- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman001
tag
válasz
tivcike #18343 üzenetére
sziasztok tudnátok nekem abban segíteni hogy látom többen is el akadtak a gb rommal amikor hivatalosan akarták frissíteni. sehogy nem megy fel nekem sem a témobilos V61j se fotan se otun a /2.3.6. 010-04/ 5.9 mb hogy tudjam frissíteni h1n1 hivatalosan mert mindig elakad a frissítés letölti újraindúl de nyitott hasú robot és felkiáltójel .Nem tudnál segíteni nekem hogy tudnám feltenni?? Láttam egy hozzászólásodat kértél egy bacup ot valakitől telenor originál 12 .10.30 at avval sikerült neked érdemes leszedni föleg ha témobilos v61j van fent ?? amúgy valakinek sikerült ezt megoldania valahogy ???
-
pucz
senior tag
válasz
tivcike #18197 üzenetére
GB BL-re rakjál gyári GB-t. Szerintem Wwenigma ezt azoknak szánta, akik frissítettek hivatalos úton ICS-re, ezáltal megragadva az ICS BL-nél, de vissza szeretnének állni (majdnem..) gyári GB-re.
(#18199):
Nem. Nagyon nem...
De ha kigyomlált romot akarsz, akkor gyári GB, root, Hokins leírása, hogy mit lehet törlni biztonságosan, és van egy kigyomlált romod. -
-
törölt tag
válasz
tivcike #16559 üzenetére
Szemét dög leszek, de szerintem 1: Bagyusz,vagy Keeperv85 (illetve wwenigma is) meg tudná szerintem csinálni az eddigi patchek alapján, de :
2: próbáld meg megcsinálni,vagy várd ki,amíg felajánlja Loosht,illetve a fennt említett urak egyike..Én is várom a patchet,szeretném én is kipróbálni, de türelem!!!!
-
törölt tag
válasz
tivcike #15237 üzenetére
A saját gyári mentésedet tedd vissza,csinálj rajta egy factory resetet, majd erre engedd rá az otu-t úgy,hogy kiveszed az sd-t a telóból és úgy próbálod.. elvileg cwm-ben lévőre is rá lehet engedni az otu-t.root nélküli rommal próbáld, bekavarhat.. A telenoros eddig 100%-osan felment, csak a trémobilos szarakodik...
-
törölt tag
válasz
tivcike #15223 üzenetére
Csomagold át total commanderrel,winrarral, egyebekkel.. nem mellékesen: fota (wifis) frissítés csak az előkészítőt próbáltad,vagy az utána lévőket is?
HelixP és Bagyusz: Alca otu driverei fennt, így qtadb látja a telót. SD-cardot a storage -hoz csatolja,a MNT/SDCARD útvonal nem él, azért nem látja az sd-t a gép szvsz win alatt..Ha jól látom,akkor az mnt könyvtárban van link rá,úgyhogy ez nem biztos..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tivcike #14988 üzenetére
Kulon felrakhato fastbootbol a romtelepites utan: gbloader.img
-
ikaros13
aktív tag
válasz
tivcike #14790 üzenetére
én nem lennék benne olyan biztos...
de mindenhez idő kell! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tivcike #14746 üzenetére
Leszeded az alairasomban levo linkrol a recovery pakkot, kicsomagolod a gépen. Belemasolod a gb-s bootimaget amit linkeltem, majd ott inditasz egy parancssort vagy kozvetlenul totalcommander parancssorból beírod: fastboot flash boot gbloader.img
Persze a telo fastbootban kell legyen a rom felrakasa utan. (pl akkut kiveszed es a hangero le + bekapcs gombbal indítod majd USB-re dugod)
Ha felment akkor pedig fastboot reboot elmeletileg ujrainditja a telót.
-
imi0424
senior tag
válasz
tivcike #14525 üzenetére
az alcatel telefonokra sosem volt nagy support.
az előző telóm az alcatel ot-990 volt és megjelenéstöl kb 2 évig nem volt rá cm7.... kb 5-6 hónapja van rá már de az is félbe van hagyva.
mi is így jártunk. pedig reménykedtem hogy ez a teló sok developert fog hozni , de tévedtem.
bagyusz az itt van de egyedül ő sem birta... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tivcike #14472 üzenetére
Aki bátor az a mókolt rom-om felrakasa utan ezt felteheti fastboot segitsegevel: [link] (hogy menjen GB bootloaderrel a rom)
Tehat eloszor a ROM es utana fastbootba ujrainditjuk a telót (vagy akkut kivesszuk és visszatétel utan fastbootba inditjuk) bemasoljuk az img file-t a fastboot.exe mellé majd onnan parancssorból flasheljuk:
fastboot flash boot gbloader.img
Elso bator ember jelezzen vissza hogy mukodik vagy tégla lett.
-
törölt tag
válasz
tivcike #14427 üzenetére
Sokan szeretnének visszaállni gb-re.. privát véleményem: nem érdemes frissíteni csak a bootloader miatt..
Minden rom felmegy gb bootloaderre, viszont ics bootloaderre nem megy fel a gyári gb,ami azért sok szempontból jobb sokaknak,mint az ics rendszerek..amarna: milyen rom volt előtte fennt? Nekem pl a tweaked ics töltéskor az alcatel logót hozza be, csak a ledből látom,hogy tölt..
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
tivcike #12834 üzenetére
Igen, recovery-ből kell.
1. Install zip from sd card -> chose zip from sd card (telepítsd a fájlt)
2. wipe cache partition -> yes
3. advanced -> wipe dalvik cache -> yes
4. Reboot
5. HappyNem komplett téma.
Százalékos akksi és a "roló" alatti kapcsolók háttere lesz átlátszó, más módosítás nincs benne.
Lehet még sok mindent módosítani rajt, nem bonyolult, ha kedvet kapsz hozzá olvasd át az oldalamon a leírást hozzá, de google-n rá lehet lelni még részletesebb összefoglalóra a módosításokról, nincs lehetetlen. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
tivcike #12832 üzenetére
Clean-ICS-skin
Százalékos akksi kijelzés és pár apró módosítás van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest