Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bigman001 #20671 üzenetére
Legyszives fogd mar fel, hogy ez igy NEM mukodik, NEM FOG MUKODNI.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bigman001 #20665 üzenetére
Már megírtam párszor, de mindhiába. Az, amit itt ICS bootloadernek nevezett el a közösség az egyszerűség kedvéért, a valóságban nem csak a bootloader. Egy átfogó csomag, ami felkészítette az alacsony szintű FW-t a ICS kezelésére. Az amss.mbn, ami az egyik fájl a csomagban pl. felelős a komplett rádiófrekvenciás kiszolgálásért, de még ezen felül egy rakás alacsony szintű driver is van benne. Ha csak a két bootloader lenne érintett, akkor a kernel betöltésén kívül nem lenne semmi változás. Ám itt nem ennyiről van szó....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bigman001 #20654 üzenetére
Nem tudnál magadban gondolkodni ezeken a dolgokon?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gamegod
senior tag
válasz bigman001 #20609 üzenetére
kgymac:
Szia,
Az OTU legyen feltelepítva + az eszközkezelőben nézz szét az usb-vezérlők kategóriában. Ha van usb kompozit eszköz (Részletek/Eszközpéldány azonosító : USB\Vid_05c6&Pid_9025), azt törölt (jobb klikk-re menü majd eltávolítás), majd az eszköz fa legfelső elemén (ami a géped neve a win hálón) jobb klikk-es menüben a hardverváltozások kezelése. Ekkor újra fel fogja ismerni a telefont, majd már látni fogod az sd-t is. .ajánlom ezt mindenkinek ha a gép nem látja a telefont és az sd kártyát
a cm 10.2-ről eddig annyit hogy a gb patch-el tökéletesen működik, és nagyon jó rom, rég volt a vántáccson ilyen finom rom, köszi bagyusz ment is rá gyorsan egy miui téma hogy csillogjon villogjon a kicsike
amúgy érezhetően gyorsabb, mint a 10.1OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bigman001 #20579 üzenetére
Már koptatom egy ideje a pofám, látom hiába... NEM TUDOD melyik az a szájba vert bootloader ezen a telón, amit flashelni kéne, mert NEM egy fájlból áll! Konkrétan 3 teljes partíció kell az ICS-hez, de ez a MINIMUM és NEM tudjuk mit ír be a többibe, ami nem flashel a boot folyamat alatt...
Továbbá ideje lenne kiverni a fejekből végre ezt a tévesen berögzült "ICS bootloader" szöveget: ilyen nem létezik. Nem is létezett soha. Van két féle FW, az egyiket az ICS-re készítették elő. NEM A BOOTLOADERT, az EGÉSZ FW-t, úgy ahogy van! Az csak egy dolog, hogy a kernelben ehhez csak annyit kell változtatni, hogy az még kivitelezhető, hogy ismét fusson a GB-re szánt verzión.
-
törölt tag
válasz bigman001 #20452 üzenetére
Big: Kedves Tőled, de azért hadd tisztázzak két dolgot: 1: Sosem pénzért akarok segíteni..pénzszerzésre találták fel a munkát és a munkahelyet (szerintem) .
2: A kocsimon eltörött a kipufogó,ami az unixos szar vásárlása esetén is 14,5K kiadást jelent,mely nem volt betervezve..Ennek az összegnek egy része lesz a különbözet.Megoldom,felnőtt(-nek érzem magam) ember ezt (remélem) tudja kezelni. Légyszi ne akarj gyűjtést rendezni nekem...
Tényleg nagyra értékelem a szándékot
Butyek: S2 45-be számolva, HTC 30. Ki tudod számolni a különbözetet szerintem. OT995 használt piacon 25-35 között mozog állapottól függően... Szerintem többet alcatelt az életben nem veszek Nem volt rossz teló,de mostanra nagyon bőven túlkoros lett...
-
helixP
nagyúr
válasz bigman001 #20433 üzenetére
Ugyan a nekem szóló válaszod ellenére bagyuszt kérdezed, mégis válaszolnék egy idézettel:
"Minden nőnél van jobb nő/Minden bajnok legyőzhető"
Bár utálom a Junkies-t, ebben igaza van: mindig lehet optimalizálni, reszelgetni, nem csak az android / CM verziószám számít.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bigman001 #20342 üzenetére
A warez/torrent ajánlás helyett mehetett volna a gugli, és kiderülne kb 3 perces kereséssel (még itt a fórumon is!!),hogy xda-n csináltak már instal zipes telepítőt a marketnek.. egyébként meg linkeltem kb 20 hsz-al ezelőtt
Szerinted fejleszti valaki a telefonodra a rendszert? Onnantól lesz letölthető szerintem a forgatáshoz szükséges support max.. ha jól sejtem.. most guglizom,hogy mi kell hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bigman001 #20236 üzenetére
Olvass vissza! Korábban írtam, hogy ez amit néztek, NEM A BOOTLOADER VERZIÓ Van mellette még nem is egy másik FW fájl, amiknek meg kell(ene) egyezni, másképp nem frissül le! Ha rootolva van, akkor beleír(hat) olyan fájlokba is, amibe egyébként nem tud... és így tovább...
-
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz bigman001 #20200 üzenetére
Látod erről beszélek:
" Itt az összes formázása system stb..."
Ha itt az összeset formázod, abban pl. tudtommal benne van a format external SD card is (nálam a CWM-ben legalább is biztos), ha valaki nem ért hozzá és az összeset formázza, akkor csontra törli az SD-t is, amin a mentései, vagy telepítő zip is van.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz bigman001 #20198 üzenetére
Itt a fórumon -főleg Androidban- mindenki saját felelősségre csinál mindent.
bigman kedves, egyet érts meg, vannak itt olyanok, akik jóval kevesebbet, vagy egyáltalán semmit nem értenek, ahhoz, amihez te már egy kicsit....
....és nagyon nem mindegy, hogy mit javasolsz nekik: vidd ki a bilit...vagy idd ki a bilit...
A lelkesedésedet senki nem kritizálta, csak a megfogalmazásodat, a hirtelenségedet.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz bigman001 #19941 üzenetére
V60O-ra nincs patch. Ha másikat teszel fel,akkor meg nem csináltál semmit,vagy teló kuka. Akarsz kockáztatni?
A rom: V60O. A patch pedig V61O,bár arra sem emléxem,hogy a v61O patch van-e egyáltalán..
X1port: ovatosan azzal a progival,volt aki kukázta a telót vele..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Milestone2
nagyúr
válasz bigman001 #19936 üzenetére
Ez szerintem egy CWM backup mappán belüli fájljai....erről írtam pár sorral feljebb szerintem Ivan7 elkészítette a backup-ot a CWM-mel, majd bement a "2013-09-30.12.54.20" mappába az ott lévő fájlokat bezippelte teljesen más névvel és úgy küldte át, nem hiszem, hogy a CWM "OT995 gyári GB ROM treemobil_2.3.6 GINGERBREAD v61O-0" nevű mappát hozott létre....és még mindig azt mondom, én úgy tanultam, hogy a mappa átnevezése MD5 checksum hibát okoz és nem használható...de lehet, tévedek
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz bigman001 #19892 üzenetére
Több mint egy hónapja feltöltöttem Fakirr1-nek a /data nélkül. De már root-olt és belakott rendszerről készült cwm mentésem volt csak a telefonról. OTU így sem talált frissebbet.
Kérem fejezd be. Én nem próbálkozom téglagyártással. Hamarabb végeznél egy samu kernellel. Gugli ad linket. És hogy bővítsem ismereteidet: a v60j-s bl az ics frissítés után is v60j maradt. Azaz nem törvényszerű a v60o->v61o váltás sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bigman001 #19883 üzenetére
Nálad a függetlenítés bekavarhat,ha nem gyárilag volt független,illetve ha NCK-val függetlenítették.
Iván: Gyári ICS-ről nincs hivatalos visszatérés gyári gb-re.A hangsúly a gyári-n és a hivatalos-on van. Custom gb van ICS bootloaderre,majdnem teljesen gyári ( wwenigma-rom ) . Ha a cm10.x romokat ki akarod próbálni ,akkor viszont erősen javaslom a frissítést ( vagy vegyél Te is Samu Galaxy S-t, S2-t, satöbbi )
-
kgymac
őstag
válasz bigman001 #19883 üzenetére
Biztos vagy ebben? Nekem gyári független Magyarországi (gyorsbolt) és V60j-s a BL-em és az OTU simán frissítette ICS-re (július végén, akkor került tartalékba a telcsim). A Nejemé tré függő V60o BL-rel és azt az OTU sem frissíti. FOTA próbálkozik, de mindig hasal a robot.
-
törölt tag
válasz bigman001 #19868 üzenetére
Volt,akinek majd egy óra volt.. remélem,hogy sikerül Neked..
Milestone2: akár faxnak is nevezheted..mind1 felrakja a backupot..illetve restore-olja..
Kálmi2(19867): azt azért javaslom,hogy ne csak a cwm 6-al próbálja meg.Ha hibázik a teló,vagy nem 100-as a rom,akkor a machfixessel is felteheti..sokaknak azzal volt csak jó.. telója válogatja..
Iván: (19872): Tedd fel ,elvileg az uj cm10-ek,amit Bagyusz csinál, az ICS bootloaderen mennek hibátlanul..Ahhoz meg kell a frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
R2Bazsi15
tag
válasz bigman001 #19859 üzenetére
Igen én ezeket értem de az első nekem zavaros a második meg nem szól a clockworkmod-ról nekem ez a fő problémám hogy azt nem tudom hogyan kéne felrakni elrontani meg nem akarom pls valaki írja le ahogy a legegyszerübb és érthetőbb
Aki leírja annak örök hálám
Nah jó közben már rátaláltam ezt tanulmányozom azt majd szólok ha sikerül
sry[ Szerkesztve ]
POCO X3 Pro
-
Iván7
tag
válasz bigman001 #19740 üzenetére
Akkor ez nem kell neked? amúgy küldtem privátot
Akkor ha jól értelmezem fel kéne rakjam a hivatalos ics ahhoz hogy a bootloader cseréljen és akkor lehet csak felrakni a bagyusz féle 10.1-et. Így van?
Ha felrakom a gyári ics akkor viszont bukom örökre a gyári gb-t?
Gyári ics nélkül viszont felttolhatom az hini 5.8-at?[ Szerkesztve ]
-
Iván7
tag
válasz bigman001 #19729 üzenetére
Nyugodj meg már kimentettem, csak benne vannak a cuccaim most nincs idom az egész telot kiütni és úgy kimenteni.A win7 szopatott meg xp alatt ment. Ha megmondod hogy tudom kitalálni melyik verzio az amit kimentettem akkor megcsinálom neked valamikor a mentést üres teloval, de feleslegesen nem akarom kiütni mert valószínű nem rakok fel semmit egyenlőre.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest