközöknél kicseréled a meghajtót arra,amit írtam.. ami még számít6: ne figyelje a digitális aláírást..lehet,hogy azért nem megy fel..
-
Milestone2
nagyúr
Ígérem ezentúl mindent amit feltöltök a mega-felhőmbe, mellé fogom írni magamnak,. hogy kitől töltöttem le...
Egyébként nem írtam mellé hogy ez az én kreálmányom, egyszerűen könnyebb volt a saját felhőmből belinkelni, mint visszakeresni.Számomra az volt a fontos segítsek egy arcnak.
Számodra az, hogy mutogasd az arcod..Tényleg elnézést semmiképpn nem akarta a tollaiddal ékeskeni...bár azt sem gondoltam, hogy az a cucc magántulajdon.
-
Milestone2
nagyúr
Hát ha már az is baj, hogy egy klétségbeesett fórumtársnak kikerestem egy előző hozzászólást és belinkeltem, akkor tényleg gond van a topikkal.
Illetve helixP
Nem ellenkeztem Hokinsal, csak annyi említettem meg, minden fórumban lesznek értetlenek, lusták, vagy buták. Ha már úgy érzem, hogy valaki annyiszor megkérdez valamit, ami már számomra is sok, akkor többé nem szólok hozzá. De semmiképp sem szólom le.
Mindegy, mindannyiunknak más a lelkülete...
-
-
GyuGyuKa64
csendes tag
Mióta megvan, már vagy 10-szer csináltam gyári visszaállítást, aztán visszaraktam mindent és egy darabig jó.
most megint ott tartok, hogy vagy majdnem mindennél kiírja, hogy az XY nem válaszol, vagy egyszerűen kilép a programból, vagy az előzőleg leírtak szerint beáll mint a gerely , és akku ki. -
Ricsi200
tag
Nem olvastok mobilarenát ?
-
pitama
tag
Igen gb. Ha jól emlékszem v61c-ről váltottam h1n1-re. 1 hónapja akartam felfrissíteni ics-re, mert vittem szervizbe, nem ment. (oké megoldottam, hogy szervizben ne vegyenek észre semmit, de ez a lényegen nem változtat.) Most megnézem, lehet korábban a gyári recoveryre ráflash-eltem, és azért nem ment.
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest